Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny body zůstaly doma


Branky


3

Ve 3. kole okresního přeboru Nymburska se utakly mladé týmy. Do Tatců přijela rezerva Bohemie Poděbrady, která v minulém kole nasázela soupeři 7 branek. Doamácí šli do utkání bez předchozího zisku bodů. Diváci měli možnost sledovat pohledné utkání plné krásných šancí a viděli celkem 6 gólů. Po gólové přestřelce v druhém dějiství a hattricku Jakuba Vašíčka zůstávají 3 body v Tatcích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nepřetavili své šance v góly

V úvodu utkání byla hra obou mužstev vcelku nevyrovnaná, plná ztrát a nepřesností. Postupem času se však oba týmy začaly dostávat do šancí. Úvodní gól zápasu přišel ve 24. minutě, kdy se brankáři Tatců nepodařila klička a doslova tak věnoval Buldrovi gól - 0:1. Vstřelená branka oživila útok hostí a ti měli jednu šanci za druhou, bohužel pro ně však žádná gólovka neskončila v bráně Jiřího Drahoňovského. Ten nejprve vyškrábl křižnou střelu Bělohoubka, poté s pomocí břevna zneškodnil pokus Zimy a nepřekonal ho ani Archalous, jehož střelu pohodlně chytil do náruče. Další šanci hostů zneškodnil skluzem na brankové čáře domácí obránce. Ani technický pokus Brtny z přímého kopu neskončil mezi třemi tyčemi. Toho mohli hráči Bohemie začít litovat ve 36. minutě, kdy nedůrazu ve vápně hostů využil Jakub Vašíček a jeho tečovaná střela zapadla za záda Málka - 1:1

Vašíček nedal Bohemii šanci

Ve druhé půli se začalo domácím dařit s taktikou nakopávaných míčů, která nejednou zamotal obráncům Bohemie hlavu. V 54. minutě poslal domácí do vedení svým druhým gólem v utkání Vašíček. Po ztrátě Bělohoubka na půli hřiště a střelou na bližší tyč vstřelil gól na 2:1. Domácí se začali čím dál tím více dostávat do brejků, které však nedokázali zužitkovat a vstřelit z nich gól. Toho možná litovali v 74. minutě, kdy po pádu Pekláka v pokutovém území odpískal rozhodčí penaltu, kterou nekompromisně proměnil Brtna a vlil tak hostům krev do žil - 2:2. Radost ze vstřelené branky vydržela hráčům Poděbrad pouhé 3 minuty. Po dalším z dlouhým nákopů se míč dostal k Březinovi a přestože ho Čermák vytalčil skluzem až k čáře, zpětná přihrávka se svezla po noze obránce a zapadla až do brány - 3:2. Hráči Poděhrad se zmohly už jen na několik nepřesných střel, zatímco hráči Tatců byli stále aktivní. Poslední hřebíček do rakve Poděbrad zatloukl svým třetím gólem Vašíček, který svým suverénním zakončním na přední tyč zvýšil na konečných 4:2 a mohl tak oslavit svůj hattrick. 



Ohlasy k zápasu


Tatce
Vedení týmu: "Byl to zápas kde bylo spousty šancí s nepřesným zakončením. Dvakrát jsme prohrávali o gól, ale vždy se oklepali a vyrovnali, respektive nakonec zápas otočili. Po třetím gólu hosté otevřeli obranu a mohli nakonec odjet s mnohem větším přídělem. První body jsou doma, takže samozřejmě spokojenost."

FK Bohemia Poděbrady B
Petr Peklák, hráč: "Do zápasu jsme vstoupilo velmi aktivně, avšak nedokázali jsme naše šance přetavit ve více než jednu branku. V prvním poločase jsme měli asi 4 velké šance, ale poločas skončil 1:1. Druhý poločas už byl vyrovnanější a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Bohužel jsme pokračovali v neproměňování šancí a navíc jsme udělali spoustu chyb v obraně, z nichž některé soupeř potrestal. Musíme se z toho ponaučit a v příštím utkání odčinit ztrátu 3 bodů"



Sestavy


Tatce
J. Drahoňovský [-] - O. Festa [-] (46. M. Turecký [-] ) , J. Vašíček [-] , P. Schneider [-] , J. Březina [-] , J. Hoznauer [-] , J. Procházka [-] (78. T. Grospietsch [-] ) , M. Milanovič [-] (78. L. Zedník [-] ) , J. Paclík [-] , P. Kašpar [-] , F. Nekola [-] (75. M. Houska [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - R. Lacina [-] (71. Z. Orestis [-] ) , J. Archalous [-] , D. Schulz [-] , M. Čermák [-] , D. Buldra [-] (58. P. Peklák [-] ) , O. Soukup [-] , J. Rezek [-] , F. Souček [-] (24. J. Bělohoubek [-] ) , T. Zima [-] , R. Brtna [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Jan - FIALA Richard (N), RULC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů