J. Marek 57.
S. Marek 77. (p.)
M. Lhota 81.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperk přehrál Skalnou


Branky


57. J. Marek , 77. S. Marek (p.) , 81. M. Lhota - 74. Š. Bigaz
10

Za deštivého počasí na svém trávníku přivítali hráči domácího týmu TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří hosty z FK Skalná. Kynšperk měl sice na kontě jen čtyři body, ale byl v euforii po skvělém comebacku v posledním kole. Skalná měla bodů devět a v utkání tak byla mírným favoritem. Oba týmy ale vcházely do zápasu značně oslabené, především Skalná, kterou marodka postihla natolik, že do zápasu nastoupila bez střídajících hráčů a základní jedenáctce nastoupilo několik ještě neplnoletých hráčů. Na zápas si i přes značný nečas našlu cestu 50 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branky

Prvních čtyřicet pět minut příliš fotbalu nenabídlo, na čemž se zčásti podepsal i zmáčený terén. Hosté ze Skalné vycházeli spíše z pevné obrany a domácí nenacházeli recept k vytvoření větší šance. První střelu, která stála za zmínku, vyslal ve 13. minutě domácí Daniel Packert, ale gólman Skalné Križan ji vyrazil. Ve 25. minutě pálil z velkého úhlu do boční sítě Kynšperský Jakub Marek. O minutu později střílel na druhé straně Václav Šmat, ale branku netrefil. Ve 30. minutě zahrával přímý kop Lukáš Makovec, Jiří Urbánec míč dokázal vytěsnit , ale míč se dostal k volnému Šimonu Bigazovi. Než se stačil zorientovat a poslat míč do branky, tak mu ho v poslední chvíli ukopl Jaroslav Urbánek na roh. Ve 42. minutě střílel po zemi Daniel Packert, branku netrefil. Pár šancí tedy poločas nabídl, ale i tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Diváci se nenudili

Hned v úvodní minutě druhého poločasu střílel nad branku Pavla Križana Jakub Marek. V 51. minutě střílel nepřesně Lukáš Makovec a o chvilku později také Jakub Jílek. V 57. minutě se skóre přeci jen poprvé měnilo, po rychlém útoku Martina Lhoty a jeho přesné příhře poslal míč z první do branky domácí Jakub Marek a Kynšperk tak vedl 1-0. V 59. minutě zahrával přímý kop Stanislav Marek, ale míč poslal nad branku hostů. Poté hlavičkoval do náruče gólmana Daniel Packert. V 65. minutě se dostal do slibné příležitosti Lukáš Makovec, ale netrefil odkrytou branku. V 71. minutě vystřelil domácí František Hanzlíček a podařilo se mu překonat brankáře, ale na poslední chvíli ho z brankové čáry vykopl do bezpečí Vlastimil Peterka. Hostům se podařilo vyrovnat v 74. minutě. Po rohovém kopu neudržel míč domácí gólman Jiří Urbánek, balón se odrazil k Šimonu Bigazovi, který ho uklidil do branky a hosté ze Skalné tak srovnali na 1:1. Vyrovnaný výsledek ale dlouho nevydržel. V 77. minutě byl ve vápně faulován pronikající Daniel Packert. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Stanislav Marek a domácí opět vedli. Pak střílel ještě František Hanzlíček a Stanislav Marek, ale ani jeden z pokusů se nevešel mezi tři tyče. V 81. minutě centroval ze strany Daniel Packert a našel volného Martina Lhotu, který nezaváhal a zvýšil stav na 3-1. V 89. minutě pálil z přímého kopu nad branku Skalné Jakub Marek. Před tímto kopem, byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán hostů, Václav Šmat. V poslední minutě se dostal do vyložené šance Martin Najman. Neměl ale dostatek klidu k přesnému zakončení a míč poslal po zemi vedle branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (správce): Do dnešního propršeného zápasu nastoupila obě mužstva v nekompletních sestavách, hosté neměli nikoho ani na střídání. Nakonec jsme po zásluze dotáhli zápas do vítězného konce a za výhru 3-1, bereme všechny body.

FK Skalná
Jan Makovec (trenér hostů): Na utkání jsme vlivem zranění zajížděli pouze s 11 hráčů, v základní sestavě musela nastoupit pětice hráčů ve věku 15-17 let. Přesto všichni hráči odvedli dobrý výkon a domácím jsme byli více než zdatným soupeřem. I přes porážku musím hráče pochválit za bojovnost a nasazení po téměř celé utkání a soupeři pogratulovat k zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - M. Lhota [-] , R. Panajotov [-] (62. J. Nosil [-] ) , D. Packert [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , M. Najman [-] , K. Sommer [-] , J. Kardoš [-] (7. Z. Beran [-] ) , F. Hanzlíček [-] , J. Urbánek [-]

FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] , P. Najman [-] , J. Makovec [-] , V. Šmat [-] - P. Mariánus [-] , L. Makovec [-] , P. Blasl [-] , Š. Bigaz [-] - J. Cervan [-] , J. Jílek [-]

ŽK: 32. J. Marek - 60. V. Šmat . ČK: 89. V. Šmat .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: BOUŠE Václav - ŠKARDA Adam, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Kynšperk doma potvrdí tři body získané v Lokti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů