1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Asi největší překvapení kola? Jasně, že výhra Sulislavi v Kostelci


Branky


12. J. Jamriška - 21. M. Bouzek , 39. M. Hrad , 72. M. Hrad
0

Kostelec byl proti Sulislavi jasným favoritem, ačkoli se v poslední době trápí a všeobecně so o něm ví, že umí jak vyhrát s každým, tak ale také s každým prohrát. Přeci jen je Kostelec jediný tým ,který dokázal porazit Planou, ale například prohrát také se Sedištěm. Přesto Sulislavi nikdo moc šancí nedával, protože i ona je ve velmi špatné formě a ani menší klopýtnutí Kostelce by ji nemuselo stačit. Ale stačilo, ukázalo se, že bohatě stačilo. Sulislav vyhrála v poměru 3:1, ačkoli už brzy prohrávala, a slaví cenné tři body. V tabulce se tak posouvá před Erpužice a už v příštím kole bude moci zaútočit na Přimdu i Sedliště. Kostelec je desátý a prožívá opravdu velmi nevydařené období, ze kterého se bude jen těžko dostávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec rychle vedl a zdálo se, že to bude jasné utkání

Kostelec začal skvěle, soupeře jasně přehrával a dokonce se mu také konečně podařilo to přetavit do nějaké branky, takže už ve dvanácté minutě vedl zásluhou Jiřího Jamrišky 1:0. Jenže poté se zase objevil ten stejný problém, který svírá Kostelec už od začátky sezóny. V koncovce se přestalo dařit, i přes to, že šance byly stále a byly obrovské, a hráči začali z nervózity dělat mnoho chyb. A to začalo utkání Kostelci velmi ztěžovat. V jedenadvacáté minutě už mohli domácí vést klidně třeba o tři, nebo i čtyři branky, namísto toho ale po chybě brankáře, který přihrál otočenému a nepozornému spoluhráči, jenž nestačil zareagovat a o míč přišel, vyrovnal pohotový Milan Bouzek. Domácí byli stále nezvóznější a nepřesvědčivější, ale šance si stále vytvářeli a soupeře přehrávali. Hosté byli téměř bez šancí. Jenže poté přišla v závěru poločasu další chyba. Domácí přišli ve středu zálohy o míč a vraceli se velmi pomalu a neochotně, takže se stačil uvolnil Miroslav Hrad, který bez potíží střelou k tyči poslal Sulislav do vedení. To už byl ale konec poločasu a Kostelec už zareagovat nestačil.

Bezmoc Kostelec neprolomil ani ve druhé půli

Obraz hry se neměnil. Domácí stále hráli, vytvářeli si stále šanci, i když je pravda, že to šlo stále hůře a hůře. Přesto Kostelec prvních dvacet minut Sulislavi téměř nepůjčil balón. Sulislav každopádně hrála jen defenzivně a snažila se neudělat chybu a pouze vyčkat na další šance. Vše jim výrazně usnadnila velmi šaptná koncovka Kostelce a jeho celkové trápení, a když ve dvaasedmdesáté minutě stoper Ježek nestačil hostujícímu útočníkovi po další chybě v obraně, musel ho zastavit za cenu faulu. Dostal červenou kartu a hřiště musel opustit. K přímému kopu si postavil balón Miroslav Hrad a trefil se opět parádně. Bylo prakticky rozhodnuto, Kostelec ztratil veškerou sílu a motivaci a už se neotřepal. Stále držel balón, ale bylo mu to k ničemu. Porhrával o dvě branky, už si téměř nevytvářel žádné šance a navíc mu chyběl jeden hráč. Prostě mizérie. Sulislav si tak dokráčela pro tři body a slaví opravdu velmi cenný skalp.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Začátek byl po dlouhé době v našem podání opravu skvělý, ale zase jsme měli problém v tom, že soupeř se na góly nenadře a my si vlastními chybami vše komplikujeme. Takže namísto toho, abychom do dvacáté minuty vedli třeba o tři branky, tak jsme si vše zkomplikovali. Je na nás deka, která nám nedovolí vyřešit dobře finální fázi. Prostě jsme nehráli špatně, ale dělali jsme chyby a nedávali góly. Kalich hořkosti je dopit téměř až do dna. Ale prostě jedeme dál, v minulém roce to šlo, tak se snad dáme dohromady a možná to zase půjde.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] (85. P. Jamriška [-] ) - K. Ježek [-] , L. Touš [-] , J. Soustružník [-] , J. Jamriška [-] , R. Kozák [-] (63. P. Masař [-] ) , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , L. Král [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-]

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - M. Krištofovič [-] , M. Ichnatoyla [-] (86. M. Pendl [-] ) , M. Hrad [-] , L. Mička [-] , K. Hanzlík [-] , V. Rejman [-] (72. M. Řezníček [-] ) , J. Plešinger [-] , P. Hlavin [-] , L. Laudát [-] (63. Z. Škorvánek [-] ) , M. Bouzek [-]

ŽK: 28. L. Honzík , 54. K. Ježek - 36. L. Laudát , 62. M. Krištofovič , 75. Z. Škorvánek . ČK: 71. K. Ježek .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sirový Václav - BEZVODA Václav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.