Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motor roznesl Staré Sedliště sedmi zásahy, na osudu hostů závisí zápas Lomu a Sulislavi


Branky


1

Dva týmy už mají svůj poslední zápas kola za sebou. Krok dokázalo udržet Sedliště s Motorem pouze do jedenatřicáté minuty. V té se mu zápas vymkl z rukou a do konce poločasu bylo rozhodnuto. Stav 4:1 pro Záchlumí byl již nezvratný. Tím spíše, když nedokzali hosté soupeři vzdorovat ani ve druhé půli a nakoenc tak prohráli výsledkem 2:7. Záchlumí už o nic nejde a poslední výhra jsou pro něj jen pěkným uzavřením sezóny, avšak Staré Sedliště může velká ztráta ještě mrzet. Pokud Sulislav zvítězí, vrátí se Sedliště pravděpodobně do nižší soutěže. Rozhodne se už dnes večer, Sulislav začáná poslední zápas v Lomu už v 17:00.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí vstřelilo rychlou branku, ale Sedliště neodpadlo

Motoru se podařilo udělat hned v první pětiminutovce velmi důležitý krok za ziskem bodů. Z jednoho protiútoku a prakticky první střely na branku se prosadil hned zpočátku Miroslav Štrejn a od té doby Záchlumí vedlo. Sedliště se tím ale zaskočit nenechalo. Hrálo si své a soupeře dokázalo přehrávat. Celkem snadno ho přehrávalo a vytvářelo si šance, což dokázalo přetavit ve vyrovnání Jiřího Brabce, ale nakoenc jen v to. Od té doby byli hosté v koncovce bezzubí, a toho domácí využili. Dařilo se jim v protiútocích a s trouchou dávky štěstí vypracovaných šancí. Proto už v jedenadvacáté minutě dostal domácí tým opět do vedení Karel Kříž, který parádně trefil přímý kop. I nadále byli hosté lepší, ale góly dával domácí tým. V jedenatřicáté minutě už zajistil Záchlumí výraznější náskok Karel Štrejn a gólem do kabin v posledních minutách definitivně srazil hosty do kolen pěknou sólovou akcí Miroslav Štrejn. Po půli tak domácí vedli 4:1.

Zápas se dohrával, branky ale padat nepřestaly

Z rozhodnutého stavu se zápas už spíše jen dohrával a nemotivované Sedliště, jehož hráči v první půli museli sledovat, jak se jim i přes snahu výhra vzdaluje, už utkání jen dohrávalo. Motor měl tedy na hřišti dostatek prostoru a ve druhé půli to byl on, kdo byl na hřišti tím lepším týmem. Už brzy navíc domácí navýšili trefou Karla Štrejna z penalty a vše tak měli naprosto pod kontrolou, i když se později ještě podařil osnížit Martinu Pažountkovi. Závěr už patřil totiž zase Záchlumí, které potěšilo své diváky ještě dvěma zásahy. V závěru se trefil nejdřív Marcel Tót a gólem v posledních minutách upravil na koenčných 7:2 Karel Kříž. Záchlumí tak poskočilo na devátou příčku, ale ještě může spadnout zpět na tu jedenáctou, která mu patřila před zápasem.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Sedliště bylo určitě fotbalovější. My jsme měli ty šance hodně vypracované a stály nás více sil. Soupeř ale nebyl v koncovce přesný, a to nahrávalo nám. Měli jsme štěstí, podařilo se nám využít téměř vše, co jsme si vytvořili a po půli bylo rozhodnuto. Ve druhé půli už pak soupeř odpadl a my jsme byli lepší, ale rozhodla půle první, v níž jsme rozhodli sovu urputností, bojovností a chutí.

TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Tót [-] - K. Štrejn [-] , K. Kříž [-] - M. Karvaš [-] (65. M. Koníček [-] ) , P. Kříž [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Voříšek [-] , M. Pavelka [-] (75. D. Kasič [-] ) , P. Thoma [-] (46. M. Vácha [-] ) , V. Malík [-]

TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - M. Vokurka [-] , J. Marek [-] (55. O. Rožumberg [-] ) , D. Zavacký [-] , P. Hrubý [-] - V. Fatura [-] (70. P. Ženíšek [-] ) , M. Pažountka [-] , J. Brabec [-] , V. Pešek [-] , M. Patočka [-] - P. Fojtíček [-]

ŽK: 60. K. Kříž - 39. J. Marek .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - HORNÍK Miloslav (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2016 12:38
Hráč, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Staré Sedliště | Plzeňský | Tachov
Rád bych doplnil podstatnou informaci, která se týká sestupů do nižších tříd. Pokud dva týmy mají stejně body, počítá se nejprve bilance vzájemných zápasů, pokud je i ta stejná, jde o to, kdo má lepší skóre.
Nám tedy už v tomto zápase o nic nešlo a udržení jsme si zajistili už výhrou proti Lomu, jelikož ve vzájemných zápasech jsme byli o gól lepší než Sulislav.
Drama to bylo i tak pěkné! A Sulislavi přeji, ať si užijí i tu III. třídu ve které se taky pěkně hraje. :-)
PS: Díky za tento server, který fotbal v okrese určitě podstatně oživil.