Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně rozstřílely Záchlumí, Motor se držel jen do prvního poločasu, pak ale vyhasl


0

K poměrně atraktivnímu vzájemnému střetu svedl los devátého kola Konstantinovy Lázně a překvapivě kvalitní Motor Záchlumí. Lázně se pomalu po špatném úvodu zvedají a postupují tabulkou, zatímco Motor začal naopak nečekaně dobře a teď má v tabulce spíše sestupnou tendenci. V tomto utkání však Lázně Motor naprosto setřely. Záchlmí se sice díky dobré desetiminutovce dokázalo v první polovině ještě Lázní udržet, ale ve druhé polovině už odpadlo a Lázně mohly podtrhnout svou výraznou převahu také gólově. Nakonec zvítězily 9:3 a v tabulce se vyhouply až na pátou příčku, ze které je ale může ještě sesadit Damnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně vedly o dvě branky, soupeř se však vrátil do hry vyrovnáním

Lázně měly po většinu poločasu mírně navrch a utvářely tempo hry. Už v desáté minutě se podařilo otevřít skóre Adamu Kolářovi a od té doby Lázně vedly. Měly vlastně vše pod kontrolou a Motor držely na uzdě. Ve třicáté minutě navíc Adam Kolář zvýšil na 2:0, a to už bylo velmi slibné. Jenže poté Záchlumí zabralo, dostalo se více do hry a přišla taková jeho desetiminutovka. Kontaktním gólem, který dostal Motor zpět do utkání odpověděl Kolářovi už v pětatřicáté minutě Lukáš Hrabák a o pár minut déle vyrovnal Petr Kříž. Lázně tak velmi rychle o své vedení přišly, ale vůbec je to nepoložilo, ba naopak je to opět trochu nakoplo a ve čtyřicáté minutě jim vrátil vedení Josef Nevařil. Více už ale první poločas nenabídl a Lázně si tak po nepovedené desetiminutovce vybojovaly pouze lepší výchozí pozici pro druhou půli.

Ve druhé půli už si body Lázně utéci nenechaly

Ke druhé polovině už přistoupily Lázně trochu zodpovědněji a Záchlumí už do šancí příliš nepouštěly. Sami si jich naopak vytářely mnoho a ještě spoustu jich neproměnily. Opět se snažili hrát kombinačně, aby rozebraly defenzivu soupeře, nebo případně vyslaly nějakého svého hráče tváří v tvář gólmanovy. Dařilo se jim to skvěle, a tak začaly postupně přidávat branky. O první z nich se postaral už po chvíli Josef Nevařil a od té doby už to byla pro domácí pohoda. O chvíli déle ještě zvýšili Pavel Jiřinec a také Karel Praizler a bylo rozhodnuto. Bylo to už 6:2 a to Záchlumí nemohlo otočit. Chvíli po Praizlerovi se navíc trefil potřetí také Josef Nevařil a Záchlimí nemělo daleko od výrazného debaklu. Na čtvrtou branku v podání Josefa Nevařila v pětaosmdesáté minutě už ale hosté odvětit dokázali a alespoň si ještě trochu vylepšili před odjezdem náladu, když snížil Miroslav Štrejn. Poslední slovo však přeci jen měli domácí. V posledních minutách ještě prostřelil Kasiče také David Brunner, a upravil tak na konečných 9:3. Tři body tak nakonec zůstávají v Lázních, které si v tabulce průběžného pořádí zase o trochu pomůžou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): Byl to zápas s poměrně slabým soupeřem. Sice jsme dostali tři branky, ale to bylo spíše tím, že si náš brankář dnes vybral slabší zápas. Jinak jsme je ale k ničemu nepustili a měli jsme vše pod kontrolou. Ještě jsme nevyužili mnoha dalších šancí a myslím, že by se nikdo nemohl divit, kdyby utkání skončilo třeba 15:3. My jsme viděli, že soupeř není v optimálním složení, takže jsme si zahráli pěkný zápas, který jsme brali spíše jako trénink na příští týden proti Plané.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Pro diváka to muselo být zajímavé utkání, avšak ne až tak pro Záchlumí. My jsme samozřejmě do Lázní jeli s nadějí, že urveme tři body. Do stavu 2:2 jsme se ještě celkem držely, ale pak už to s námi šlo z kopce. Teď se musíme sebrat a jít dál.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - P. Jiřinec [-] , J. Sak [-] , J. Jelen [-] , A. Kolář [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , D. Brunner [-] , F. Vacata [-]

TJ Motor Záchlumí
D. Kasič [-] - M. Baum [-] , M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] , P. Kříž [-] , M. Karvaš [-] , L. Hrabák [-] , M. Vácha [-] , J. Vlček [-] , M. Tót [-]

ŽK: 55. M. Karvaš , 75. K. Štrejn .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - HROBAŘÍK Stanislav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.