Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si poradily s Přimdou a ještě vyčkávají na své šance v boji o bronz


Branky


0

Přimda se an jaře hodně zlepšila, to ví každý včetně Kšic. A tak domácí rozhodně nehodlali svého soupeře podcenit. Dlouho se s ním trápili, ale disciplinovanou trpělivostí si nakonec dokázali zajistit výraznější vedení, které Přimdu nakoenc odstavilo a Kšice si tak mohly dojít pro důležité tři body. Jejich naděje na postup už je ale vp odstatě jen teoretická, a tak jejich cíl spočívá spíše v tom, zkusit se probojovat ještě ke třetí příče, na níž ztrácí tři body. To Přimda se teoreticky ještě může obávat sestupu, od něhož jí dělí pouze dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl přesný jen Dýdek

Oba týmy věděly, že proti nim stojí kvalitní soupeř, a tak bylo utkání hodně opatrné a spíše se čekalo, s čím kdo přijde. Mírně navrch měly sice Kšice, ale neodvážily se svou hru otevřít úplně a vysouvat se natolik, aby soupeře přehrávali nějak výrazněji. To nebyly ochotné učinit možná i proto, že se jim už v sedmnácté minutě podařilo otevřít skóre, když Kudlík vyslal za obranu Kamila Dýdka, kterého už brankář zastavit nedokázal, takže to byla naopak Přimda, kdo pro nevýhodnou pozici musel učinit nějakou změnu. Ani ona, ale svou hru výrazněji neotevřela, a tak se v první půli už diváci žádné branky neočkali. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Brzký zásah Kšic vyřadil Přimdu ze hry

Ve druhé půli se ale na gól čekat nemuselo. Kšice začaly pěkně zostra, hned v první minutě si vybojovaly rohový kop, z něhož poslaly centr do vápna, na který si naskočil Jiří Havránek a zvýšil na 2:0. V tu chvíli měly už Kšice vše ve svých rukách a Přimda musela začít hrát daleko otevřeněji, ale branky se dlouho nedočkala, a tak její nasazení pomalu opadávalo a zdál ose, že je o vítězi rozhodnuto. Pak se ale podařilo v sedmdesáté minutě ještě přeci jen zápas zdramatizovat Jaroslavu Kůstovi, který snížil na 1:2. Na tuto trefu ale dokázali domácí poměrně rychle odpovědět trefou Miroslava Kövaryho, a tím už skutečně rozhdnout. V závěru se pak ještě dokázal prosadit podruhé Kamil Dýdek, a tak nakoenc Kšičtí zvítězili 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: My jsme nevěděli, co můžeme od soupeře očekávat. Věděli jsme, že je hodně kvalitní, ale nechápali jsme, jak je možné, že je takový mančaft, tak nízko. V každém případě jsme ale byli favorité, což jsme dokázali potvrdit vítězstvím, přesto, že jsme neměli úplně stoprocentní sestavu. Utkání jsme ale zvládli a tři body jsou pro nás pěknou odměnou.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] , L. Kudlík [-] (66. M. Bureš [-] ) - K. Dýdek [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] (60. A. Smetana [-] ) , M. Šetlík [-] - I. Šetlík [-] (6. V. Berta [-] ) , D. Bednář [-] -

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - D. Nguyen [-] , J. Kůst [-] , M. Vokroj [-] , T. Le [-] , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] , D. Ferdinandy [-] , J. Hečko [-] (3. D. Vokroj [-] ) , V. Velešík [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 4. M. Volf , 75. J. Havránek - 3. J. Karásek , 38. D. Ferdinandy .
Místo: Kšice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - ŠETLÍK Ivan (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.