Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr sezóny se dramatizuje, Kšice ještě bojují o postup


Branky


0

Po porážce Lázní se tabulka vyrovnala v boji o bronz snad ještě více, a to by čloívěk čekal, že se budou s koncem soutěže uzlíky spíše rozmotávat, ale to nikoli. Tkže ještě jednou. Lázně padly ve Stráži a na třetí příčku se tak dostal Sokol Černošín, kteří nyní budou odhodlaně jeěště pronásledovat trochu zvýhodněnou Stráž. Do souboje se však připletl ještě jeden tým. Ačkoli však měly Kšice v Záchlumí měnší potíže, nakonec si udržely poločasový náskok, který ještě výrazně navýšily a zvítězily v poměru 6:1. Hodně jim k bodům pomohlo také vyloučení domácího Karla Kříže z první půle. Kšice tedy bodově vyrovnaly Lázně a z pátého místa si ještě také mohou dělat na postup určité naděje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčovým momentem vyloučení Karla Kříže

Kšice byly od začátku mírně lepší a souepře svou kvalitou přehrávaly, ale přesto se dá říci, že diváci sledovali opatrný a zajímavý zápas z obou stran. I tak se ale, bohužel pro Motor, dostaly Kšice velmi rychel do vedení, když zkraje udeřil Michal Šťastný. Záchlumí ale dokázalo zareagovat zpevněním své obrany a ve dvaadvacáté mintuě se dočkalo dokonce i vyrovnání, když se trefil Petr Kříž. Klíčovým momentem zápasu byl však závěr celého poločasu. V tom nejprve vrátil Kšicím vedení Jiří Havránek a vzápětí se pro druhou žlutou kartu nechal předčasně vyloučit Karel Kříž. Kšice tak měly před druhou půlí velmi slibnou pozici.

Rozhodla rychlá branka

Motor navíc nezvládl ani úvod druhé půle a v deseti lidech snad z prvního pokusu Kšic inkasoval, čímž se prakticky připravil o naději. Branka padla z kopačky Kamila Dýdka. Motor pak musel otevřít hru a to byl kámen úrazu. Ještě více se při tom unavoval a přestal Kšicím stíhat definitivně, a když mu došli síly, začaly se Kšičtí trefovat znovu. Proto se v závěru ještě postupně prosadili Kamil Dýdek, Ivan Šetlík a Kamil Dýdek znovu, tentokrát už potřetí. Kšice tak nakoenc zvítězily 6:1 a slaví cenné tři body, které je udržují ve hře o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Celý zápas vlastně rozhodla naše zbytečná brzká červená karta a Kšice už pak byly jednoznačně lepší. Nebýt toho vyloučení, mohli jsme se jich ale zkusit alespoň udržet.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Já myslím, že to bylo velmi vydařené utkání, za které si všichni zaslouží pochvalu. Museli jsme začít kvůli různým komplikacím jen v deseti lidech, ale zvládli jsme to a poté jsme měli hodně navrch, především i díky vyloučení jednoho hráče soupeře. To měl ale dostává k tomu, že bych rád upozornil na celkově velmi tvrdou a nepříjemnou hru soupeře. Některé jeho zákroky mě velmi zarazily. Hráli hodně tvrdě a některé jeho zákroky byly velmi nebezpečné.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Voříšek [-] , M. Karvaš [-] , M. Tót [-] - K. Kříž [-] , P. Kříž [-] , M. Pavelka [-] , K. Štrejn [-] - J. Mička [-] , A. Kozelka [-] - M. Koníček [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Kövary [-] , P. Janout [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] - M. Šťastný [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - P. Kasal [-]

ŽK: 35. K. Kříž , 39. P. Kříž , 40. M. Pavelka . ČK: 39. K. Kříž .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HORNÍK Miloslav (N), KUNDRÁT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.