0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si z Kraslic odváží všechny body


Branky


60. D. Nimrichter , 62. V. Kraus , 89. L. Větrovec (vl.)
10

Na půdu velice nepříjemných Kraslic, které měly po čtyřech kolech na kontě deset bodů, zavítala rezerva Olympie Březové, která měla po stejném počtu zápasů bodů osm. Na tribuny přišla čtyřicítka diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od úvodních minut se diváci koukali na velice vyrovnaný souboj dvou kvalitních celků, míč se ale pohyboval mezi oběma vápny, k větším šancím docházelo sporadicky. Když už si Krasličtí, či hosté z Březové, šanci vytvořili, k ohrožení branky to z většiny nevedlo. A všechny ostatní střely, které nešly mimo branku, nebyly ani pro jednoho z gólmanů větším problémem. Březovští si na půdu Kraslic přivezli několik posil z A týmu, především do obranných řad, a na kvalitě defenzivy to bylo velice znát. A agilní Nimrichter, který přišel z A týmu vypomoci do útoku, domácím působil potíže. Byl k vidění především bojovný fotbal a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Divákům nezbývalo, než doufat, že druhá půle trochu vzruchu přinese.

V druhé půli hosté rozhodli

Březovští nastoupili do druhé půle aktivněji, než domácí. Za zvýšenou aktivitu také přišla pro hosty zasloužená odměna. Po krátké kombinaci se ve vápně objevil docela sám Daniel Nimrichter, který si v šanci počínal zkušeně a mezi nohama prostřelil domácího gólmana Svobodu. Bylo to tedy 1:0 pro hosty. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Hned v 62. minutě si našel Vladimír Kraus centr za obranu domácích a na hranici vápna svedl rychlostní souboj o míč s domácím gólmanem. Byl o fous rychlejší a podařilo se mu strážce Kraslické svatyně přelobovat a vsítit tak druhou branku pro tým hostů. Rezerva Březové pak protočila sestavu a na hřiště se podívali všichni čtyři střídající hráči, kteří byli k dispozici, vyjma brankáře. Kraslice poté začali být trochu aktivnější, k výraznější šanci to však nevedlo, žádná střela nenadělala hostujícímu Kodlovi sebemenší starosti. Třetí a poslední branka v utkání padla až v samotném závěru. V 89. minutě přišel centr ze strany do domácího vápna, kde obráncům nedopřál ani chvilku klidu Miroslav Peterka. Nepříjemné dotírání mělo za efekt, že si domácí Lukáš Větrovec srazil hlavou míč do vlastní sítě a hosté tak vedli o tři branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér): Rezerva Březové přivezla do Kraslic značně posílený výběr o hráče divizního A-týmu. Naproti tomu my jsme sčítali několik personálních ztrát zejména v obranných řadách. Klíčem k vítězství hostů byla téměř 100% defenzívní činnost trojice obránců Šaloun, Neudert, Neumann, která dávala našim ofenzívním hráčům pouze minimum volného prostoru, tudíž jsme se tentokráte nedostávali jako obvykle do vyložených brankových situací. V žádném případě však naši hráči nezklamali a svojí bojovností trápili svého v tomto utkání posíleného soupeře po většinu zápasu. Bohužel o osudu utkání rozhodla dvouminutová nekoncentrovanost kolem 60 min, kdy soupeř dvakrát po sobě udeřil a v podstatě tak rozhodl celý zápas. Celkově jsme viděli zajímavé utkání dvou kvalitních soupeřů, logický bonus na straně hostů byla divizní kvalita a zkušenost v obranných řadách, naši kluci však byli důstojným soupeřem. Myslím, že takto složený "Březovský výběr " by patřil mezi spolufavority na celkové vítězství v soutěži.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč hostů): Myslím, že dnes jsme se sešli asi v zatím nejsilnější sestavě, ohromně nám pomohli kluci z A týmu, bez nich bychom dnes na body sahali hodně těžce. Jsem moc rád, že jsme Kraslice porazili, spoluhráče musím za výkon pochválit, a klukům z A týmu určitě poděkovat.



Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - P. Hruška [-] , L. Merkl [-] , T. Salva [-] , V. Lomoz [-] (74. L. Větrovec [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Studeník [-] (37. R. Dočkal [-] ) , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] , J. Šrámek [-]

FK Olympie Březová B
J. Kodl [-] - P. Procházka [-] (46. M. Chmelenský [-] ) , J. Šaloun [-] , V. Neudert [-] , P. Neumann [-] (73. M. Peterka [-] ) , D. Nimrichter [-] - M. Tišl [-] (79. R. Drozd [-] ) , P. Boukal [-] , J. Darjanin [-] , V. Kraus [-] (65. D. Kökeny [-] ) , M. Slabyhoudek [-] -

ŽK: 58. R. Dočkal - 66. J. Šaloun .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FURIŠ Adam - AUBRECHT Jan, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích