2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodně smutné utkání, které nebylo ani trochu o fotbalu, zažily diváci v Lázních


Branky


0

Před atraktivním utkání byla na řadě nejprve minuta ticha, od které se odvíjelo celé utkání. Mnoha hráčům a členům týmu z obou táborů zemřel bývalý spoluhráč, přítel a dobrý člen party. Pro zachování jeho soukromí jsme se rozhodl, že jméno nebudeme zveřjeňovat, ale touto cestou bych chtěl jménem celého webu a všech našich fanoušků, popřát jeho rodině a přátelům upřímnou soustrast a všem vyjádřit náš soucit a lítost. Nevím, zda se hodí toto utkání plné emocí a nepříliš pěkných fotbalových momentů, spíše naopak, nějak hodnotit a více jej rozebírat. Nyní to raději nechme být a zkusme to nějak přejít. Každopádně, vítězství dokázaly ukořistit Lázně v poměru 2:1, čímž připravili Sokol Stráž o druhé místo v tabulce a sami se posunuly na páté, o nějž je ale ještě v neděli může připravit Černošín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle odkryla marnost utkání

Dovolím si zprvu výjimečně přidat vlastní názor, a sice, že tento zápas měl být narychlo odložen, protože smuteční nálada a trpkost se projevila na obou týmech, zejména pak tedy na o něco více ovlivněné Stráži, které ani nedorazilo několik hráčů a členů týmu, kterým přišel, tak jako mě, v té chvíli, fotbal až druhořadý. Ale pryč od toho. Krátce si jen trochu popišme obraz hry a poté rychle na rozhodující momenty. Hezký fotbal se rozhodně nehrál, hrálo se hodně tvrdě a zejména v podání hostů byla vidět obrovská frustrace. K vidění bylo, opět zejména ze strany Stráže, extrémní počet tvrdých a velmi nebezpečných zákroků, které si říkaly o zranění protihráče, ale také provokací soupřů a hanlivých urážek. Na druhou stranu musíme říct, že sudí Pavel Chval utkání celkem dobře zvádl, kdyby totiž pro vykartování klidně i sedmi hráčů na jedné straně bylo po půlhodině hry předčasně ukončeno, což by mimochodem bylo bezpečnější, asi by se nikdo nezlobil. On to ale neudělal a karetním trestům se hodně vyhýbal, vždy ale dokázal hru alespoň na chvíli uklidnit a asi jen díky němu se utkání dohrálo bez rvačky a zraněních. Přesto si ale ani on sám nemohl několik karetních trestů odpustit a už od pětadvacáté minuty musela Stráž hrát bez vyloučeného Karla Ptáka. Ještě předtím se ale zásluhou Miloslava Jedličky dostala do vedení, které už udržela i v deseti hráčích za nepříliš fotbalového dění na hřišti až do konce poločasu.

Lázně zaslouží velkou pochvalu, dokázaly se semknout a utkání otočit

Stráž své vedení velmi dlouho držela a až ve třiasedmdesáté minutě dokázaly snaživější Lázně vyrovnat, když se trefil Jaroslav Sak. A v závěrečné desetiminutovce Lázně Stráž o body připravily po trefě Adama Koláře definitivně. Lázně si za tento obrat zaslouží obrovskou pochvalu. Domácí hráči museli přetrpět a odolat mnoha nepříjemným střetům a zákrokům, utrážkám i provokacím, ale přesto se dokázali sebrat, semknout a utkání ještě otočit. A to jim přineslo zasloužené tři body. O to více byla ale v posledních minutách Stráž frustrovanější a sudí musel ještě dvakrát v poslední minutě sáhnout pro červenou kartu. Ale nechme to už být. Všechny tři body zůstávají v Lázních a Stráž se musí smiřovat se ztrátou postupové příčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): Dnešní zápas byl trochu o štěstí, ale především hodně emotivní, zejména v podání Stráže. Nechci utkání nijak více hodnotit a nějak to rozmazávat. Umřel nám společný přítel a mj bývalý spoluhráč a všichni jsme z toho ještě teď vykolejení a od toho se odvíjel celý zápas. Takže bych chtěl pouze poděkovat našim hráčům, kteří si ve vypjaté chvíli poradili a jsme na ně pyšný, že tuto složitou pozici ustáli.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Hráči a členové týmu se k utkání z osobních důvodů odmítli vyjadřovat. Prosím, respektujme jejich přání a obejděme se bez jejich slov. Děkuji za pochopení.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - M. Hoffmann [-] , J. Jelen [-] , R. Zabloudil [-] , J. Sak [-] , A. Kolář [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , F. Vacata [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Lapský [-] (56. V. Borys [-] ) , D. Rubant [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] - B. Borys [-] , D. Karban [-] , L. Bydžovský [-] , L. Koubek [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-] -

ŽK: 15. M. Hoffmann , 48. F. Vacata , 63. J. Jelen - 10. K. Pták , 20. V. Svoboda , 30. M. Lapský , 65. V. Borys . ČK: 25. K. Pták , 90. M. Lapský , 90. V. Borys .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chval Pavel - ŠAŠEK Miroslav (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.