0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se vrací díky třem bodům z Damnova na druhou příčku


Branky


35. M. Lapský , 88. P. Svoboda (p.) , 90. L. Koubek
0

Damnovu nevyšel vstup do jarní části sezóny, když padl s Erpužicemi, ale po dvoubodové výhře s Kšicemi už se zdálo, že je Sokol zpět. Sotva se však rozjel, čekal ho velmi složitý úkol, a sice střet s favorizovanou Stráží. A v tom Damnov zkrátka překvapit nedokázal, na Stráž byl krátký a nedokázal ani jednou rozvlnit síť. Stráž utkání zkrátka kontorlovala a třemi zásahy si zajistila pohodové tři body, které ji po zaváhání Lomu posunuly zpět na druhé místo. Prioritou pro ní nyní však bude pouze jeho uhájení, na to, aby se pještě pokusila sesadit i Planou už je nejspíš pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž hrála disciplinovaně a po první půli vedla

Stráž hrála od začátku velmi zodpovědně, hezky odzadu a evidentně vůbec nic nepodcenila. Domácí tým se téměř k ničemu nedostal, Stráž měla od začátku navrch a k ničemu jej nepouštěla. Sama si však šance vytvářela, a tak bylo jen otázkou času, kdy se dokáže konečně prosadit a otevřít skóre. Tento moment nastal v pětatřicáté minutě, když se k odraženému balónu dostal Mojmír Lapský, který jen lehkou umístěnou střelou zklepl balón do braky. Ve zbytku půle už se ale stav neměnil, a tak Stráži muselo stačit pouze jednobrankové vedení.

Definitivně rozhodl až závěr

Vedruhé půli navázaly celky na tempo z předchozí půle, ale Stráži se přesto dlouho nedařilo soupeři odskočit do bezpečí, a tak bylo vše stále otevřené, i když si Damnov příliš dobrých pozic vytvářet nedokázal. KOnec se však blížil velmi rychle, a tak už to vypadalo, že i přes velké drama se v závěru nic měnit nebude a Stráž si dojde nakoenc beztak pro tři body. To se sice opravdu stalo, ale s tím, že dokázala v závěru ještě dvěma zásahy svou výhru pojistit. Nejprve se z penalty trefil Vlastimil Svoboda a v úplně poslední minutě pak ještě dokázal uniknout Lukáš Koubek, který v protiútoku jen přehodil brankáře. Žádné překvapení se tak nekonalo a Stráž si zajistila všechny body a návrat na druhou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ SOKOL Stráž
Milan Tokar (Sokol Stráž): My jsme si od začátku šli pro tři body. Vše bylo obvyklé a beze změn, sestava ideální, taktika se neměnila, a tak nebyl žádný důvod, proč bychom zápas neměli zvládnout, nebo proč bychom měli cíl měnit. Ba naopak, ještě jsme posílili o částkovského Štípka, který nám v utkání velmi pomohl. Nám se podařilo soupeře nepodcenit a vše jsme zvládli perfektně, takže jsme velmi spokojení. Kluci odehráli výborný zápas, podali skvělý výkon a všichni si zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Marcell [-] , E. Šály [-] , R. Šašek [-] , L. Krivda [-] , L. Král [-] (82. M. Drozda [-] ) , J. Šašek [-] (46. L. Rabas [-] ) , O. Šebor [-] , K. Duda [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - D. Rubant [-] , M. Novotný [-] , O. Pták [-] , D. Štípek [-] - M. Lapský [-] , L. Koubek [-] , V. Svoboda [-] (80. P. Svoboda [-] ) , F. Veselý [-] - K. Pták [-] , D. Karban [-] -

ŽK: 52. L. Král , 54. R. Šašek , 60. E. Šály , 89. P. Kopáček - 24. D. Rubant .
Místo: Damnov. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Friedenberger Karel - BOSTL Miroslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.