0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas mezi Záchlumím a Černošínem nabídl vyrovnaný zápas a výhru Sokolu


Branky


0

Tento zápas měl být velmi zajímavý. Los pátého kola proti sobě svedl dva velmi kvalitní a silné týmy. Na jedné straně stál Motor Záchlumí, tým, který do té doby poznal hořkost porážky pouze jednou, a to paradoxně v utkání proti poslední Přimdě, která ovládl penaltový rozstřel. Body však ukořistil Motor zatím v každém utkání. Na druhé straně pak Černošín. To je kažoročně velmi nebezpečný tým, ale doposud narážel na samé silné týmy a podlehl Kostelci, Stráži a po penaltách také Lomu. Porazit dokázal zatím pouze Přimdu, narozdíl od svého soupeře. Proto bylo rozehranější Záchlumí mírným favoritem. Tentokrát ale ztrácelo a po dvou zásazích Dominika Bláhy padlo. Poprvé tak letos vyšlo Záchlumí z utkání bez jediného bodu a Černošín si zase na své konto připsal konečně nějaký cennější skalp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas a první Bláhova branka

Záchlumí bylo zpočátku o něco odvážnější a mělo optickou převahu, ale jeho nasazení postupně opadávalo a do hry se začal dostávat také Černošín. Ten to vzal brzy do svých rukou a od té doby tlačil zejména on. Dirigoval tempo hry a dokázal se díky gólu do šatny dostat nakonec i do vedení. V závěru utkání dostal perfektní kolmici za obranu Dominik Bláha, který mazácky jen přeloboval brankáře a dostal svůj tým do vedení. Více už pak první polovina nenabídla a s napětím se dění přehouplo do té druhé, která měla utkání rozhodnout.

Dominik Bláha, podruhé

V té se ale obraz hry neměnil a hosté si stále drželi mírnou optickou převahu, ale, že by si vytvářeli nějaké velké šance, to se říci nedá. Zlrátka držely balón a vyčkávali, zda s něčím přijde Záchlumí. To bylo ve druhé půli ale úplně bez fantazie, a tak se utkání pomalu a jistě za neatraktivního fotbalu přenášlo k závěru utkání. Už to vypadalo, že Čeronošín dnes zvítězí nejtěsnějším možným výsledkem, ale nakonec si svou akci zopakoval Dominik Bláha. Opět šel sám na bránu, opět se trefil minutu před koncem a opět přeloboval gólmana. Zkrátka to byla menší repríza toho prvního zásahu pro diváky, kteří zrovna mrkly. Více už utkání ale nenabídlo, a tak slavil Černošín svůj druhý tříbodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Pavel Thoma (Motor Záchlumí): Zpočátku jsme byli lepší, ale poté jsme odpadli a dostali jsme gól. Do první půle to nebylo nic extra, ale bylo to poměrně vyrovnané. Hlavně to bylo hodně vyhecované utkání. Co se týče druhého gólu, tak naše obrana totálně vypustila. Určitě jsme ale nebyli horším týmem. Je to tím, že se nám trápí už od začátku sezóny trápí útok, který nedává góly. Všechny zatím dala záloha a takto to prostě nemůže fungovat.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Dnes vyhrál lepší tým. Měli jsme převahu a zvládli jsme zápas dovést k výhře. Klíčové bylo to, že jsme dali první gól utkání soupeři do šatny. Více už nevím, co bych k tomu ještě řekl.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Voříšek [-] , J. Vlček [-] (63. M. Pavelka [-] ) , K. Štrejn [-] , L. Hrabák [-] - K. Kříž [-] , M. Vácha [-] (74. P. Thoma [-] ) - M. Štrejn ml. [-] , M. Soukup [-] (42. D. Kasič [-] ) - P. Kříž [-] (90. J. Gašpar [-] ) , M. Tót [-]

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - K. Skoumal [-] (17. J. Kubovský [-] ) , R. Panuška ml. [-] (46. T. Petrovič [-] ) , R. Havel [-] , A. Kohut [-] - J. Solový [-] , L. Melich [-] (58. A. Mikulovský [-] ) , R. Drozda [-] (46. T. Vondraš [-] ) , J. Šedivý [-] - T. Havel [-] (27. V. Turek [-] ) , D. Bláha [-]

ŽK: 15. M. Štrejn ml. , 22. P. Kříž , 24. K. Štrejn , 68. M. Pavelka , 80. P. Thoma - 84. V. Turek , 87. J. Šedivý .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORNÍK Miloslav (N), TUREK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.