1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín veze z Kostelce tři body


Branky


0

Pokud bychom měli z výsledků čtrnáctého kola považovat nějaký za překvapující a neočekávaný, byl by to nejspíše tento. Do Kostelce totiž dorazil Černošín, který dokonale využil unavenosti domácích po náročném víkedndu, jejich zranění a pracovní vytíženosti, porazil je v poměru 1:3 a vyrovnal se jim na počet bodů v tabulce průběžného pořadí, kde na Kostelecké ztrácí už pouze na skóre. Společně drží sedmou a osmou příčku, tedy zlatý střed, celé naší tabulky.Pro Kostelec to však může být velká ztráta, v boji o cennější pozice, na které jistě pomýšlel a nejspíš stále pomýšlí. Pro Černošín je to ale výborný úspěch, který jej také může posunout výše a zejména jej může nakopnout, protože odplata je vždy sladká. Nyní narážím na utkání z prvního kola, ve kterém Kostelec porazil Černošín 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín začal lépe

Lépe začal jednoznačně Černošín, který nemusel na svou první branku čekat dlouho. Už v průběhu druhé minuty se totiž prosadil po velmi dobré kombinaci a následné přihrávce za obranu Tomáš Bůžek, který už pouze obstřeloval brankáře. Černošín byl i nadále jako na koni a Kostelec se zdál, jako úplně bezradný a nemohoucí tým. A toho dokázali hosté využít, když si první gólovou akci zopakoval Černošín znovu a po dalším přesném zakončení Tomáše Bůžka, to bylo ve třinácté minutě už 0:2. Poté se navíc Kostelci zranil jeden z klíčových hráčů, Jiří Jamriška, který se srazil s protihráčem a poranil si koleno. Kostelec ale neměl nikoho na střídání, a tak Jiří utkání se sebezapřením dohrál. Ještě chvíli poté Černošín dominoval, ale i jeho síly postupně opadaly a do hry se dostával také Kostelec. Hra byla stále vyrovnanější a Kostelec, který vstal téměř z mrtvých se po výborné pohledné kombinaci na jeden dotek mezi Ladislavem Netrhem a Danielem Kertysem, vrátil kontaktní brankou do hry, když se druhý jmenovaný prosadil. Chvíli na to se však Kostelci zranil další hráč, když po souboji nějak špatně dopadl Lukáš Honzík, další důležitý kostelcký hráč, který musel utkání dohrávat také s bolestmi. Více už však první půle nenabídla a za stavu 1:2 se pokračiovalo v té druhé.

Kostelec tlačil, ale kousek chyběl

Černošín měl ve druhé půli dlouho vše ve svých rukou a Kostelec k ničemu příliš nepouštěl. Hrál si stále to své a měl vše ve svých rukách, ale v závěrečné patnáctiminutovce mu došly veškeré síly a musel se zaměřit pouze na defenzivu. Kostelec měl veliký tlak, ale nedokázal se prosazovat. Vždy něco chybělo. V perektní pozici byl hned dvakrát limitovaný Jiří Jamriška, který i díky svému zranění nedokázal vždy situaci správně a dostatečně rychle vyřešit. Břevno poté zase nádhernou střelou z pětadvaceti metrů orazítkoval Ladislav Netrh, ale Kostelci prostě nebylo souzeno. V poslední minutě utkání navíc definitivně rozhodl přesnou střelou z přímého kopu Tomáš Bůžek, který zkompletováním hattricku utkání také ukončil. Tři body tak nakonec získal Černošín, který se na Kostelec v tabulce bodově dotáhl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Už posledně jsem říkal, že z této předehrávky mám strach a mé obavy se naplnily. Ne každá totiž slaví v tento den svátek, což nás připravilo hned o několik důležitých hráčů základní sestavy, kteří museli pro pracovní povinnosti utkání vynechat. Bylo nás nakonec pouze jedenáct, s čímž jsem ještě chvíli před utkáním ani nepočítal. Utkání navíc ovlivnilo také zranění útočníka Jiřího Jamrišky a záložníka Lukáše Honzíka, kteří se sice kousli a utkání dohráli, ale opravdu byli v rámci svých možností třiceti-procentní. Další věc je to, že jsme dostali branku snad v první minutě, což je snad to nejhorší, co může být. Sice zbývá ještě hodně času na vyrovnání, ale psychika tím jde výrazně dolů. Když jsme navíc dostali další branku ve třinácté minutě, tak jsem si říkal, že to bude asi na ručník. Černošín si navíc vypomohl hráči z Baníku Stříbro, kteří byli v ofenzivě hodně vidět a jejich kvalita nešla nepostřehnout. My jsme poté ale dokázali snížit a i v těch "devíti" lidech jsme je chvílemi i přehrávali. Ale měli jsme i smůlu a nedokázali jsme vyrovnat. V závěru jsme dostali ještě zbytečný gól, ale to už je pro soupeře jen třešnička na dort. My jsme zkrátka postrádali tu sílu a to rozhodlo. My musíme zase jen rychle zapomenout a jít dál.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): První poločas byl v naší režii. Ve třinácté minutě jsme vedli už 2:0 a vypadalo to dobře. Poté se hra ale maličko vyrovnala a soupeř dokázal snížit. Na můj vkus se hrálo na obou stranách zbytečně příliš tvrdě. Nám došly ale v závěru síly a posledních patnáct minut se hrálo jen na naší bránu, ale nakonec jsme v poslední minutě stvrdili dalším gólem výhru a už jsme si to ohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - R. Kozák [-] , L. Honzík [-] , L. Touš [-] , J. Jamriška [-] , J. Soustružník [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-] , L. Král [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , A. Kohut [-] , J. Kubovský [-] - R. Drozda [-] , V. Turek [-] , T. Vondraš [-] - D. Bláha [-] , T. Havel [-] , T. Bůžek [-]

ŽK: 20. R. Kozák , 41. L. Honzík , 62. P. Masař , 89. J. Jamriška - 31. A. Kohut , 63. L. Melich .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VOJÁK Pavel (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.