3:1
(2:1)
42. F. Zázrivec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně si poradily s Loktem


Branky


3. F. Chlad , 37. R. Popovič , 61. F. Florian - 42. F. Zázrivec (p.)
10

Na půdu Mariánských Lázní, které se v tabulce nacházely na druhém místě, zajížděl tým z Lokte k utkání, které bude na delší dobu poslední. Hosté okupovali klidný střed tabulky s deseti body ze sedmi utkání. Loketští se potýkali s velkou marodkou, před utkáním si k tomu všemu vykloubil prst jejich gólman a o poločase musel střídat. Do utkání tak vstupovali domácí v roli favorita a případnou výhrou mohli zůstat pouhé tři body za prvními Trstěnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vlétli

Zápas začal ve velkém tempu, již ve třetí minutě padla první branka, prosadil se domácí Filip Chlad a bylo to 1:0. Hosté si ze začátku příliš nerozuměli v kombinaci a nátlaková hra, kterou se prezentovaly Mariánky, působila Lokty veliké potíže. Velké tempo s sebou přineslo i tvrdou hru a mnohdy ostré zákroky za hranou pravidel, rozhodčí měli co dělat, aby situaci zvládali. Vše vygradovalo v 18. minutě, nervy na uzdě neudržel domácí Kamil Novotný, který dostal okamžitou červenou kartu a následoval ho Loketský Marek Horváth, pro kterého to však bylo po druhé žluté kartě a dá se tak očekávat mírnější trest. Oba týmy působily rozhozeným dojmem, postupně se ale hra uklidnila a začal se hrát opět kvalitní fotbal, kdy akce střídala akci a hrálo se opravdu nahoru dolu. Loket si vypracoval několik slibných příležitostí, všechny ale skončily buďto ještě na obranné řadě domácích, a nebo na jejich kvalitním gólmanovi Jacko-Lysákovi. Po celý poločas ale byli domácí nebezpečnější a ve 37. minutě se do rychlého brejku dostal Roman Popovič, který dokázal obejít hostujícího gólmana a uklizením míče do prázdné brány zvýšil vedení Mariánských Lázní na 2:0. Loketským se ale povedlo téměř ještě do poločasu odpovědět, ve 42. minutě se blýskl skvělou individuální akcí Marián Kolesnáč, který obešel dva obránce a nakonec byl faulován v pokutovém území. K nařízenému pokutovému kopu se postavil František Zázrivec a poradil si s přehledem. 1:2 z pohledu hostů.

Vyrovnanou druhou půli pro sebe Loket už neurval

Do druhé půli šli hosté s již zmíněnou změnou v bráně, kdy musel Václava Belbla nahradit Michal Kolesnáč. Hra se ale vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách. Avšak pro Loket přišla další rána, když se jim v 53. minutě zranil Radek Ungr a bylo tak potřeba znovu improvizovaně lepit sestavu. Domácí už nebyli na míči tak dominantní, i tak si ale nadále tvořili spoustu šancí. Obrana a brankář domácích však drželi svou obrannou hráz úspěšně. Jednou však přeci jen kapitulovali a přišlo to v 61. minutě, paradoxně během největšího tlaku Lokte v celém utkání. Domácí si vypracovali skvělou příležitost a ze šesti metrů propálil hostujícího gólmana Filip Florian. Více už se v utkání nestalo a domácí si tak připsali vydřenou výhru 3:1. Hosté se určitě nemusí za svůj výkon stydět, s výraznou marodkou a vynucenými střídáními byli domácím velice vyrovnaným soupeřem. Mariánské Lázně maji stále na dohled špičku tabulky, na první Trstěnice ztrácí jen tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Loket
Michal Kolesnáč (hráč, trenér): Díky covidové době se odehrálo, možná na delší dobu, poslední kolo podzimní části A třídy. Na utkání jsme se těšili z důvodu konfrontace herních stylů našeho týmu s týmem M.Lázně B ,který je na druhém místě tabulky. Myslím, že vzhledem k naší situaci s velkou marodkou jsme byli domácím rovnocenným soupeřem Jsem rád za kluky, že udrželi nervy na uzdě a chtěli hrát fotbal. Jenom bych si neodpustil poznámku, že k takovým utkáním by bylo třeba delegovat zkušenějšího hlavního rozhodčího ale když nejsou ani smrt nebere.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Novák [-] - D. Cinkanič [-] , R. Popovič [-] (80. I. Novosad [-] ) , F. Chlad [-] (80. J. Holeček [-] ) , D. Samek [-] , K. Novotný [-] , K. Doležal [-] (55. F. Florian [-] ) , J. Mucek [-] , D. Šlajs [-]

FK Loket
V. Belbl [-] (46. M. Kolesnáč [-] ) - J. Drahozal [-] - Z. Truhlář [-] , T. Hrdlička [-] , M. Horváth [-] , R. Ungr [-] (53. F. Petra [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Klásek [-] , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] , F. Zázrivec [-]

ŽK: 14. V. Kotous , 89. J. Mucek - 8. M. Kolesnáč , 14. M. Horváth , 26. T. Klásek , 73. J. Drahozal , 88. L. Čáp . ČK: 18. K. Novotný - 18. M. Horváth .
Hráči zápasu: D. Cinkanič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Toto utkání by mohlo být bohaté na branky, oba týmy praktikující útočný styl, a pokud domácím vypomůžou hráči z A týmu, tak body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů