Černošín proti Motoru nezaváhal, rozhodl už v první půli


Branky


15. V. Turek , 27. D. Bláha , 37. R. Drozda , 88. J. Solový - 69. K. Kříž
0

Souboj Černošínských s Motorem Záchlumí měl být podle papírových předpokladů, nebo minimálně při pohledu na tabulku, celkem vyrovnaný souboj. Domácí Sokol v něm ale žádné drama nedopustil, rozhodl prakticky už v první půli, kterou vyhrál 3:0 a v té druhé pak už mohl výsledek jen kontrolovat. Nakonec výsledek dokázal hravě uhájit, a tak si za stav 4:1 všechny tři body ponechal doma a dál čeká na svou šanci v závěsu za první pěticí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín rozhodl v první půli

Sokol byl od začátku na hřišti lepším týmem a Záchlumí celou dobu tahal oza kratší konec provazu. Hosté v podstatě jen bránili aktivní hru soupeře a čekaly, zda jim Černošínští nabídnou nějakou šanci. Už v patnácté minutě ale otevřel skóre Vladimír Turek a do první půlhodiny hry dostal domácí tým do bezpečného náskoku Dominik Bláha. S hosty to šlo pomalu z kopce. Domácí navíc stále nepolevovali a nedávali Záchlumí žádnou šanci. V sedmatřicáté minutě pak navíc ještě potěšil domácí diváky třetí brankou Radek Drozda, který tak definitivně rozhodl. Fanoušci museli být nadšení, hrál se parádní fotbal a padalo mnoho branek.

Záchlumí snížilo, ale k ničemu to už nebylo

Pro druhou půli ale domácí tým celkem výrazně polevil a jen kotroloval hru. Vše měl ale neustále ve svých rukách a Motoru příliš šancí nedával. Postupně však polevoval stále více, až se nakoenc Záchlumí dočkalo snížení, když přesně pálil Karel Kříž. To ale domácí tým opět probralo, Černošínští se oklepali a od té doby už soupeři zase nic nedovolovali. Byli lepší a úplném závěru se jimj ještě podařilo své body stvrdit čtvrtou brankou, o níž se postaral Jan Solový. Černošín - Záchlumí 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Náš tým první půli úplně zaspal, a to rozhodlo. Ve druhé půli už jsme naší hru sice dokázali zlepšit, ale ani tak jsme jí nevyhráli, a nakonec jsme prohráli. Ale musím říci, že jsme měli velkou smůlu v koncovce a kdybychom se ve druhé půli dokázali vícekrát trefit, protože šance jsme na to měli, mohlo to být ještě zajímavější.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - K. Skoumal [-] (46. R. Panuška ml. [-] ) , T. Klepsa [-] , L. Melich [-] , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] (46. J. Šedivý [-] ) - R. Drozda [-] , V. Turek [-] (75. T. Havel [-] ) - J. Solový [-] , T. Vondraš [-] - D. Bláha [-]

TJ Motor Záchlumí
L. Lacman [-] - K. Kříž [-] , M. Voříšek [-] (64. A. Kozelka [-] ) , M. Karvaš [-] - M. Tót [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] , V. Malík [-] - J. Mička [-] (46. M. Koníček [-] ) , M. Štrejn ml. [-] - D. Kasič [-]

ŽK: 18. R. Drozda , 40. T. Klepsa - 35. M. Voříšek , 70. D. Kasič .
Místo: Černošín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - PECHMAN Marek (N), VLČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.