3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně bojovaly a vyhrály, ale postupu se nedočkají


Branky


14. A. Kolář , 79. A. Kolář , 80. J. Sak
0

Lázenští fotbalisté za sebou mají poslední utkání sezóny, v němž dokázaly porazit bez jediné inkasované branky tým Sokolu Kšice v poměru 3:0. Tím si zajistili jistotu třetího místa v tabulce, ale na postup to stačit nebude. V souběžně hraném utkání uspěla totiž také Stráž, a to znamená, že si postup vychutná právě ona. Zpět ale k utkání. Už v poledne se na lázeňském hřišti utkaly obě rezervy těchto dvou týmů a i v něm zvíítězily díky dvěma brankám Adama Koláře Lázně. Adam Kolář se ale dvakrát trefil i tentorkát a je jednoznačně největší osobností tohoto dvojzápasu. Pro oba týmy tak sezóna definitivně končí. Kšice jsou zatím páté, ale při případné výhře Lomu ještě mohou spadnout o příčku níže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčovou postavou Kratochvíl

V orvní půli se hrálo z pohledu diváka velmi pěkné a a traktivní utkání. Lázně hrály takticky opatrně a nikam se zbytečně nehnaly, zeměřovaly se zejména na defenzivní činnost a předvedly k tomu pár pěkných výpadů. Kšice hrály naopak velmi aktivně dopředu, soupeře vždy okamžitě napadaly a rychel ho připravovaly o míče. V první půli měly možná i dokocne ze hry více, dařilo se jim vytvářet si i nějaké šance, které rozhodně měly využít, ale to se nepovedlo. Lázně neuvěřitelně podržel brankář Kratochvíl, který za svá záda nepropustil jedinou střelu soupeře a nakoenc dokázal udržet v první půli bezbrankový stav.

Kšice odradilo inkasování

Druhá půle začala podobně, jako ta první, ale s jedním rozdílem. Už po čtrnácti minutách se podařilo při jednom z rychlých výpadů Lázní dostat domácí tým do vedení Adamu Kolářovi, který se po přihrávce dokázal uvolnit několika kličkami a rozvlnil síť. To byla ale pro Kšické tvrdá rána. Hosté od té doby nebyli už tolik aktivní a jejich snaha úplně vymizela. O d fotbalu se pak hodně ustoupilo, hosté přitvrdili, sudí začal udělovat žluté karty a hra se hodně rozkouskovala. Definitivně však rozhodly až dvě minuty před poslední desetiminutovkou zápasu, v nichž se rychle za sebou trefili nejdřív oěpt Adam Kolář a následně po něm ještě Jaroslav Sak, který si zpracoval pas od Jana Jelena a zvýšil na 3:0. V posledních deseti minutách už se pak prakticky nic nestalo. Lázně získaly tři body a uhájily své třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Byl to poslední zápas sezóny, a motivovala nás především chuť na nějakou tu klobásku a pivo po zápase (smích). Kšice byly nepříjemným soupeřem, jejich pressing byl opravdu nepříjemný, ale zkazily si to sami. Nedali několik svých šancí, náš brankář nás hodně podržel, a to rozhodlo. Jinak mohl zápas skončit klidně i remízou nebo výhrou Kšic. Ve druhé půli už jsme to ale měli pod kontrolou, soupeř kouskoval hru a jen se dohrávalo. Takže jsme spokojení. Pojistili jsem si třetí místo a o ten postup zabojujeme až v příští sezóně.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Utkání bylo vyrovnané se šancemi na obou stranách. My jsme ale své šance zahodili a soupeř se dostal do vedení. Určitě jsme chtěli vyrovnat, ale bohužel se nám prostě nedařilo v koncovce, i když jsem měli mírnou převahu i šance. V závěru už nám pak asi došly síly a dostali jsme ještě dva góly. Škoda.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] - J. Sak [-] - M. Surovčík [-] , M. Hoffmann [-] , P. Hospodářský [-] , A. Kolář [-] , D. Brunner [-] , P. Rašín [-] , M. Pohlot [-] (31. J. Zábranský [-] ) , J. Jelen [-]

TJ Sokol Kšice
P. Janout [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] - M. Šťastný [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , P. Flíček [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - J. Bárta [-]

ŽK: 53. M. Surovčík , 74. D. Brunner - 73. M. Šetlík , 77. L. Dýdek .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 89. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ŠAŠEK Miroslav (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.