4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady doma opět zvítězily


Branky


25. O. Martínek , 45. R. Brtna (p.) , 68. O. Soukup , 78. O. Martínek - 20. R. Veselý
0

V neděli odpoledne se proti sobě utkaly na hřišti v Poděbradech týmy FK Bohemia Poděbrady B a TJ Sokol Přerov nad Labem. 40 diváků mělo možnost sledovat atraktivní utkání, ve kterém viděli 5 gólů, penaltu a červenou kartu. Nakonec mohli domácí fanoušci společně se svými hráči slavit zisk 3 bodů. Rezerva Bohemie Poděbrady je tak doposud na svém hřišti neporažena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poskytnuté fotografie děkujeme Vladimírovi Malinovskému.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
David Rulc, hráč: “Po dvou zahozených šancích ze strany domácího mužstva se jako první po nedorozumění poděbradské obrany prosadili hosté, na což jsme stihli do poločasu zareagovat 2 góly a skóre otočili v náš prospěch. Ve druhém poločase už soupeři docházely síly a nevypracovali si v podstatě žádnou vyloženou šanci. My jsme se uklidnili hlavně třetí brankou, která rozhodla o osudu utkání a posléze přidali ještě jednu branku po nezištné přihrávce Havránka.”




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Suchánek [-] (84. T. Zima [-] ) , D. Schulz [-] , F. Souček [-] (46. M. Čermák [-] ) , J. Archalous [-] , D. Buldra [-] (75. D. Havránek [-] ) , O. Soukup [-] , O. Martínek [-] , J. Rezek [-] , J. Voříšek [-] (67. J. Bělohoubek [-] ) , R. Brtna [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - T. Cabrnoch [-] (65. L. Bokšay [-] ) , D. Hallík [-] , J. Kadeřávek [-] , J. Prokeš [-] - T. Vodička [-] , R. Veselý [-] , O. Plíšek [-] (46. L. Milaniak [-] ) , M. Forejt [-] - M. Šenkýř [-] , J. Kratochvíl [-] -

ŽK: 55. J. Voříšek - 28. J. Prokeš , 44. M. Valenta , 71. L. Milaniak , 84. M. Šenkýř . ČK: 85. M. Šenkýř .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - VOLF Zdeněk, KRÁL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.