Černošín obral Damnov a dýchá na záda stupňům vítězů


Branky


0

Zápas v Damnově doprovázel po celou dobu nepříjemný déšť, který celému zápasu ubral na kvalitě a všem komplikoval život. Odehrálo se vyrovnané utkání, které působilo zmateným dojmem, protože vše, co se na hřišti dělo zajímavého, vzniklo po hloupých odrazech balónu a podobně. Žádnou fotbalovou krásu tak divái rozhodně obdivovat nemohli. Rozdíl byl mezi týmy snad v jediném, a sice v tom, že Černošín dokázal dotlačit míč třikrát do branky, zatímco Damnovu se to nepodařilo jedinkrát. Sokol Černošín se tak posouvá na čtvrté místo a je v patách Lázním a při troše štěstí snad také i Stráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Déšť vše zkomplikoval, ale Černošín dokázal udělat v první půli důležité dva kroky

Diváci se v první půlhoině opravdu neměli, nač dívat. Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou, jako na tenise a většina akcí končila po chybách zapříčiněných mokrým a kluzkým terénem. Takže, když se někdo dostal do větší šance, byla to spíše náhoda a štěstí. Chytřeji ale k těmto podmínkám přistoupil Černošín, který je dokázal přchytračit. Poprvé se svou taktikou přišel v osmadvacáté minutě a hned se dočkal vsítění na 1:0. Nakopl míč za střední vzdálenosti do vápna, a tam vznikl takový zmatek, že polovina hráčů možná ani nepostřehla, že Radek Dorzda už dostal balón do sítě. Tato taktika se hsotům perfektně vyplácela. Ještě do konce půle dokázal obdobně dotlačit balón do sítě také Patrik Černý, který svou brankou ukončil téměř poločas. A tak vedl Černošín po první půli slibně 2:0.

Černošín zápas kontroloval a v závěru ještě přidal branku

Také ve druhé půli byl Černošín mírně lepší, hrál v klidu hru kontroloval a Damnovu toho moc nedovolil, i když je pravdou, že kdyby se domácí ve svých šancích trefili alespoň jednou, mohlo to být ještě zajímavé. To se ale nestalo. Hosté zvládli druhou půli perfektně a v její závěru ještě opět nenápadně navázali na své povedená gólové akce a v podobném duchu mohl opět zakončovat Tomáš Klepsa. To už ale běžela poslední desetiminutovka a jeho zásah byl jen drobnou korekcí konečného výsledku. O třech bodech už bylo ale v tu chvíli rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Celý zápase se odehrával za deště, což ho hodně negativně ovlivnilo. Bylo to vyrovnané a diváci v podstatě jen sledovali, jak se hra přelévá z jedné strany na druhou. A i když jsme byli o něco lepší, než soupeř, tak rozhodlo to, že my jsme využili svých šancí a oni ne. Všechny naše zásahy byly slepené, stejně, jako celé utkání. Zkrátka musím říct, že nám dnes trochu přálo i štěstí. Kluci to měli na hřišti hodně těžké, takže jim za výkon děkuji.



Místo: Damnov. Počet diváků: 26. Rozhodčí: Friedenberger Karel - DIETL Josef (N), KLEPSA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.