2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské béčko bere po penaltovém rozstřelu druhý bod


Branky


9

Již třetí domácí zápas čekal borce z Kraslic, kteří na svém trávníku přivítali tým FC Viktoria Mariánské Lázně B. Krasličtí měli po třech zápasech na kontě šest bodů. Hosté z Mariánek byli zatím stoprocentní a z jejich A-týmu si přivedli divizní posilu do brány David Šmejkala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadili jen hosté

Oba celky hrály od úvodního hvizdu běhavý a kvalitní fotbal, velké šance však přicházely spíše sporadicky a když už se naskytly, selhalo zakončení. 111 diváků tak sledovalo především hru ve středu pole, ale o nudě se mluvit nedalo. Lázeňský Šmejkal dodával své obranné řadě potřebnou jistotu a pohodu a Kraslicím se i přes snahu nedařilo najít na soupeře recept. A tak udeřili hosté jako první. Psala se 40. minuta a Filip Chlad byl tím, kdo se jako první zapsal do listiny střelců. 

Kraslicím se povedlo otočit!

Po celý zápas domácím chyběla schopnost přetavit šance v góly, která je zdobila v prvních třech kolech. Hosté z Mariánek se trochu stáhli a chtěli hlavně trestat možné chyby domácích. Stal se však pravý opak a Krasličtí zažili snovou tříminutovku, když se v 68. minutě prosadil Tomáš Procházka a v 71. minutě dokonal obrat Tomáš Dočkal, domácí rázem vedli 2:1. Diváci i domácí už si museli myslet, že vítězství je jejich. Z posledního brejku však dokázali hosté udeřit, když se v 90. minutě trefil Jiří Novák a srovnal na 2:2. Na řadu tak přišly pokutové kopy a v tuto chvíli byly šance na výhru 50:50.

Kvalitní exekutoři, rozdílový Šmejkal

Penaltový rozstřel se táhl poměrně dlouho, což jen dokazovalo kvalitu všech borců, kteří se k exekuci postavil, protože víme, že penalta se nedá chytit, jen špatně kopnout! Nakonec se přeci jen ukázal hostující Šmejkal, který tak rozhodl o tom, že druhý bod poputuje do Mariánských Lázní.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér): Mariánky byly samozřejmě výzvou, obrannou činnost zvládají asi nejlépe v soutěži a dnes to ještě podpořil gólman Šmejkal. Našim hráčům tentokrát chyběl trochu drajv, ale i nadstavba, se kterou dokázali gólově přetlačit předchozí dva protivníky. Závěrečný penaltový rozstřel už byla loterie a my se tak musíme spokojit s bodem.




Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - P. Hruška [-] , V. Lomoz [-] , O. Seidl [-] (41. J. Šiman [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Studeník [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] , L. Šereda [-] (74. T. Salva [-] ) , J. Šrámek [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně B
D. Šmejkal [-] - L. Černohorský [-] (59. I. Novosad [-] ) , D. Samek [-] - J. Novák [-] , J. Mucek [-] , V. Kotous [-] , D. Šlajs [-] (47. J. Holeček [-] ) - F. Florian [-] , D. Kuchárik [-] , F. Chlad [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 45. J. Kurtin , 53. J. Šrámek , 73. T. Dočkal , 81. T. Studeník - 62. J. Novák .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Aubrecht Jan - TICHOTA Martin, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra hostů

Pro mě nejjasnější zápas kola, nevěřím, že by Mariánky mohli zaváhat. Jasná výhra hostů.

Tip: výhra hostů