Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nesložil ani základní jedenáctku a ze Stráže odváží čistou šestku


Branky


0

Někdo možná čekal zajímavý souboj a nádherný fotbal, ale Kostelce nepotvrdil svou roli Jánošíka, který bere bohatým a dává chudým. Do bohaté Stráže totiž dorazil jen s desíti hráči a do branky se musel postavit hráč z pole. A tím vše zpečetil ještě před úvodním hvizdem. Když mu navíc došly síly ve druhé půli Stráž završila debakl a pslala Kostelec domů s pořádným výpraskem. Domácí nakonec vyhráli 6:0, čímž využili zaváhání Lomu a posunuli se díky lepšímu skóre zpět na druhé místo. Na první Planou ale borci ze Stráže ztrácejí už šest bodů a mohou jen doufat, že Planá v posledním utkání podzimu zaváhá v Damnově a Stráž se na něj před přestávkou bude moci trochu dotáhnout. To Kostelec už doufá pouze v brzká konec nevydařeného podzimu, protože při svojí mizérii už pomalu nestačí unikat sestupovým příčkám a na dvanácté příčce už k nim nemá daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec vzdoroval i v deseti

Hosté ale neházeli předem flintu do žita a snažili se bojovat a ačkoli měla kvalitní Stráž pochopitelně více ze hry a z oslabení hostů dokázala chytře těžit, tak si Kostelec dokázal pár šancí také vytvořit. Ale ty už mu byly poměrně k ničemu předem, protože už v desáté minutě Karel Rada geniální přihrávkou v uličce našel Vlastimila Svobodu, který už neměl problém otevřít skóre. A patnácté minutě ještě navýšil Ondřej Pták a bylo téměř rozhodnuto. Pak už mohlo být Kostelci celkem jedno, zda si bude při převaze Stráže a jejích šancích také nějaké vlastní vytvářet, a tím spíše, když se mu nedařilo střelecky. Asi největší šanci promarnil Luděk Král, který unikl po levém křídle, ale střelou na zadní tyč našel právě pouze tu zadní tyč, od které se balón odrazil zpět do hřiště. Hosté tak sice mohli sledovat zajímavé a atraktivní utkání, ale vítězi bylo už předem rozhdnuto.

Kostelec odpadl a nebylo, co řešit

Ve druhé půli se ještě asi dvacet minut, možná pětadvacet dokázal Kostelec držet a stále příliš neztrácel. Poté, ale přišlo nevyhnutelné. Došly mu definitivně síly a zbytek utkání už měla Stráž pevně ve sých rukách. Dokázala toho dobře využít a ještě stačila roztočit v závěru utkání brankový kolotoč. Najprve se trefil Miloslav Jedlička a přesný byl poté také Daniel Rubant, který se trefil dest minut před koncem. Za dalších pár minut se Danielu Rubantovi navícpodařilo dobře jen nastavit nohu do stříleného centru z pravé strany a rozvli síť podruhé. Jen chvíli před závěrečným hvizdem pak ještě na konečných 6:0 upravil muž, který utkání střelcky, jak zahájil, tak také ukončil, Vlastimil Svoboda. I přes to, že se KOstelec dlouho statečně držel tak nakoenc odjíždí ze Stráže s výpraskem, který jen podtrhává jeho současnou mizérii, která ho tlačí ke dnu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Kostelec přijel jen v deseti a podle toho to vypadalo. Kostelec dobře bránil a snažil se udržet, co nejdéle v kontaktu. Bránil disciplinovaně, a proto jsme se dlouho nedokázali pořádně prosazovat, ale poté jim odešla podle očekávání fyzička a my už jsem neměli problém jen navyšovat naše vedení.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Přijeli jsme v desíti hráčích, ve velmi komplikované sestavě a navíc bez jediného brankáře, takže jsme mezi tyče postavili Pavla Masaře. Z toho pramenili všechny naše komplikace a celkový výsledek, ale nebyl to špatný zápas. Dokonce bych kluky rád pochválil za velmi dobrý výkon, opravdu se na hřišti rvali a drželi se. Bylo to dlouho vyrovnané a měli jsme také své šance. Ve druhé půli už nás ale Stráž přehrávala, protože nám došly síly a pak jim to tam už padalo. Každopádně já nemám mým hráčům tentokrát, co vytknout.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Novotný [-] , V. Borys [-] , D. Karban [-] , D. Rubant [-] - V. Svoboda [-] , O. Pták [-] , L. Koubek [-] , B. Borys [-] - M. Jedlička [-] , K. Pták [-] -

TJ Sokol Kostelec
P. Masař [-] - J. Soustružník [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , L. Král [-] , J. Jamriška [-] , L. Touš [-] , L. Florián [-] , L. Netrh [-] , D. Kertys [-]

ŽK: 35. V. Svoboda - 20. L. Honzík , 30. J. Jamriška , 40. L. Florián .
Místo: Stráž. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - FIŠER Miroslav (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.