M. Stec 29.
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom stále neprohrál, měl více ze hry, ale zaváhal a nabídl Motoru bod, Sokol je však stále na čele tabulky


Branky


29. M. Stec - 63. J. Gašpar
0

Těžko říct, co probíhá hráčů, členům klubu a fanouškům týmu Sokolu Lom. Sokol totiž vytěžil z domácího utkání proti Záchlumí "jen" dva body. Ano, čtete dobře, JEN dva. Lom, nováček soutěže, zatím vede průběžnou tabulku. To je něco, co před sezónou nikdo nečekal, ale teď je to tak. V sobotu podvečer sehrál utkání proti Záchlumí, měl více ze hry, ale neproměňoval šance a pouze remizoval. Nakonec ještě při penaltách přidal druhý bod. Ale je to úspěch, či neúspěch. Jako pro první tým soutěže a jako pro celek, který měl více ze hry, je to pro ně nejspíš zklamáním. Na druhou stranu, jakožto pro nováčka, pro tým, který nikdo nepasoval nejspíš ani do první poloviny tabulky, a pro tým, který získal dva body proti velmi silnému Záchlumí, je to jistě úspěch. Co myslíte vy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom byl aktivnější, ale trefil se jen jednou, a to ještě se štěstím

V první půli byli domácí jasně lepší, měli více ze hry a tlačili se hodně dopředu. Záchlumí také mělo své šance, ale nováček jej ve většině případech, nejen opticky, přehrával. Problém měl ale v koncovce, která rozhodovala prakticky celé utkání. Dlouho Lomu trvalo, než nějaké z nich využil, až mu nakonec k vedoucí brance muselo také trochu pomoci štěstí, když dlouhý aut nikdo netrefil a on doletěl až na zadní tyč, kde ho do branky pouze doklepl Martin Stec. Ale tímto gólem se produktivita opět ocitla na bodě nula a Záchlumí mohlo být velmi rádo, že do druhé poloviny odcházelo pouze za stavu, kdy prohrávalo pouze o jednu branku.  

Ve druhé půli se hra spíše vyrovnala

Hned z kraje druhé půle Lom pokračoval ve svém přehrávání soupeře a další velkou šanci měl hned Antonín Karas, který stál už poněkolikáté sám na malém vápně, ale míš se mu nějak svezl po kopačce a on branku přestřelil, ale tím způsobem, a teď cituji pana M. Picha: ", že balón skončil snad až ve vedlejší vesnici.". Poté se hra začala vyrovnávat a přelévala se z jedné strany na druhou. Více ze hry a více větších šancí měl stále Lom, ale Záchlumí už rozhodně tolik neztrácelo a i ono mělo hned několik dobrých příležitostí. Nakonec Záchlumí vyrovnalo, když se prosadil Jaroslav Gašpar, kterého šikovně vysunul Miroslav Štrejn. Na více už se však také střelecky nezmohlo, a tak musely o vítězi rozhodnout až penalty.  

Souboj gólmanů

Penaltový rozstřel byl především soubojem gólamnů, kteří se přetahovali v tom, kdo vychytá více střelců. Nakonec zvítězil Patrik Benda, který si poradil nejprve s Matějem Váchou a poté také s Lukášem Hrabákem. Kozelka dokázal chytit jen jednu penaltu, a tak nakonec druhý bod získal Lom, který zatím ještě nepoznal hořkost porážky, dnes to ale jistě přesto hořké bylo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): My jsme připustili zbytečné drama a je to pro nás jednoznačně ztráta bodu. Byli jsme jasně lepší, ale ztratili jsme si to sami, protože naše neproměňování jasných šancí nás stálo třetí bod. Měli jsme šancí opravdu hodně, ale nevycházelo to, ale já doufám, že jsme si střeleckou formu pošetřili na další zápas proti Studánce, kdy těch šancí asi tolik nebude a my jich budeme muset využít. Ale na druhou stranu, kdyby nám někdo před sezónou řekl, že budeme mít po šesti kolech šestnáct bodů a povedeme tabulku, nejspíš bychom se mu vysmáli.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Soupeř byl trochu pohyblivější na hřišti, ale dá se říci, že to byl takový urputný fotbal na obou stranách. Myslím, že k průběhu utkání si myslím, že přispěl také svým výkonem rozhodčí, který se podle mě dopustil několika chyb. Lom měl více vyložených šancí, ale ani my jsme nebyli ve druhé půli od výhry daleko, takže si myslím, že celková dělba dvou bodů ku jednomu je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Kraus [-] , M. Němec [-] , D. Roček [-] (54. J. Krét [-] ) , J. Pich [-] - M. Stec [-] , V. Matoušek [-] (46. M. Hanus [-] ) , M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] - P. Petráška [-] -

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - J. Gašpar [-] - J. Vlček [-] , M. Tót [-] , P. Thoma [-] , M. Štrejn ml. [-] , P. Kříž [-] , M. Karvaš [-] , L. Hrabák [-] , K. Štrejn [-] , M. Vácha [-]

ŽK: 32. M. Stec - 86. M. Tót . ČK: 89. P. Kříž .
Místo: Lom. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Hromka Pavel - HORA Jiří (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.