1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za chyby se platí, Mšecké Žehrovice nadále stoprocentní


Branky


20

Šanov v roli nováčka nepředvádí vůbec špatné výkony. Nyní se na jeho hřišti představily Mšecké Žehrovice, které byly doposud stoprocentní. Domácí chtěli favorita zaskočit, to se jim ale nepodařilo a ve druhém poločase museli dohánět třígólové manko. Kontaktní brankou se vrátili do zápasu, ale na kýžené vyrovnání nepomohla ani početní výhoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chyby se platí

Do utkaní vstoupili lépe domací, kteří se chtěli svým fanouškům představit v dobrém světle. Několik akcí mělo zajímavé parametry, ale ve finální fázi chyběla přesnost. Především šance J. Sýkora z 2. minuty mohla mrzet. Hostující celek tak v krátkém sledu domací potřestal a předvedl lekci z efektivity. Po dvouou chybách v rozehrávce uklízel Kočí velice pohodlně. Pro domácí bylo ještě hůře, když ve 38. minutě napálil odražený míč Elsnic přesně do sítě. Před odchodem do kabin mohl snížit J. Sýkora, ale jeho pokus zastavila tyč. Do kabiny tak šly Mšecké Žehrovice s luxusním náskokem tří branek.

Početní výhoda nevyužita

Kdo očekával, že se druhý poločas bude jen dohrávat, ten se spletl. Domací hned v úvodu předvedli pěknou narážečku a na konci byl přesný zásah placírkou od J. Sýkory, který si narazil s Malíkem. Domací tak vycítili šanci a chtěli se pokusit o vyrovnání. Navíc byl po druhé žluté kartě v 52. minutě vyloučen kapitán hostů Elsnic. Hosté se od této chvíle semkli a do vyložených šancí domací nepouštěli. Slibná pozice se zjevila pro J. Sýkoru, ale jeho volej mířil vysoko nad. Několikrát byla blízko branka pro hostující celek, ale skóre už se do konce utkání neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Na naše hřiště dneska přijel silný soupeř ze Žehrovic. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, ale i tak jsme chtěli urvat tři body, ale bohužel se nám to nepovedlo. Hned ve 2. minutě jsme mohli jít do vedení, ale bohužel jsem selhal. Bohužel jako v prvním domácím zápase jsme opět dělali žákovské chyby a to rozhodlo o utkání už v prvním poločase. Druhý poločas od nás už byl lepší, dali jsme branku, ale bohužel už jsme nic jiného nedokázali. Z našich chyb se musíme ponaučit. Tímto posílám gratulaci do Žehrovic za zaslouženou výhru.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, obránce: Moje očekávaní se potvrdilo, byl to těžký zápas. Domácí zaplatili nováčkovskou daň a jejich hrubé chyby v obraně rozhodly zápas. Dnes tam bylo na můj vkus až moc protestů a brblání z naší strany, musíme být koncentrovaní na fotbal a snažit se hrát. Máme nového trenéra a v rámci předzápasové přípravy na příští zápas to určitě budeme s klukama rozebírat.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - P. Beneš [-] , J. Sýkora [-] (46. P. Komárek [-] ) , M. Blecha [-] , J. Staněk [-] - I. Takács [-] , J. Šetina [-] (81. J. Hospodářský [-] ) , D. Šika [-] (60. D. Sklenička [-] ) , L. Šika [-] (66. O. Wachtel [-] ) - J. Sýkora [-] - J. Šiler [-] (46. M. Malík [-] )

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Mráz [-] - L. Slavík [-] (61. A. Eisenstein [-] ) , J. Hejna [-] , J. Kočí [-] , V. Lukáč [-] (75. D. Šiška [-] ) , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , M. Kmeť [-] (88. M. Sammer [-] ) , R. Škutchan [-] , K. Uher [-]

ŽK: 29. J. Sýkora , 34. L. Šika , 62. P. Komárek , 87. M. Blecha - 6. V. Lukáč , 14. J. Elsnic , 19. M. Kmeť , 23. J. Kočí , 67. R. Škutchan , 73. J. Volf . ČK: 52. J. Elsnic .
Hráči zápasu: J. Kočí , J. Hejna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kosová Simona - ŠEFARA Milan, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Nebude to určitě jednoduchý zápas a neočekávám pohodlné
a jednoznačné vítězství, ale našemu mužstvu věřím. O dvě branky to zvládneme a zvítězíme 2:4.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů