Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:30

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas pod hradem Sulislav nezvládla


Branky


0

Případná výhra proti papírově poměrně vyrovnanému soupeři mohla dostat Sulilsv konečně ze sestupových příček, ale důležitý zápas týmu Sokolů nevyšel. Hosté sice vedli 1:0, ale Přimda ve zbytku utkání dominovala a zápas otočila. Nakoenc zvítězila 4:2 a třemi body se vyhoupla až na deváté místo v tabulce. Poražená Sulislav tak musí zabrat proti silnějším soupeřům ve zbývajících dvou kolech. Pomoci by mohla výhra v příštím kole proti Černošínu. Trochu snazší zápas však bude mít úhlavní rival Sulislavi, který narazí na trápíší se Lom, proti kterému hrát umí. Sulislav je proto ve velmi složité pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda zvrátila nepříznivý vývoj už v první půli

Oba týmy věděly, že jim v utkání jde o hodně. Sulislav se musí prokousat ze sestupového pásma a Přimd naopak mohla definitivně rozhodnout o svém udržení se, proto se od začátku hrálo celkem opatrně. Zápas zprvu moc zajímavý nebyl, ale vše se změnilo po úvodní brance Zdeňka Škorvánka v devatenácté minutě. Ta totiž Přimdu hodně nabudila, domácí tým začal přebírat iniciativu a soupeře přehrávat. A postupně také začal svou převahu přetavovat v obrat utkání. Už v šestadvacáté minutě vyrovnal Le Thanh Binh a před koce m půle nakoenc definitivně zavelel k obrtu Jan Hečko. Více už ale odmácí tým odskočit nedokázal, a tak ještě Sulislavi menší nadějě zůstaly.

Bouzek závěr zdramatizoval, ale marně

Přimdě se podařilo už velmi brzy učinit ve druhé půli velmi důležitý krok, který ji výrazně přiblížil třem bodům. V sedmapadesáté minutě se totiž dokázal prosadit také Miroslav Vokroj, který tak zvýšil na slibných 3:1. Pak Přimda trochu polevila a Sulislav dostala více prostoru. Hodně se snažila, ale domácí tým měl vše pevně ve svých rukách, a tak soupeři příliš nedovolil. I přesto, že hrál od sedmasedmdesáté mintuty po vyloučení Jana Hečka je nv deseti. Přesto dokázal zápas ještě v posledních minutách zdramatizovat Milan Bouzek, který se postaral o kontaktná branku. Dlouho ale Sulislavi naděje na body nevydržela. Velmi rychle totiž všechny pochybnosti uťal Milan Růžička, který se trefil dvě minuty před koncem a definitivně tak udělal za zápasem tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Soupeř nás trochu překvapil, hrál dobře a my jsme dokonce museli zpočátku dotahovat. Nakonec jsme to ale zvládli otočit, oni už nemohli a my jsme zaslouženě vyhráli. Rozhodně to ale mohlo být v našem podání lepší.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Já si myslím, že jsme odehráli dobrý zápas, soupeře jsme zaskočili a nehráli jsme vůbec špatně. Jen jsme prostě neměli tolik sil. Rozhodla špatná fyzická připravenost. Herně jsme ale ostudu neudělali. Nečekali jsme, že budeme hrát takhle dobře. Soupeř byl slabší, než jsme čekali a rozhodl až v úplném závěru. Škoda, ale my můžeme být spokojení.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - D. Nguyen [-] , J. Kůst [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , T. Le [-] (84. J. Toman [-] ) , V. Ovsjannikov [-] , D. Ferdinandy [-] , J. Hečko [-] , P. Dvořák [-] (25. V. Velešík [-] ) , L. Teplárek [-]

TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - S. Kunst [-] , L. Laudát [-] , Z. Škorvánek [-] , M. Hrad [-] , M. Ichnatoyla [-] , L. Gebert [-] , K. Hanzlík [-] , M. Bouzek [-] , L. Mička [-] , M. Krištofovič [-]

ŽK: 81. D. Ferdinandy , 90. J. Kůst - 18. L. Laudát , 77. L. Gebert , 81. S. Kunst . ČK: 77. J. Hečko .
Místo: Přimda. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - VOKROJ Miloslav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.