Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec má za sebou další propadák, body nechal Sedlišti


Branky


0

Kostelec do Sedliště přijížděl, jako jasný favorit, který by s pomocí svých zkušeností měl Sedliště snadno přejet, ale odjížděl, jakožto tým, který potvrdil svou roli, která mu zatím patří a sice, velkého smolaře letošní sezóny. Kostelec byl před sezónou jedním z favoritů, který by měl bojovat u špice tabulky, ale letos si opravdu vybírá velmi špatnou sezónu a podle slov trenéra Kertyse, už se tým těší na přestávku, aby se oklepal, vyléčil všechna zranění a mohl se vrátit opět ve formě. Pro Sedliště je to naopak velký úspěch a velká vzpruha, která posouvá nováčka na desáté místo do závěsu právě za Kostelec a Dynamo Studánku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mizérie Kostelce, aneb vlastní branka, nevyužitá penalta a špatný závěr

Oba týmy začaly dobře a aktivně, což bylo pro diváky velmi přínosné, protože od začátku bylo utkání velmi zajímavé a atraktivní. Zejména Kostelec byl ale ve tvorbě větších šancí trochu produktivnější a brzy si nějaké vytvořil, ale nedokázal jich využít a následně se sám trochu podrazil, když udělal střední záložník chybu a Sedliště šlo do rychlého protiútoku, v jehož závěru Jaromír Petráška hledal prudkou přihrávkou do vápna Peška, ale míč si v jeho cestě do vlastní branky srazil Robert Kozák. Sedliště si poté také vytvořilo ještě nějaké drobnější šance, ale Kostelec mohla po sporném střetu Kotvy s hostujícím útočníkem vrátit do hry nařízená penalta, hostující svěřenec ale branku nakonec vysoko přestřelil. Hosté se ale nakonec do hry přeci jen vrátili, když po vhazovnání autu a pěkné akci po prvé straně zakončoval přesně Jiří Jamriška. Poté se i nadále hrálo vyrovnaně a zároveň velmi tvrdě, ale Sedliště bylo bojovnější a Kostelec postupně odpadal. A následně přišel také první trest, když dva hráče šikovně obešel Pešek, který našel na zadní tyči dobře postaveného Jaromíra Petrášku, který levou nohou přiklepl míč do brány. A o chvíli déle přišla pro kosteleckou branku další rána. Honzík zbytečně fauloval hráče před vlastním vápnem a následnou standartní situaci perfektní trefou do šibenice vyřešil Pavel Hrubý. Sedliště rázem před druhou polovinou vedlo o dvě branky a mělo velmi dobrou šanci na ukořistění tří bodů.

Na hřišti, jako na zaseknutém semaforu, samá červená

Ve druhé půli to bylo dlouho pouze o tom, kdo více propadne stáe tvrdšímu způsobu hry a oslabí více svůj tým. Vše začalo červenou kartou pro Lukáše Honzíka, který dostal druhou žlutou kartu, jenže výhoda Sedliště byla během pár minut rázem ta tam. Nejprve ztratil nervy Pavel Hrubý, který se po souboji s protihráčem natolik rozčílil, že naznačil, že ho kopne, za což rychle vyfasoval červenou kartu a ještě během této minuty dostal druhou řlutou také Patrik Dvořák, který odmítl ustoupit dál od balńu, když soupeř rozehrával, a tak si musel jí hlavu předčasně schladit do šaten také. V tu chvíli měl Kostelec tedy výhodu jednoho hráče a také jí využil. Podruhé se trefil Jiří Jamriška a hosté byli najednou zase ve hře. Poté to bylo buď ano, nebo ne. Kostelec zkrátka vrhl vše do útoku, vytvářel si mnoho šancí a soupeře jasně přehrával. Často k brance moc nechybělo, ale zkrátka to nevyšlo. A když se v samostatném úniku netrefil ani střídající Soustružník, tak na druhé straně hlavou rozhodl Petr Fojtíček a bylo definitivně rozhodnuto. Sedliště už své vedení udrželo a Kostelec navíc v závěru ještě jednou pikal, když sudí nekompromisně vyloučil Romana Průchu, který také vypěnil a snažil se si ulevit vulgárními nadávkami a hanlivými gesty. Více už ale utkání nenabídlo, nikdo však nemůže říct, že by toho snad v devadesáti minutách proběhlo málo.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Přijel nám velmi silný soupeř, ale my jsme s ním potřebovali uhrát nějaké body. Většina z nás ještě Kostelec hrát neviděla, ale věděli jsme, že zrovna v nejlepší formě aktuálně není, přesto jsme nesměli nic podcenit, a to se podařilo. Začali jsme hrát aktivně už od začátku a dařilo se nám. Celkem zaslouženě se nám podařilo ukrást Kostelci body, v což jsme popravdě ani moc nedoufali, ale povedlo se. Prodloužili jsme naši vítěznou sérii na tři zápasy a jsme spokojení.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Pro kostelecký fotbal je to opět velký propadák. Na hráčích je velká deka a svírá nás mnoho zranění, nyní jsme zaznamenali absenci dokonce už i na brankářském postu a opět jsme byli silně nekompletní. Ten zmar se s námi zkrátka táhne od začátku sezóny a nemůžeme se ho zbavit. Zkrátka teď už jen čekáme na to, až bude přestávka a doufáme, že se v ní dáme trochu dohromady a pomalu už se těšíme spíše na další sezónu, až začneme od znova.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] - M. Patočka [-] , J. Marek [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , P. Kotva [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-] , P. Dvořák [-] -

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - P. Masař [-] , J. Jamriška [-] , R. Kozák [-] , D. Kertys [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , R. Průcha [-] , L. Král [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-]

ŽK: 40. P. Dvořák , 65. P. Hrubý - 36. J. Jamriška , 64. L. Honzík . ČK: 68. P. Dvořák , 68. P. Hrubý - 65. L. Honzík , 90. R. Průcha .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Chval Pavel - ROŽUMBERG Ota (N), MASAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.