Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost pro Trstěnice


Branky


82. R. Vavřina - 5. P. Hraško , 17. P. Pauš , 36. M. Osvald , 47. F. Labai , 61. P. Pauš , 63. P. Pauš , 68. M. Lorenz , 85. M. Osvald
10

Nováček 1.A třídy TJ Baník Pila na svém hřišti přivítal tým Trstěnic, favorita soutěže a jasného aspiranta na postup do Krajského přeboru, který zatím z pěti utkání ztratil pouhý jeden bod. Na zápas přišlo 50 diváků, avšak ani ten nejzarytější fanoušek Pily nemohl objektivně očekávat, že by Trstěnice v utkání zaváhaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit na nic nečekal

Již první minuty naznačily, že domácí budou v utkání především pasivní a hluboko zatažení a bude na hostech, aby Baníkovskou zeď překonali. Dlouho se však na první branku čekat nemuselo. Již v 5. minutě se prosadil Pavel Hraško a Trstěnice vedli 1:0. Trstěničtí byli téměř výhradně na balónu, domácí se k ničemu nedostávali, vyčkávali na chybu hostů, která by mohla vést k nebezpečnému brejku, Trstěnice ale nechybovali, naopak byli velice precizní a to vedlo zanedlouho k navýšení jejich vedení. V 17. minutě to byl Petr Pauš, který se zapsal mezi střelce a bylo to 2:0 pro hosty. Pila se pak poměrně dlouho úspěšně bránila, Trstěnice, i trochu uspokojeni brzkým dvoubrankovým vedením, nebyli tak dominantní, domácí Baník ovšem k výraznějším šancím nepouštěli. Další navýšení vedení nakonec přišlo ve 36. minutě. Tentokrát se prosadil Marek Osvald a bylo to již o tři branky. S tímto rozdílem sudí ukončil první dějství a všem bylo jasné, že pouze zázrak by dokázal s utkáním něco udělat.

Šest branek v druhé půli

V prvním poločase čekali diváci na první branku pět minut, v tom druhém to trvalo pouhé dvě. Ve 47. minutě se prosadil obávaný Francisc Labai. 4:0 pro hosty. I popáté to byli hosté. kdo se postaral o změnu skóre. Byl to Petr Pauš, který se tak v utkání prosadil již podruhé a v 61. minutě zvyšoval na 5:0. 63. minuta, opět Pauš. Skvělý výkon tak korunoval hattrickem a skóre bylo již 6:0. Pro Pilu to byla hororová desetiminutovka nekoncentrovanosti a nezkonsolidovanosti, kdy mezi 60. a 70. minutou dostala hned tři branky. Tu třetí přidal v 68. minutě Marek Lorenz a Trstěnice již vedli rozdílem dvou tříd, bylo to 7:0. Baníku se potom podařilo skóre alespoň kosmeticky upravit. V 82. minutě dal branku mladý Robert Vavřina. Ani to ještě nebyla poslední branka a byli to znovu hosté. V 85. minutě přidal svou druhou branku v utkání Marek Osvald a uzavřel tak skóre na konečných 8:1. Hosté potvrdili jasnou roli favorita a bez zaváhání si došli pro další výhru a tři body do tabulky. Pila i přes bojovný výkon nedokázala utkání zdramatizovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér hostů): Musím kluky opětovně pochválit za výkon, uvědomovali jsme si, že jsme v utkání favoritem, i tak jsme však soupeře nepodcenili a dokráčeli jsme si pro nakonec jednoznačné vítězství. Pro Baník je rozdíl ve skóre možná až moc krutý, pro nás jsou však důležité další tři body.



Sestavy


TJ Baník Pila
M. Vavřina [-] - A. Roubíček [-] , V. Kubín [-] , M. Mäsár [-] (36. R. Vavřina st. [-] ) - O. Brožík [-] , R. Vavřina [-] , J. Duda [-] , J. Habart [-] - T. Verzich [-] , R. Kubín [-] , P. Zrzavecký [-] (62. R. Čapek [-] )

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Jahoda [-] - A. Novák [-] , F. Labai [-] (70. D. Kovárník [-] ) , P. Hraško [-] (46. F. Kovárník [-] ) , M. Štrupl [-] , S. Bartůněk [-] (46. P. Kvěšek [-] ) , M. Osvald [-] , T. Chlapec [-] , P. Pauš [-] , O. Synek [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 64. V. Kubín - 88. A. Novák .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Peschel Filip - GODŽA Ladislav, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů