K. Löbl 61.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav si s Přimdou body rozdělila, více jich brali domácí


Branky


0

Ačkoli se potkaly v tabulce dva celky z těch nižších pater tabulky, které balancují na hranici sestupových příček, toto utkání o pozici bylo velmi zajímavé. Oběma týmům nevyšel začátek, hrály velmi špatně a střídaly se na posledním místě. Teď se ale oba začaly zvedat, oba dokázaly porazit celkem velké soupeře a nyní se měly střetnout v utkání o pozici, které jednoho z nich nechá v sestupové části a druhého z ní vynechá. Nakonec se potvrdilo očekávání. Utkání bylo vyrovnané a po devadesáti minutách jsme nenašli vítěze. Následovala tedy dělba dvou bodů a o ten poslední se bojovalo při penaltách. Zvítězila sice Sulislav, ale jen dva body proti jednumu ji na Přimdu v tabulce nestačily a o jeden bod je to ona, kdo zůstává v sestupovém pásmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda brzy vedla a zdálo se, že je vše jasné

Hosté z Přimdy začali daleko lépe a svou roli favorita díky větším zkušenostem dokázali velmi rychle potvrdit. Začali totiž ve velkém tempu a už v páté minutě se hladce dostali po zásahu Martina Kupilíka do vedení a vypdalo to, že tady je vše jasné. Sulislav ale poté začala hru postupně vyrovnávat a rozdíly mezi výkonem obou týmů potírat. Asi od desáté minuty už se hrálo vyrovnaně a navrch neměl ani jeden tým. Hrálo se nepříliš atraktivní a nezábavné utkání, ve kterém šlo pouze o to, kdo vydře a vybojuje body. Přimda ale stále vedla a v utkání bez šancí své vedení hravě udržovala, což pro ni bylo před druhu půlí velké plus.

Sulislav vyrovnala a poslala utkání do penalt

Ve druhé půli se pokračovalo ve stejném, ale tentokrát si Sulislav našla mimořádně trochu více prostoru pro vytvoření šance a dokázala toho využít vyrovnáním v podání Karla Löbla. Hra se už ale nezměnila a utkání se od větších šancí zase odprostilo. Po uplynutí základní hrací doby jsme tak vítěze nenašli a utkání muselo být přesměrováno k penaltám.

Sulislav byla přesnější

Sulislav byla v rozhodující disciplíně, která rozhodla o vítězi a celkové dělbě bodů, přesnější. Trefovala se poměrně hladce a Přimdu srazilo dvojnásobné selhání. Dva body tak nakonec zůstaly v Sulislavi, která se na Přimdu dotáhla na rozdíl jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - M. Krištofovič [-] , K. Hanzlík [-] - V. Rejman [-] (80. M. Pendl [-] ) , M. Ichnatoyla [-] (75. M. Řezníček [-] ) , L. Laudát [-] (62. Z. Škorvánek [-] ) , P. Hlavin [-] , M. Hrad [-] , J. Plešinger [-] - M. Bouzek [-] , K. Löbl [-]

TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - D. Nguyen [-] , M. Kupilík [-] (32. L. Ferdinandy [-] ) , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , J. Svoboda [-] , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] , P. Šimák [-] , Z. Sloup [-] , L. Teplárek [-]

Místo: Sulislav. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MIČKA Jan (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.