2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkem atraktivní souboj skončil lépe pro Záchlumí, ale pomoci mu k němu musel až penaltový rozstřel


Branky


0

Toto byl jeden z těch zápasů, které měli bý poměrně vyrovnané a na výsledek se sázelo jen těžko. Oba týmy jsou v současné době v podobné formě a nikomu navíc nejsou slabým soupeřem. V tomto klání se navíc i mezi sebou přetahovali, podle očekávání, od začátku až do konce, až nakonec po devadesáti minutách měli oba na svém kontě jeden zásah a muselo se přikročit k rozhodujícímu penaltovému rozstřelu. Ten ovládla skvadra domácích svěřenců, kteří dostali důvěru. Kostelci, který v minulém roce bojoval aý do konce o třetí místo tak musí tentokrát sačit pouze bod a průběžná sedmá příčka, na které je osamocen se čtyřmi body. Záchlumí jich má zatím o polovinu více a zatím se drží na čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí tlačilo a nakonec šlo zaslouženě do vedení

V první půli byli domácí jasně lepší. Dirigovali tempo hry a vytvářeli si i nějaké šance. Soupeře prakticky k ničemu nepustili a utkání měli zatím ve svých rukách. A ve dvacáté minutě z toho vytěžilo Záchlumí první branku. Po chybě obránce Libora Touše, kterému nevyšla klička, mu domácí hráč vypíchl balón k Matěji Váchovi, který střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci. O chvíli později se dostal do samostatného úniku Miroslav Štrejn, který však tak dlouho přemýšlel, až mu vracející se obránce balón ukopl.  A o něco později byl v podobné pozici zase Matěj Soukup, který se snažil zase zakončit tak zbrkle, že mu balón poslal úplně mimo branku. Více, co se gólových akcí týče, už tak první polovina nenabídla a tak před sebou diváci měli napínavou druhou.

Kostelec nakoplo vyloučení Ježka

Ve druhé polovině se dlouho nic moc nedělo. Poté ale sudí za zákrok na brankáře vyloučil druhou žlutou kartou Karla Ježka a zdálo se, že je hotovo. Tento pocit ale nejspíš uchlácholil i domácí hráče a ti nebyli dostatečně disciplinovaní. Hosty naopak toto vyloučení paradoxně ještě více nakoplo a začali hrát daleko lépe, než v předchozích částech utkání. A neuběhlo ani pět minut po Ježkově vyloučení a hosté už vyrovnali. Ladislav Netrh pouze chytře dloubl míč přes obránce a do úniku tím vyslal Josef Soustružník, který napoprvé brankáře ještě nepřekonal, ale z dorážky už se prosadil a Záchlumí tak prozatím připravil o dva body. Poté měli ještě nějaké šance hosté ale nakonec jich nevyužili a tak musel při dělbě bodů rozhodnout penaltový rozstřel.

Záchlumí se nemýlilo, zatímco v podání Kostelce chyboval hned první svěřenec

Penalty začaly daleko lépe v podání Záchlumí. To bez potíží dalo a dostalo se tak po chybě Pavla Masaře, který míč poslal vedle gólmanovy pravé tyče. Poté se trefily oba týmy, ale poté neproměnil také Pešík, kterému pokus nevyšel a pro brankáře to byla snadná práce. Rozhodující penaltu pak proměnil Matěj Vácha a bylo rohodnuto. Druhý bod zůstal v Kostelci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Domácí byli v první půli jasně lepším týmem, soupeře k ničemu nepustili a sami se ze tří šancí dokázali i jednou prosadit. Kostelec se poté zlepšil a měl více ze hry, ale po zbytečných faulech je sudí poslal do desíti a zdálo se, že je rozhodnuto, ale my jsme to podcenili a nakonec jsme jim dovolili vyrovnat.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Bod je pro nás velmi cenný. Ještě chvíli před utkáním to dokonce vypadalo, že tam snad budu muset vběhnout v kopačkách i já v mém věku. Chybělo nám plno hráčů a do Záchlumí jsme přijeli pouze ve dvanácti lidech s tím, že na střídačce seděl zraněný Míra Hakel jen jako rezerva. Nechci nic zakřiknout, ale dá se říct, že teď jsme v takové situaci, že můžeme hrát klidně i o záchranu, pokud to nedáme dohromady. Taktikou bylo to, že jsme se nechtěli nikam hnát a nechali jsme hrát domácí. To vycházelo, ale poté jsme udělali chybu a hloupě jsme inkasovali a museli jsme dotahovat. Špatně jsme se dostávali do útoku, byli jsme velmi pomalí a všechno nám strašně dlouho trvalo. V závěru nám sudí navíc vyloučil hráče, ale to bylo paradoxně ku našemu prospěch. Zlepšili jsme se a vyrovnali a teď můžeme děkovat alespoň za bod, který pro nás má cenu zlata.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] (89. A. Kozelka [-] ) - M. Tót [-] , M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , K. Kříž [-] , P. Kříž [-] , M. Vácha [-] , M. Soukup [-] (85. J. Gašpar [-] ) , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] (76. P. Thoma [-] ) , M. Koníček [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - J. Soustružník [-] , K. Ježek [-] , J. Jamriška [-] , L. Touš [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-]

ŽK: 12. P. Kříž , 66. K. Kříž , 74. P. Thoma , 90. K. Štrejn - 35. L. Netrh , 61. K. Ježek , 64. J. Jamriška . ČK: 72. K. Ježek .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Loukota Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.