A. Karas 4.
A. Karas 28. (p.)
M. Stec 69.
A. Karas 72.
4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frustrované Kšice utkání v Lomu nezvládly, šlágr kola byl jednoznačný


Branky


4. A. Karas , 28. A. Karas (p.) , 69. M. Stec , 72. A. Karas - 43. I. Šetlík
0

Tak toto byl asi největší trhák celého kola. Konkurovat mu možná ještě mohl střet Plané a Lázní, ale na tom už vůbec nezáleží, kdo v Lomu byl, asi neprohloupil, což ale může říct také plánský divák. Souboj o pozici mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky neměl v podstatě favorita. Lom mohl sázet na svou aktuální formu a zejména na asi nejlepší fyzickou připravenost ze všech týmů. Ve prospěch Kšic ale hrála dlouhodobá zkušenost a nejspíš také vyší potencionální kvalita. Vše bylo otevřené, dokud však nezačal zápas. V něm jasně dominoval Lom, který si nakonec dokráčel pro výhru 4:1. Nováček soutěže se tak stále drží v těsném závěsu za Stráží a třetí příčka mu minimálně ještě jedno kolo zůstane. Ale ani Kšice své působiště v tabulce měnit nemusely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivan Šetlík utkání zdramatizoval gólem do šatny

Jako jasně lepší se už od začátku jevil nováček soutěže Lom, který soupeře přehrával a už ve čtvrté minutě se navíc dostal rychle do vedení, což pro něj bylo velmi důležité. Petráška sklepl balón do strany Martinu Pichovi, který jej nacentroval do vápna, kde jen Martin Stec přistrčil balón zpět na hranici vápna Antonínu Karasovi, který pěknou střelou rozvlnil síť. Lom si své vedení dlouho držel a u toho soupeře stále přehrával a vytvářel si nějaké šance. V osmadvacáté minutě šel ale Martin Stec úplně sám na brankáře a v tom ho velmi tvrdým zákrokem zastavil Miroslav Volf. Nad verdiktem sudího zde visí hned dva otazníky. Mnozí se totiž domnívají, že Stec ještě nebyl ve vápně a sudí přitom nařídil pokutový kop, na druhé straně se zase asi většina fotbalistů shodne, že měl Volf nejspíš dostat červenou kartu, protože tvrdým zákrokem zmařil obrovskou šanci, jenže sudí se rozhodl udělit mu pouze kartu žlutou. Vyřešil to tedy takovou tou střední cestou. K penaltě se postavil Antonín Karas a bez potíží rozvlnil síť podruhé. Lom měl pak ještě nějaký ten čas stále více ze hry a soupeře přehrával, jenomže poté v závěru poločasu maličko polevil a hosté to potrestali snížením, když se po individuální akci prosadil nádhernou střelou pod víku Ivan Šetlík. Více už se v několika málo následujících vteřinách nestihlo, a tak bylo před druhou půlí nakonec stále vše otevřené.

Kšice dostaly červenou, dva góly a odpadly

Hned zkraje druhé půle mohli hosté velmi rychle vyrovnat a utkání výrazně zdramatizovat, když nastřelili v dobré šanci pouze tyč. To možná rozhodlo o celém utkání, protože kdyby Kšice vyrovnaly, jistě by bylo utkání ještě daleko zajímavější. Tekhle se ale Lom rychle zase oklepal, vrátil se zpět do utkání a začal soupeře zase přehrávat a mít vše pod kontrolou. Už chvíli na to mohl ještě zvýšit Martin Stec, který však v samostatném úniku branku jen těsně minul. Sudí pak ale poslal předčasně do kabin Ivana Šetlíka, a to hosty výrazně oslabilo. Už chvíli na to se už potřetí prosadil Antonín Karas a bylo definitivně rozhodnuto. Asi o tři minuty déle ještě výhru Lomu zpečetil ještě další brankou Martin Stec a zbytek utkání už se poté vlastně jen dohrával. Lom si dokráčel pro zasloužené tři body a v tabulce tak Kšicím odskočil na rozdíl čtyř bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já myslím, že jsme dobře vstoupili do utkání a vytvořili jsme si na hřišti klid, ale před přestávkou jsme to trochu vypustili a bohužel jsme si nechali dát gól a museli jsme se o vedení ještě trochu třást. Jenže jsem zodpovědně nastoupili do druhé poloviny utkání a až na jednu šanci hostů hned po nástupu na hřiště jsme měli vše pod kontrolou. Myslím, že jsme opět byli i fyzicky lepší a připravenější, protože Kšice po našem zvýšení úplně odpadly. Chtěl bych ještě ale vyzdvihnout výkon Tondy Karase, který nám dnes zajistil vítězství. Ačkoli vždy hráčům, jako je on, nebo třeba Martin Stec vždy nadáváme za to, že nám málo přihrávají a sólují, tak jsme velmi rádi, že takové hráče v našem týmu máme, protože dokážou rozhodovat často celá utkání a jsou pro nás velmi důležití.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Budu hodně stručný. Jsem zklamaný, myslím, že jsme utkání nezvládli po psychické stránce, protože by podle mě někteří naši hráči potřebovali psychologa. Neumí se chovat na hřišti, chovají se tam, jako hulváti, stále něco pokřikují, ať už na sebe, nebo na sudího a soupeře a podle toho vypadá celý náš tým. Opravdu jsem z našeho přístupu velmi zklamaný.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - S. Samek [-] , M. Stec [-] , J. Krét [-] (66. M. Kraus [-] ) , P. Petráška [-] (78. T. Mareš [-] ) , J. Pich [-] , D. Roček [-] , M. Pich [-] (80. V. Matoušek [-] ) , A. Karas [-] (83. M. Blaško [-] ) , L. Medek [-] (71. J. Hanilec [-] ) , M. Hanus [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , P. Kasal [-] , A. Smetana [-] , M. Kövary [-] - P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-]

ŽK: 25. J. Šetlík , 27. M. Šetlík , 27. M. Volf , 38. I. Šetlík , 73. K. Dýdek . ČK: 65. I. Šetlík .
Místo: Lom. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HORA Jiří (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.