2:1p.
(1:0)
63. P. Vácha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový král to dotáhl k dalšímu rozstřelu, tentokrát ale alespoň konečně zvítězil


Branky


45. P. Kříž - 63. P. Vácha (p.)
0

Neskutečné. Záchlumí odehrálo s Damnovem opět natolik vyrovnaný zápas, že diváci na hřišti Motoru mohli sledovat opět další penaltový rozstřel, pro Záchlumí v letošní sezóně už dohoromady šestý, ale pozor, teprve druhý vítězný. A pokud by se Záchlumí podařilo remizovat také se Starým Sedlištěm, tak by po podzimu přesně polovina všech jeho zápasů skončila tímto způsobem.  Zajímavé je také to, že Záchlumí dokázalo ze třinácti zápasů zvítězit za tři body jen ve třech případech, což jej drží na sedmém místě, tedy v první polovině tabulky, i když je pravda, že ho ještě během neděla může předskočit Studánka, každopádně méně, než tři vyhrané zápasy mají jen Přimda, Sulilsav a Erpužice, tedy týmy z posedních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do kabin otevřel skóre

Pro diváky to bylo velmi nezáživné utkání. Oba týmy nastoupily ve slátané sestavě s nerozehranými hráči a bez jediného náhradníka na lavičce. A podle toho to vypadalo, byl to zápas plný nepřesností a míč se v podstatě jen nakopával z jedné strany na druhou. Pochopitelně i na branku se velmi dlouho čekalo a už to dokonce i vypadalo, že v utkání bez šancí se v první půli diváci ani žádné nedočkají. Jenomže Záchlumí se nakonec dočkalo, když gólym do šatny v poslední minutě první půle otevřel svou dobrou důrazností skóre Petr Kříž, který si doběhl svou vlastní střelu, kterou gólman vyrazil, a doklepl balón do sítě. Tak poločas skončil a bylo jasné, že to bude v tom druhém ještě velmi napínavé.

Vácha poslal Záchlumí už pošesté do penalt

Obraz hry se ve druhé půli ani trochu neměnil a stále se hrálo stejně nezáživné utkání bez jakýchkoli šnací. Jenomže ve třiašedesáté minutě se podařilo využít ojedinělé příležitosti a zvýšeného prostoru Petru Váchovi, který vyrovnal na 1:1. A vzhledem k tomu, že už se do konce utkání za stále opatrnějšího průběhu hry nikdo podle očekávání netrefil, poslala jeho trefa utkání do penalt.

Záchlumí konečně vítězné

Pro Záchlumí už to byl šestý penaltový rozstřel, ale jen jeden z těch pěti předchozích dokázal Motor dotáhnout k vítěznému konci. Tentokrát se mu to ale podařilo, když využil dvou zaváhání Damnova a mohl teprvé podruhé v sezóně slavit dvoubodový zisk za výhru po penaltovém rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Damnov přijel ve slátané sestavě, ale my jsme na tom byli úplně stejně. Oba týmy hráli v jedenácti lidech bez náhradníků a od toho se odvíjel celý zápas. Byla to z obou stran nakopávaná a padli se štěstím jen dvě branky, na každé straně jedna a myslím, že remíza je tím pádem zasloužená.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Soukup [-] , P. Thoma [-] , F. Hartman [-] , M. Baum [-] , P. Kříž [-] , M. Pavelka [-] , M. Karvaš [-] , M. Tót [-] , M. Koníček [-] , D. Kasič [-]

TJ Sokol Damnov
R. Škalban [-] - L. Rabas [-] , P. Vácha [-] , L. Krivda [-] , J. Lancígr [-] , M. Thürmer [-] , K. Duda [-] , O. Šebor [-] , L. Král [-] , M. Drozda [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 17. D. Kasič , 41. M. Baum , 47. M. Soukup , 61. F. Hartman , 76. P. Kříž - 44. L. Král , 90. O. Šebor .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Loukota Petr - HORNÍK Miloslav (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.