3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště má první body, proti suverénní Plané to sice ještě nevyšlo, ale Lázně už byly snazším soustem


Branky


0

Staré Sedliště rozhodně nemá špatný kádr a hodlá se ucházet minimálně o pozice ve středu tabulky. Každopádně jako nováček soutěže pro nikoho rozhodně nebude souepřem, na kterém si pohodlně spravíte náladu. Pouze mělo smůlu na první soupeře. Nejprve narazilo na Planou, která je spolčně se Stráží považována za největšího adepta na titul a ve druhém kole pak na Lázně, které by měly tyto dva týmy stíhat. Až o něco dál jsou poté Kostelec, Damnov, Kšice, Černošín, Záchlumí, nebosnad i Lom. Což jasně mluví o tom, že první kola nemohla být vůbec lehká, přesto z nich Sedliště vydřelo první tři body. Proti Plané to ještě nevyšlo, ale Lázně? To už bylo o maličko snazší sousto a Sedlišti to stačilo. 3:1, to je vzkaz Sedliště, ve kterém se píše: "Dejte si na nás všichni pozor, budeme nebezpeční." 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště jde do vedení a drží soupeře na uzdě

Proti Plané se Sedliště sice v celém utkání netrefilo, proti Lázním však na svůj úplně první gól v sezóně dlouho čekat nemuselo. Už v šestnácté minutě domácí vyprodukovali střelu z hranice šestnáctky, kterou brankář vyrazil na nohu Fojtíčka, který ale trefil pouze bránícího hráče, od kterého se míč odrazil k Jaromíru Petráškovi, který dorážel v podstatě do prázdné brány a jako správný kanonýr mužstva se postaral po posupu o první branku v OP. Domácí poté drželi soupeře na uzdě, měli několik velmi dobrých šancí, kterých ale nevyužili. Své šance promarnili nejdřív Petráška, který se nechal doběhnout hostujícím obráncem a poté ani Fojtíček, který šel sám na branku.  Lázně ale přesto také pár menších šancí měly a kdo ví, jak by se utkání odvíjelo , kdyby některé z nich využily. To se ale nestalo a v závěru první půle se gólem do šatny dostali domácí už do vedení 2:0. Na půlce se míč dostal k Pavlu Kotvovi, který nejprve obešel záložníka, poté si připravil střelu do středu a po zemi balón umístil pěkně k tyči. Touto pohlednou individuální akcí však půle skončila a diváci se mohli těšit na zajímavou přetahovanou v té druhé.

Přetahovanou načaly Lázně, ale domácí jim v závěru opět odskočili

Ve druhé půli už byli Lázně o dost silnější, také díky tomu, že domácí svůj náskok spíše bránili. Hosté si vytvářeli mnoho šancí a nikdo by se asi nedivil, kdyby vyrovnali. Začali dobře, první branku zaznamenaly už ve jedenašedesáté minutě, když dobrého centru Petra Hospodářeského využil Jan Holák. Poté ale, opět útlum. Ne tedy, co se týče šancí, ale spíše produktivity. A to nakonec hosty určitě mrzelo, protože v závěru ještě jednou inkasovali a přišli tak o všechny tři body. Rozhodnout mohl už chvíli před tím Buben, který špatně trefil odražený balón, ale tím katem, který srazil hosty definitivně do kolen byl Václav Pešek, který šel sám na bránu a obstřelil brankáře střelou k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Super pocity. My jsme odehráli vlastně první domácí zápas ve druhé třídě, přijel nám těžký soupeř, jeden z těch, kteří jsou schopni obrat Planou o titul. My jsme se ale docela sešli a byli jsme téměř ve stoprocentní sestavě. Odehráli jsme kvalitní zápas, stejně, jako v Plané, akorát tam jsme neměli štěstí. Tady jsme od začátku vedli a skoro k ničemu jsme je nepustili. Paráda.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Z naší strany není vůbec, co hodnotit, byť jsme byli asi ve vůbec nejsilnější sestavě, kterou můžeme mít, tak jsme po všech směrech podali velmi špatný výkon. Přesto jsme ale měli i docela dost šancí na to, abychom vyhráli třeba 6:3, nebo 7:3. Bylo to způsobeno tím, že bez mého vědomí a tři čtvrtiny hráčů A-týmu mělo v nohách už jeden zápas z předchozího dne za B-tým, který se nesešel. Normálně by to nejspíš zvládali, ale v obou případech panovalo velké vysilující vedro a oni u prostě neměli dostatek sil. Někteří z nich k tomu v sobě měli navíc i juniorský zápas z pátku, takže opravdu už nemohli. Takže de facto ten zápas odchodili. Neměli energii a šťávu. Dokonce i naše největší opora, Pavel Rašín, musel začínat na střídačce, protože to prostě nešlo. Nebudu z toho dělat žádný závěr, s chlapci jsme si to vyříkali, vytkl jsem jim to, že bez mého svolení šli hrát za B-tým a ještě si o tom musíme popovídat v celém oddílu. Ale chtěl bych chtěl ještě pochválit kluky ze Sedliště, kteří byli opravdu dobří a já jim budu do sezóny hodně fandit. Sám jsme tam odehrál nějakou tu sezónu, takže to pro mě byla srdeční záležitost. Hráli na nás jednoduchý fotbal a šli si za vítězstvím. A my jim k němu dost pomohli. I naše největší opory propadávali a zkrátka byli poloviční. Já osobně jsem to ale tolik neřešil, nikomu jsem ani nenadával, protože jsme všichni věděli, jak na tom jsme, řekli jsme si to v kabině a bylo to. Nakonec to bylo i pěkné utkání, které se divákům líbilo, akorát jsme se na něj špatně připravili. Nicméně jedeme dál, já jsem dal klukům týden volno, ať si odpočinou a uvidíme, jak si poradíme se Sulislaví. Doufám, že zase konečně chytneme gólovou fazónu. Je začátek sezóny a cíl se tak stále nemění. Tyhle body jsme si ale nezasloužili.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - O. Rožumberg [-] , W. Tattan [-] (51. J. Marek [-] ) , D. Zavacký [-] , P. Hrubý [-] - M. Pažountka [-] , P. Kotva [-] , M. Patočka [-] (60. L. Buben [-] ) , V. Pešek [-] - J. Petráška [-] (70. P. Dvořák [-] ) , P. Fojtíček [-] (81. P. Dvořák [-] )

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Holák [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] (60. M. Pohlot [-] ) , R. Zabloudil [-] , P. Jiřinec [-] , J. Sak [-] , J. Nevařil [-] , D. Brunner [-] , A. Kolář [-] (46. P. Rašín [-] ) , J. Jelen [-]

ŽK: 81. O. Rožumberg , 84. P. Kotva - 10. D. Brunner , 30. R. Zabloudil .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ZAVACKÝ Petr (N), HROBAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.