2:1p.
(0:1)
20. M. Baum
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice ztratily bod proti Záchlumí a na medailové příčky už ztrácí hodně


Branky


0

Velmi atraktivní utkání přislíbil los jedenáctého kola divákům v Kšicích, na jejichž hřiště dorazil expert na remízy a penalty, Motor Záchlumí. Motor není letos ani tak silný, jako vychytralý. Nedokáže moc soupeřů přehrát, ale dokáže s nimi sehrát vyrovnanou partii a vydřít alespoň bod. Už čtyřikrát to totiž Záchlumí před tímto utkáním dotáhlo do penalt, v čemž je jednoznačně nejlepší. Ovšem při penaltách už se mu většinou tolik nedaří, zvítězit v nich totiž dokázal pouze jednou. No, a co se nestalo také tentokrát? Záchlumí vydřelo další dělbu bodů a obralo Kšice o bod. Začínám si pomalu myslet, že je to jeho taktika. Pro Kšice je to ale velká ztráta. Jen na třetí příčku už totiž Sokol ztrácí čtyři body a vysněné boje o medaile se stále vzdalují a na pátém místě navíc už číhají stále lepší Lázně, které na Kšice ztrácí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí šlo do vedení a už jej udrželo

Od začátku bylo jasné, že toto bude velmi napínavé a zajímavé utkání. Oba týmy předváděly poměrně kvalitní výkon a hrálo se velmi vyrovnané utkání. Problém byl ale v tom že oběma soupeřům to šlo lépe v defenzivě, takže k viděné nebylo moc šancí ani branek. Chvíli se tak snažili dobývat obanu soupeře ti a dalších pět, nebo deset, minut zase ti. Pro diváka to byla zkrátka nuda. Už v první půli, po dvaceti minutách, se však jedna ze sítí vlnila poprvé. Po samostatném průniku tvrdě zakončoval Petr Kříž, jehož střelu brankář vyrazil k dorážejícímu Martinu Baumovi, který už skóre otevřel. Po zbytek první půle se ale více neudálo, a tak si Záchlumí před druhou půlí vedení udrželo.

Teď zase Kšice a penalty

Ve druhé půli vypadal obrazy hry úplně stejně, jako v části předchozí, a tak diváci opět nesledovali žádnou extra zajímavou podívanou. Přitom začala první půle tak slibně. Záchlumí se ještě nestačilo přádně rozkoukat a dostat do utkání a za kšický tým vyrovnal Miroslav Šetlík. Jenže poté, jak jesm již naznačoval, zase nic. Zkrátka vyrovnaná hra a utkání bez šancí a gólů. Po devadesáti minutách jsme tak pochopitelně vítěze neznali. O tom totiž musela rozhodnout až dovednostní disciplína.

Záchlumí zase padlo

Záchlumí zkrátka není tým, který má penaltový rozstřel v oblibě, přitom má v této disciplíně asi nejvíce natrénováno. Letos už totiž do penalt došl ojejich utkání popáté a Záchlumí počtvrté prohrálo. Kdyby se však více na penalty zaměřovalo na tréninku, mohlo mít klidně třeba ještě o čtyři body více a hned by bylo jeho působení v tabulce veselejší. Trápily se ale také Kšiče, o čemž dokonale hovoří výsledek penalt 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Odehráli jsme dobré utkání, až na posledních patnáct minut, kdy jsme úplně přestali hrát. Sice jsme po naší chybě dostali první gól, ale podařilo se nám vyrovnat, když roh Ivana Šetlík dobře zakončil Míra Šetlík, který zařídil dělbu bodů. Myslím, že remíza je po vyrovnaném utkání adekvátní a spravedlivá. Penalty navíc promluvili v náš prospěch a se dvěma body můžeme být spokojení.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Bylo to docela vyrovnané utkání. Góly padaly jen po chybách. My jsme dali první branku a dlouho jsme si vedení drželi, ale Kšice pak vyrovnaly a zvítězily po penaltách. Myslím, že dělba bod byla zasloužená, chvíli jsme měli navrch my, chvíli zase oni. Prostě vyrovnané utkání.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] , V. Holý [-] (90. M. Bureš [-] ) - J. Šetlík [-] , L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] (22. J. Pařízek [-] ) , M. Kövary [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Baum [-] (60. D. Kasič [-] ) , M. Pavelka [-] (65. P. Thoma [-] ) , P. Kříž [-] , K. Kříž [-] , M. Karvaš [-] , L. Hrabák [-] , M. Tót [-] , M. Voříšek [-] , J. Vlček [-] , M. Koníček [-]

ŽK: 53. I. Šetlík , 67. J. Šetlík , 76. P. Kasal - 48. M. Tót , 50. J. Vlček , 56. M. Koníček , 75. P. Thoma .
Místo: Kšice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sirový Václav - JANOUT Petr (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.