Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně jsou na koni, přehráli Lom, ten padl už podruhé a zítra může přijít o třetí příčku


Branky


0

Lázně se pomalu, ale jistě konečně začínají dostávat do formy. Začali využívat své zkušenosti a potenciál a dokázali s naprostým přehledem porazit také velmi silný Lom. Ten po bláhově úspěšném zčátku začíná nyní padat zase zpátky na zem. V minulém kole jeho vítěznou sérii ukončila Planá a nyní jej zaskočily také Lázně. Z prvního místa tak už v minulém kole spadl na třetí a pokud v neděli Kšice vyhrají, rázem se bude potácet až na místě čtvrém. Na prvních dvou místech se tak již podle očekávání osamostatnili Planá a Stráž se čtyřyadvaceti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolář dostal hosty rychle do vedení a od té doby patřil zápas jim

Lázně vkročily do utkání velmi dobře a už v páté minutě chytře uvolnil Karel Praizler Adama Koláře, který už jen balón střelou k tyči poslal za záda Patrika Bendy. Od té doby měly Lázně vše pod kontrolou, zbytečně se nikam nehnaly a v poklidu strážily své jednobrankové vedení. Lom tak dostal také trchu prostoru a několikrát také zahrozil, ovšem o žádných obrovských promarněných šancích se asi mluvit nedá, Lázně hrály dobře organizovaně a nic většího dravému Lomu nedovolily. A tak Lázně v poklidu kráčely ke druhé půli. Klíčový moment v celém utkání však přišel ještě v závěru té první, když dostal na polovině míč Josef Nevařil, který si s ním popoběhl ještě kousek dobředu, tam si ho přistrčil ke střele a vypálil pod víko tak, že brankáři nedal žádnou šanci. Dostal tak Lázně do dvoubrankového vedení, které je proti tak zkušenému celku téměř nemožné stáhnout.

Nevařil zakončil svůj zápas druhým hattrickem v řadě a Lázně zvítězily

Lázně podle očekávání držely soupeře stále ne uzdě a měly vše pevně pod kontorolou. Žádné drama už rozhodně neměly v úmyslu dopustit. Svou výhru nakonec definitivně korunovaly v devětapadesáté minutě, když dostal opět hodně prostoru od domácích Josef Nevařil, a tak opět vypálil a zvýšil na 3:0. Toto už Lom maličko ochromilo a domácí ztratili nejen chuť, ale také potřebnou motivaci. Bylo vše hotové, Lázně si v klidu kráčely z vítězstvím, Josef Nevařil navíc v závěru přidal ještě jeden gól a zvýšil na 4:0. Útěchou Lomu nakonec byl alespoň čestný zásah v nastavení, kdy už Lázně jen čekaly na závěrečný hviz a jejich obraně vypálil v protiútoku rybník Antonín Karas. To už bylo ale vše a hosté tak slaví velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Po tomto utkání půjdeme nejspíš na čtvrté místo, ale pro nás je to stále dobré, my především nechtěli mít žádné sestupové starosti, a v tom se nám zatím daří skvěle. Teď ale k tomu utkání. V Lázních se těžko vyhrává a ani nám se to nepodařilo. Soupeř vyhrál naprosto zaslouženě, byl na utkání skvěle připraven a nedal nám jedinou šanci. My se teď musíme sebrat a jít dál. V příštím kole hrajeme v Erpužicích a bylo by už opravdu zlé, kdybychom po tak dobrém začátku nyní třikrát v řadě nebodovali, takže se musíme zase semknout a chceme opět vyhrát.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Já doufám, že jsme konečně najeli na tu naší vlnu a na tu naší hru, kterou už léta preferujeme a je úspěšná. přijeli jsme sice trochu z respektem, protože Lom se zatím jevil, jako velmi silný soupeř. Ale musím všechny kluky pochválit, protože hráli přesně to, co jsem po nich chtěl, stříleli, nabíhali, hráli na jistotu a dávali nádherné góly. Trochu nás sice mrzí, že jsme v závěru ještě inkasovali, když už jsme jen čekali na závěrečný hvizd. Jinak jsme ale hráli, jako tým, hráli jsme výborně, dali jsme do toho vše a nenechali jsme se rozhodit. Super.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Pich [-] , S. Samek [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-] - L. Medek [-] , J. Hanilec [-] , A. Karas [-] , M. Stec [-] - P. Petráška [-] , T. Mareš [-] (46. V. Matoušek [-] ) -

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - K. Seknička st. [-] (46. J. Jelen [-] ) , A. Kolář [-] , J. Píha [-] , K. Praizler [-] , J. Sak [-] , P. Hospodářský [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , D. Brunner [-] , F. Vacata [-]

ŽK: 58. L. Medek - 55. D. Brunner , 71. J. Sak .
Místo: Lom. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Loukota Petr - HORA Jiří (N), ZABLOUDIL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.