Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o pozici ovládl Damnov


Branky


13. L. Pelc , 32. O. Šebor , 35. K. Duda , 60. P. Kolář , 75. L. Krivda , 80. M. Podsclan , 81. P. Kolář , 89. L. Krivda - 21. V. Malík , 46. K. Štrejn , 59. K. Štrejn
0

Damnov byl před sezónou určitě jedním z favoritů do nejlepší šestky a málokoho by ještě před jarní částí asi napadlo, že se bude trápit natolik, že se bude potácet až takhle nízko. Přesto byl na své půdě proti zlepšujícímu se Motoru rozhodně favoritem. No, a nebudu Vás napínat. Tuto roli zvládl s naprostou lehkostí, i proto, že Motor dorazil do Damnova jen v devíti lidech. Přesto bylo ještě třicet minut před koncem vyrovnáno 3:3. Závěr měl ale Damnov strhující, přidal dalších pět branek a hladce zvítězil. V tablce se tak díky lepšímu skóre dokázal vyhoupnout před Motor na desáté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov zdánlivě rozhodl ke konci poločasu

Záchlumí dorazilo do Damnova jen s devíti hráči a od začátku se hrálo v podstatě jen na jednu branku. Damnov útočil a nedával hostujícímu celku téměř žádný prostor. Už ve třinácté minutě se také dočkal první branky, kterou zaznamenal Lukáč Pelc. Dlouho však Damnovu vedení nevydrželo, Motoru s velkou dávkou štěstí vyšel ojedinělý protiútok, a v jedenadvacáté minutě tak na 1:1 vyrovnával zase Vladimír Malík. Nějaký čas se pak hrálo bez branek, ale tlak Damnova ani v nejmenším případě neustupoval, ba naopak. A nakoenc se Sokol také dočkal, když v závěru zdánlivě definitivně rozhodli svými zásahy Ondřej Šebor a Karel Duda. Ti zvýšili společnými silami na 3:1 a za tohoto stavu se následně také odcházelo do šaten.

Motor se nečekaně vrátil do hry

Motor dokázal doslova vlétnout do druhé půle a bleskurychle se brankou v první minutě, o níž se postaral Karel Štrejn, vrátil snížením na 2:3 do hry. To ale nebylo ještě vše. Pak sice Damnov útočil, ale Karel Štrejn se v devětapadesáté minutě dokázal trefit znovu, a zařídil tak Motoru famózní vyrovnání. Damnov byl sice zaskočen, ale ihned začal hrát zase zodpovědněji a trochu aktivněji a klid na kopačky mu už o necelou minutu déle dodala rychlá odpověď Pavla Koláře. I tak ale nebylo stále rozhodnuto a následujících patnáct minut se stále hrálo za tohoto stavu  a pochopitelně za převahy Damnova. Definitivně ale rozhodla až branka Lukáše Krivdy čtvrt hodiny před koncem utkání. Ta upřela Motoru naději i šance na opětovný návrat a vysílení hosté definitivně odpadli. Proto se Damnovu v poslední desetiminutovce podařilo ještě udělat z utkání malou exhibici. Trefili se ještě Marek Podsclan, Pavel Kolář a v poslední minutě ještě jednou Lukáš Krivda. Sokol tak zvítězil nakonec 8:3 a tři body zůstaly na jeho půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: Soupeř nebyl kompletní, dorazil jen s devíti hráči a pro nás bylo hračkou jej porazit. Zápas byl jednoznačný. Přesto jsme si svou laxností v obraně na začátku druhé půle trochu zavařili, ale nakonec jsme to zvládli uhrát.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: My jsme přijeli jen v devíti lidech, více se nás nesešlo. Byla to proto jen hra na jednu branku, ale my jsme se štěstím dokázali ještě v šedesáté minutě držet se soupeřem krok, ale pak už nám došly síly úplně a soupeř zápas zaslouženě dotáhl do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] - L. Král [-] , L. Rabas [-] , L. Pelc [-] , T. Majerčík [-] (46. M. Podsclan [-] ) , L. Krivda [-] , J. Lancígr [-] (75. M. Thürmer [-] ) , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , P. Kolář [-]

TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Tót [-] - K. Štrejn [-] , K. Kříž [-] - M. Horník [-] , M. Vácha [-] , J. Mička [-] , P. Thoma [-] , D. Kasič [-] , V. Malík [-] , M. Koníček [-]

ŽK: 58. O. Šebor - 47. M. Horník , 61. V. Malík .
Místo: Damnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - DIETL Josef (N), DROZDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.