Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední kolo Kostelci vyšlo a Sokol je rázem devátý, sesadit ho může už jen Sedliště


Branky


0

Při svém posledním utkání celého podzimu a letošního roku vůbec na sebe narazily týmy, kterým se podzim tak úplně nevydařil a zároveň se od nich čekalo daleko více. Tím prvním byl Kostelec, který sice, jako vůbec jediný tým, přemohl Planou, ale zbytek zápasů mu ale nevyšel, a tak působil v tabulce před tímto utkáním hodně nízko. Jen o jednu příčku nad ním s jedním bodem navíc pak byli dnešní hosté. Tatran Přimda, která sestoupila v létě z vyšší soutěže a všichni od tak kvalitního celku čekaly rozhodně více. Jenomže Přimdě se nadařilo a lépe si začala vést až ke konci podzimu, čímž vlastně vykazovala přesně opačnou výkonnostní tendenci, než Kostelec, což z ní vlastně dělalo v souboji o pozici menšího favorita. Ale, to se nepotvrdilo. Kostelci se do sestavy vrátil brankář, dlouhou dobu zraněný Steiner a sesšla se mu zkrátka celá základní sestava s ještě dvěma hráči na střídání. No, a to mu stačilo. Kostelec vyhrál oba poločasy 2:0 a slaví tak přesvědčivou výhru v posledním letošním utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec si vypracoval vedení a k vítězství udělal v první půli důležitý krok

Kostelec se konečně sešel v optimální sestavě a Přimda měla ze skládáním zkáladní jedenáctky naopak velký problém. A přesně tak to vypadalo na hřišti. Přimda hrála bez nasazení a Kostelec měl vše pevně ve svých rukách. Domácí si dokázali vytvářet hned několik dobrých šancí a hráli v naprostém poklidu a s přehledem. Občas sice Tatranu nějaký ten protiútok dovolili, ale nic vážného to pro Kostelec neznamenalo. Bylo tedy v podstatě jen otázkou, zda Kostelec zařízně vlastní bezzubost v koncovce, nebo mu to tam také párkrát spadne a on se dočká na závěr sezóny kýžeých bodů. No a poprvé to vyšlo už ve třiadvacáté minutě, když se při stavění míče k přímému kopu ze střídačky ozval kouč, ať zkusí kostelečtí necvičený signál. Ten sice úplně nevyšel, ale hráč, který měl akci zakončovat dokázal do nepřesné přihrávky ještě ťuknout a dostat balón k Michalu Steinerovi, který jej už dosstal do sítě. A když pak v závěru po perfektní akci po křídle, kde si kostelecký záložník nekolikrát jen narazil se spoluhráči Toušem a Kertysem, dokázal nádhernou střelou z úhlu ten samý hráč, Jan Pešík, gólmana Přimdy zaskočit a zvýšit tak na 2:0. To bylo pro kostelec velmi slibné a tři body už byly na dosah.

Kostelec stále tlačil a nakonec ještě dva zásahy přidal

Kostelec byl ve druhé půli stále aktivnější a hostjící obranu zlobil zejména záložník Pešík, kterému vyšlo utkání parádně a byl po celý zápas hodně vidět. Kostelec si často i díky němu vytvářel mnoho dalších šancí. Prosadit se ale dokázal až ve dvaašedesáté minutě, když přesně zakončoval Jiří Jamriška. A bylo rozhdonuto. Do té doby si Přimda ještě nějakou naději na vyrovnání udržovala, ale tohle už byl konec. Kostelce utkání zvládal skvěle a Přimdě už zdramatizování nedovolil. Sám navíc pak přidal ještě čtvrtý zásah, když se podrué dokázal trefit Jiří Jamriška a bylo hotovo. Zbytek utkání už se spíše jen dohrával a Kostelec už si bez jediného inkasování v poklidu dokráčel pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Alespoň závěr podzimu jsme měli veselý. Důležité bylo, že se nám vrátil po dlouhé době Steiner, který sice nebyl fyzicky připraven úplně skvěle, ale byl to pro nás beztak obrovský přínos. Navíc jsme měli konečně zase gólmana a vše bylo tak, jak by mělo být. Takže jsme se vrátili ke hře, kterou jsme se prezentovali v minulém ročníku na jaře. Hráli jsme kombinačně a bez problému jsem Přimdu přehrávali a vše jsme zvládli. Takhle to má asi vypadat.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): Výsledek mluví za vše. Opět jsme se nesešli v nějaké optimální sestavě, chybělo nám nasazení, ve všem jsme ztráceli a hráli jsme opravdu špatně. Vůbec to nestojí za řeč.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - J. Pešík [-] , M. Steiner [-] (80. P. Masař [-] ) , L. Netrh [-] , L. Florián [-] , L. Král [-] , L. Honzík [-] (82. J. Liška [-] ) , L. Touš [-] , D. Kertys [-] , J. Soustružník [-] , J. Jamriška [-]

TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - J. Toman [-] , D. Nguyen [-] , M. Vokroj [-] , J. Svoboda [-] , P. Šimák [-] (69. D. Vokroj [-] ) , V. Ovsjannikov [-] , M. Kupilík [-] , L. Teplárek [-] , V. Velešík [-] , J. Hlaváček [-]

ŽK: 61. L. Florián , 73. M. Steiner - 61. M. Kupilík .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Friedenberger Karel - BEZVODA Václav (N), FRANČÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.