Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda potvrdila svůj jarní vzestup formy a ze Záchlumí veze tři body


Branky


85. M. Voříšek , 88. K. Štrejn - 42. J. Kůst , 46. J. Hečko , 65. J. Kůst , 66. J. Kůst , 69. J. Hečko
0

Přimda už v první utkání jarní části sezóny poslala všem souupeřům vzkaz, že bude nyní velmi nebezpečná. A na trávníku v Záchlumí to jen potvrdila, po první půli vedla sice jen o jednu branku, ale po perfektním výkonu v půli druhé odskočila daleko výrazněji a vedla dokonce 5:0. Záchlumí sice v posledních minutách ještě trochu poupravilo, když dvěma zásahy ještě zestetičtělo výsledný vzhled skore, ale na rozdělení bodů mezi týmy už to nemělo žádný vliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda měla navrch, ale trefila se jen jednou

Přimda byla v utkání mírně lepší a aktivnější a určovala jeho tempo. Vytvářela si dokonce i o něco více šancí a mírně favorizovaného soupeře se rozhodně nezalekla. Ani jednomu týmu se však nedařilo střelecky a oba svírala jistá koncovková bezzubost. Tu nakoenc ale Tatran v závěru poločasu přeci jen proměnil, když se dokázal prosadit poprvé Jaroslva Kůst. Gól do kabin tak Přimdu dostal do vedení a Motor měl ve druhé půli, co stahovat.

Otevřenější hra vyhovovala hostům

Ve druhé půli se však hra již úplně vyrovnala a zároveň otevřela, takže bylo na obou stranách spousty pohledných a velkých šancí. Jelikož však Záchlumí navázalo na svou bezzubost, vyhovovala tahle etapa utkání více Přimdě. Už v první minutě se totiž trefil Jan Hečko, na jehož zásah později navázal další trefou ješt Jaroslav Kůst a bylo rozhodnuto. Od třetí branky neuplynula ani minuta a Jaroslav Kůst už kompletoval svůj hattrick. O dvě minuty déle se pak trefil ještě jednou Jan Hečko a dvacet minut před koncem bylo za stavu 5:0 vše předem jasné. Motoru se však v závěru utkání díky ztrátě koncentrace hostů a jejich dvěma obrovským chybám podařilo ještě dvakrát snížit. Nejprve se totiž trefil Miroslav Voříšek a v posledních dovu minutách pak ještě Karel Štrejn, kteří tak výsledný vzhled skóre ještě trochu esteticky poupravili. Na rozdělení bodů už se však nic neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): My jsme utkání nezvládly zejména po střelecké stránce, což nakonec rozhodlo. Hosté nám dali lekci z produktivity a zaslouženě vyrovnané utkání ovládli. Více k tomu asi nemám, co říct.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): My jsme si říkali, že bychom mohli potvrdit nějaké ty naše ambice, protože jsme se na jaře přeci jen trochu otrkali a začínáme být všem kvalitnějším soupeřem. To se povedlo, a tak jsme určitě spokojení. Celý tým hrál dobře a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Měli jsme více štěstí při svých střelách, a to nakonec rozhodlo.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - K. Kříž [-] , L. Hrabák [-] , M. Voříšek [-] , M. Karvaš [-] - M. Tót [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] - J. Mička [-] , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] (46. M. Koníček [-] )

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Kůst [-] (73. D. Vokroj [-] ) , J. Karásek [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , T. Le [-] , J. Vondráček [-] , D. Ferdinandy [-] (80. J. Toman [-] ) , J. Hečko [-] , P. Dvořák [-] (69. L. Prokop [-] ) , L. Teplárek [-]

ŽK: 10. J. Kůst , 88. M. Růžička .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HORNÍK Miloslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.