Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pavlíkově měly góly zelenou


Branky


10

Slabce se z okresního přeboru přesunuly do rakovnické trojky a v úvodním kole změřily síly s Pavlíkovem. Tyto dva celky se po koronavirové pauze utkaly v rámci přátelského turnaje. Tento zápas skončil lépe pro tým Pavlíkova, ale mistrovská utkáni jsou o něčem jiném.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polcar zavelel k vedení

Vstup do utkání nabídl šance na obou stranách. Do té úplně první se dostali hráči Slabec, ale tato šance neměla gólové parametry. Další minuty patřily domácímu Pavlíkovu, jehož hráči se dostali do několika vyložených šancí a to zejména O. Polcar. V zakončení však chyběl klid a přesnost, proto tedy na ukazateli skoré svítilo stále 0:0. Ve 12. minutě viděli diváci na zaplněné tribuně pavlíkovské arény první změnu skóre. Opět O. Polcar, který se dostal do samostatného úníku, zachoval chladnou hlavu, udělal kličku brankáři Schejbalovi a míč poslal do sítě - 1:0.

 

Další změna skóre nastala o necelých deset minut později. Nová posila kádru Pavlíkova Jiroušek potáhl míč po levé straně, dostal se až do šetnáctky soupeře a předložil přihrávkou míč O. Polcarovi na úrověň mezi malé vápno a penatlu. Střelec první branky se ani v tomto případě nemýlil a z první poslal míč k tyči Schejbalovi svatyně - 2:0. Další změna brankového stavu na sebe nenechala dlouho čekat. A. Mašek se dostal k míči na hranici velkého vápna hostí, kde si zasekl míč před dvěma dotírajícími hrači Slabec. Následně jej předložil svému kolegovi ze středu zálohy Ikrényiovi ml., a ten míč napálil svou jedovatou levačkou. Střela mířila do rukavic brankáře Schejbala, ten však tvrdou střelu nedokázal udržet a míč propadl za jeho záda - 3:0.

 

Po chvíli se opět znovu ukázal Jiroušek. Z levé strany se opět prosadil do vápna slabeckých, opřel se do míče a snadno překonal brankáře Schejbala - 4:0. Na straně domacích byla převaha územní i fotbalová. Z toho však pramenilo několik chyb, které vedly k šancím hostujícího týmu. Tyto šance však končily buď u domácích obránců nebo u veterána v brance Pavlíkova V. Maška. Ve 35. minutě se však hosté dočkali. Po chybě a nedůrazu na polovině hřiště se do úníku dostal Konopásek, na kterého dotíral bek domácích Kraus. Konopásek prokázal zkušenosti a i v tězké pozici dokázal překonat vyběhnuvšího V. Maška a snížil stav utkání - 4:1. Zbytek prvního dějství už nic zajímavého nenabídl.

Kindlův hattrick

Začátek druhé půle zastihl v lepším rozpoložení hostující tým. Domácí jakoby uchlácholeni prvním poločasem upustili od své hry a nabízeli tím prostor slabeckým. Do šancí se dostal Lev, Konopásek či Mužík, avšak ani jeden z nich nenašel recept, jak překonat domácího brankáře. V 54. minutě na hřiště přišla čerstvá krev pavlíkovských v podobě Kindla. Ten se po svém návratu do sestavy postavil na hrot a všichni domácí diváci byli v očekávání, co nabídne. Běžela 65. minuta a opět došlo ke změne skóre.  Za pavlíkovské se prosadila další posila týmu Macák, který přišel do Pavlíkova právě ze Slabec. Macák se ocitl po dobře odvedné práci O. Polcara osamocen před brankářem Schejbalem a mazácky jej překonal střelou k právé tyči - 5:1.

 

Domácí opět získávali kvalitu na své kopačky, z čehož pramenily další šance, ale opět jako kdyby chyběl klid a ke změně skóre nedošlo. Minuta 68., jako by v tom byla symbolika s číslem Jaromíra Jágra. V této minutě přišla chvíle pro domácího Kindla. Ten se dostal k odraženému míči za půlí hřiště a postupoval vstříc svatyni hostí. Udělal kličku stoperovi Melicharovi, následně stejnou kličkou obešel i brankáře Schejbala a míč uklidil do prázdné branky - 6:1.

 

Zhruba deset minut před koncem byla k vidění opět gólová akce domácího celku. Na pravé straně se dostal k míči Ikrényi st., vyslal kolmicí za obranu A. Maška, který s míčem postupoval z pravé strany do šetnácky, kde našel přihrávkou na úroveň penalty Ikrényie ml., který se nemýlil a svou druhou brankou v utkání navýšil vedení - 7:1. Poté o sobě dal znovu vědět Kindl, který těžil z pracovitosti O. Polcara. Ten se dostal k odraženému míči na šetnáctce Slabec, zde si zasekl míč a střelou ze své levačky nedal šanci brankáři Schejbalovi - 8:1.

 

Hráči Pavlíkova drželi míč na svých kopačkách a v pohodě kráčeli za vítězstvím. Minutu před koncem došlo k další změně stavu skóre. A. Mašek ze středu hřiště vyslal do úniku z levé strany Ikrényie ml. Ten si míč v šetnáctce zpracoval, zvedl hlavu a předložil jej do náběhu Kindlovi, který v jasné šanci zachoval klid a míč uklidil do sítě, čímž dovršil hattrick - 9:1. Domácí diváci byli jako u vytržení, což vedlo k euforii Kindla, který svou třetí branku oslavil svlečením dresu, za čož byl odměněn žlutou kartou. Nic dalšího zbylé minuty utkání nenabídly.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Jsem rád, že se nám podařilo do nové sezony vstoupit vítězně a ještě takovým výsledkem. Ten sice vypadá hodně jednoznačně, avšak i Slabečtí nás dovedli párkrát ohrozit a kdyby proměnili jejich první šanci v zápase, tak by byl vývoj úplně jiný. My jsme branek mohli přidat mnohem více. Do dalších utkání je rozhodně na čem pracovat. Jsem rád, že se do týmu dobře zapracovaly nové i staronové posily jako Tomáš Kindl. Jeho hattrick mě moc potěšil, i když je to blázen (úsměv), doufám, že na to naváže a bude to předvádět i v dalších utkáních.




Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - J. Koc [-] (54. T. Kindl [-] ) , O. Polcar [-] , T. Macák [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] , J. Jiroušek [-] (70. L. Bureš [-] ) , P. Čech st. [-] (77. Z. Ledvina [-] ) , J. Erben [-] , K. Kraus [-]

TJ Slabce
J. Schejbal [-] - R. Vejtasa [-] (46. J. Bařtipán [-] ) , M. Vaněk [-] , T. Lev [-] , K. Mužík [-] , M. Konopásek [-] , F. Hůla [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , M. Galia [-] (12. T. Fencl [-] ) , Z. Vyskočil [-] (80. P. Holý [-] )

ŽK: 89. T. Kindl .
Hráči zápasu: J. Koc , O. Polcar , T. Kindl , P. Ikrényi .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Brejník Aleš - ČECH Petr (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tady nejsem přesvědčen jen tip.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích