1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka v celém utkání padla v devadesáté minutě a předcházel ji velmi sporný okamžik, body má Přimda


Branky


0

V utkání hraném v Přimdě bylo větším favoritem asi hostující Sedliště, kterému se dařilo v prozatímním průběhu sezóny lépe a vykazovalo lepší výkony. Ale je pravda, že Přimda v předchozím kole nečekaně zaválela v Damnově a ukázala, že ani ona nebude jen týmem, proti kterému si budou ostatní vylepšovat skóre. A ukázala to také Sedlišti, se kterým udržela krok a za bezgólového stavu se pokračovalo i v poslední desetiminutovce. Hrálo se vyrovnaně a utkání by dělba bodů určitě sušela, jenomže v poslední minutě utkání sudí po velmi sporné situaci nařidil přímý kop ve prospěch Přimdy, která jej využila a nakonec se radovala z vítězství. Tatran tak konečně pořádně odskočil sestupovému pásmu a v tabulce se výrazně dotáhl právě na jedenácté Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli táhlo Sedliště

Hosté měli v prvním poločase více ze hry, vytvářeli si větší počet šancí a Přimdu minimálně opticky přehrávali. Přimda si v první části utkání prakticky nic nevytvořila, ale abych to uvedl na pravou míru, ani šance hostů nebyli žádné obrovské, zkrátka jen byly a to ze Sedliště dělalo o něco lepší tým. I právě proto se nakonce není čemu divit, že první poločas žádnou branku nenabídl a do šaten se odcházelo za nepozměněného stavu.

O všem rozhodl jediný moment v poslední minutě, který vyvolal na hřišti pěkné dusno

Ve druhé půli už byli domácí o něco aktivnější a také oni si vytvořili pár nadějných příležitostí, ale stejně, jako Sedlišti, ani jim nebylo v koncovce přáno, a tak se dlouho nikdo neprosazoval. Už to také vypadalo, že utkání takto skončí a body se budou při penaltovém rozstřelu dělit mezi oba týmy. Jenomže poté přišla poslední minuta utkání a s ní rozhodující moment. Přimda se tlačila do útoku a jeden z domácích hráčů se vedl balón před vápnem a náhle upadl. Nejspíše si totiž sám šlápl při kličce na balón, protože i on se vzápětí divil sudím nařízenému přímému kopu, stejně, jako většina hráčů i fanoušků. Kdyby se k míči ale následně nepostavil Miroslav Vokroj a nevypálil nádhernou ranou Sedlišti rybník gólem v poslední minutě, asi by to už nikdo moc neřešil, ale takto? Byl to rozhodující moment, pro domácí možná velmi šťastný, pro hosty velmi hořký a pobuřující. Asi už se nedozvíme, jak to bylo, ale každopádně víme, že ne hřišti poté bylo ještě dusno. Líbit si verdikt rozhodčího nenechali ani hostující fanoušci a na hřišti to bylo ještě vypjaté, ale nic už to nezměnilo. Přimda má tři body a spokojeně se tak dotahuje na Staré Sedliště v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): Utkání se mi ku podivu nehodnotí až tak dobře, protože máme sice tři body, ale závěr utkání byl spíše hořký. Na konci jsme měli menší extempore, kdy hostující diváci neunesli prohru svého týmu a celý dojem z utkání to ještě více pokazilo. Máme sice tři body a za ty jsme rádi, ale utkání nebylo pěkné, kvalita utkání téměř žádná nebyla.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček (Staré Sedliště): Mně se to těžko hodnotí, protože se vše schyluje k tomu jednomu incidentu, který se stal na konci toho utkání. Když to ale vynechám, tak to byl pěkný a vyrovnaný zápas, který byl dlouhou dobu 0:0 a remíza by mu také slušela. V první půli jsme byli lepší my, ve druhé měli i oni nějaké větší šance. Vše ale zkazila ta poslední minuta, ve které si hráč Přimdy vedl míč před vápnem, ale šlápl na něj a sudí ku podivu všem, i domácích, odpískal náš faul a přímý kop, ze kterého oni rozhodli. To nás hodně rozčílilo, ale už se s tím nedalo nic dělat, konec pro nás byl velmi hořký.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - P. Šimák [-] , D. Nguyen [-] (75. J. Toman [-] ) , M. Kupilík [-] , J. Svoboda [-] , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] (65. L. Ferdinandy [-] ) , M. Vokroj [-] , M. Růžička [-] , L. Teplárek [-] , V. Velešík [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - O. Rožumberg [-] , M. Vokurka [-] , P. Kotva [-] , D. Zavacký [-] - M. Patočka [-] (70. L. Buben [-] ) , P. Hrubý [-] , V. Pešek [-] , M. Pažountka [-] - J. Petráška [-] (80. P. Dvořák [-] ) , P. Fojtíček [-]

ŽK: 47. V. Ovsjannikov , 61. P. Šimák , 64. J. Svoboda - 40. J. Cingroš , 45. P. Hrubý , 51. V. Pešek , 61. P. Kotva .
Místo: Přimda. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VOKROJ Miloslav (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.