1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice poprvé ztratily, body si domů vezou Krasličtí


Branky


13

Velice vyrovnané utkání se očekávalo v Citicích, kde tamní doposud neporažený Sokol vyzval hosty z Kraslic. Kraslice měly po čtyřech utkáních sedm bodů a pohybovaly se ve středu tabulky, v žádném utkání však nebyly horším týmem. Domácí měli před zápasem skóre 20:3 a v této dominantní jízdě chtěli pokračovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Citice se prosadily první

Do utkání vstoupili lépe hráči z Kraslic, byli aktivnější a jistější na balónu, i přesto to ale byli domácí Citice, kdo se prosadil první a bylo to brzy. Již v 8. minutě se hlavou prosadil Petr Širochman  a domácí vedli 1:0. Diváci, kterých na zápas přišlo 150, se určitě nenudili, hrál se velice rychlý fotbal nahoru dolu. Kraslice byly nadále aktivnějším týmem ale nedařilo se jim dotáhnout akce do úspěšného konce. Domácí se snažili především využívat chyb hostů k rychlým brejkům a po jednom takovém měl další gól pro domácí na kopačkách Václav Bendík, který ale branku nevstřelil a to se později ukázalo býti osudným. Do konce poločasu se však už více nestalo a domácí šli do kabiny s jednogólovým náskokem. 

Velký obrat

Druhou půli začly oba týmy opatrně, byli to však především Krasličtí, kteří potřebovali otevřít hru. V 53. minutě sáhl domácí trenér celkem překvapivě k trojnásobnému střídání a domácí hru to celkem výrazně ovlivnilo. Ze hry domácích se ještě více vytratila aktivita a Krasličtí se čím dál více tlačili dopředu a tvořili si šanci za šancí. Velkou chybu domácích se v 66. minutě povedlo využít Vítězslavu Lomozovi, který konečně proměnil jednu z šancí hostí a bylo tak srovnáno na 1:1. Poté byli chvíli aktivnější domácí a ve snaze zvrátit skóre opět na svou stranu si vytvořili několik příležitostí, v koncovce však nebyli dostatečně kvalitní. Citice při honbě za vítězstvím poněkud otevřely obranu, čehož čtyři minuty před koncem využili hosté. Po rychlém brejku se do zakončení dostal Jiří Šrámek a v 86. minutě poslal svůj tým do vedení! Domácí už se na větší odpor a zlom v utkání nezmohli a poprvé tak okusili hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina (jednatel domácích): Věděli jsme, že dnešní zápas proti Kraslicím bude velmi těžký a do toho jsme s ním také šli. Soupeř byl velice aktivní a přehrával nás. Myslím si, že v 53. minutě došlo zbytečně k trojitému střídání které negativně ovlivnilo naši hru. Nám však nezbývá nic jiného, než soupeři pogratulovat za velmi dobře takticky zvládnutý zápas. Nyní se musíme oklepat a ztrátu odčinit v dalším kole, kdy zajíždíme na horkou půdu do Drmoulu na zápas proti rezervě Mariánských Lázní.

SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér hostů): Domácí šli brzy do vedení a poté se téměř hodinu hrál zápas, který svojí úrovní nijak nenaznačoval, že proti sobě stojí 2 špičková mužstva soutěže. Objektivně je ale nutno konstatovat, že tým Citic byl o něco silnější na míči a více vyhrával osobní souboje. Také se dokázal rychlou kolmou přihrávkou několikrát dostat přes naší obranu do samostatných úniků, ale gólman M. Svoboda tyto nájezdy dokázal pokaždé zlikvidovat a byl tak podle mého názoru nejlepším hráčem utkání. Po vyrovnávací brance našeho týmu se úroveň hry přeci jen o trochu zvedla a naši kluci začali hrát více pozorněji v obraně a vyrážet do rychlých kontrů. Jeden takový brejk krátce před koncem vyšel dokonale a my si tak odvážíme trochu se štěstím cenné 3 body. Avšak svojí zlepšenou hrou ve druhém poločase šel náš tým tomuto štěstí naproti.



Sestavy


Sokol Citice
P. Prečan [-] - M. Prečan [-] , T. Rajtšlegr [-] (53. D. Drabík [-] ) , J. Krajňák [-] , V. Bendík [-] (53. M. Dědič [-] ) , M. Kessl [-] , L. Mika [-] , R. Bureš [-] , Z. Rakaš [-] (53. J. Bufka [-] ) , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - J. Šiman [-] , V. Lomoz [-] , O. Seidl [-] , J. Kurtin [-] , T. Studeník [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] , J. Šrámek [-] , R. Hudák [-]

ŽK: 50. D. Rajtšlegr , 52. V. Bendík , 72. L. Mika , 78. M. Kessl - 60. V. Lomoz , 64. R. Hudák , 75. T. Dočkal , 80. T. Studeník , 80. J. Šiman , 90. M. Svoboda , 91. T. Procházka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - ŠPAČEK Roman, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale věřím, že naši kluci to zvládnou a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů