Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice splnily roli favorita a přejeli Merklín


Branky


13

Pouhý jeden bod ztratily zatím domácí Trstěnice ve čtyřech utkáních a hřáli se na špičce tabulky, Merklín se naopak se třemi body pohybuje na chvostu. Nebylo tak sporu, že oba týmy potřebují bodovat, domácí však vstupovali do utkání v roli jasného favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla jen jednu branku

Trstěnice vstoupily do utkání jednoznačně aktivněji a Merklínští chtěli vycházet z pevné obrany a čekání na brejk, či na chybu domácí defenzívy. Domácí si díky svým kvalitám tvořili jednu šanci za druhou, nezměněné skóre však trvalo hlavně díky hostujícímu gólmanovi Dobešovi. Do poločasu se nakonec domácí přeci jen dočkali, ale bylo to téměř na samotném konci. Ve 40. minutě se k zakončení dostal Marek Osvald a nemýlil se. Skóre se poprvé měnilo a domácí vedli 1:0. Víc už se v první půli nestalo a hosté tak mohli jít do šaten s relativně optimistickou náladou.

Trstěnice nenechaly nic náhodě

Jednogólový rozdíl vydržel v druhé půli pouhé tři minuty. Merklínští bránili stále ve dvou hráčích Francisca Labaie a volného prostoru tak využívali ostatní spoluhráči. Pavel Hraško vstřelil po pěkné kombinaci branku ve 48. minutě a bylo to 2:0 pro Trstěnice. Třetí gól vsítili domácí v minutě 59. a postaral se o to Filip Kovárník. Merklínští začínali působit odevzdaně a domácí ještě neplánovali složit zbraně. Čtvrtý gól přišel v 66. minutě, na střeleckou listinu se dostal Petr Pauš. Jen o čtyři minuty později byl rozdíl už pět branek, branku si připsal také Francisc Labai. Poslední branka padla v 77. minutě a byli to opět domácí, konkrétně Marek Lorenz. Šestice různých hráčů si tak připsala po jedné brance a podepsala se pod konečné skóre 6:0 pro Trstěnice. Ty tak pokračují v dominantní jízdě směrem za postupem a Merklín bude muset zabrat v příštích zápasech, aby se odrazil od dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér domácích): Šli jsme do zápasu s vědomím, že to bude ze strany Merklína především o bránění, ale i tak jsme od nich asi čekali více. V první půli je ještě držel gólman a my nebyli schopní dovést šance do zdárného konce, ale v druhé půli už to tam padalo a myslím, že se všichni shodneme, že pro nás je výhra zasloužená.




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - A. Novák [-] , F. Kovárník [-] , F. Labai [-] (71. D. Kovárník [-] ) , M. Štrupl [-] , M. Lorenz [-] , M. Osvald [-] , T. Chlapec [-] (50. P. Kvěšek [-] ) , P. Pauš [-] , O. Synek [-] , P. Hraško [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Mrňka [-] , M. Petrik [-] , J. Salon [-] (46. A. Neč [-] ) , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , M. Matoušek [-] , S. Skořepa [-] , M. Jonáš [-] , J. Kučera [-] , P. Chomát [-]

ŽK: 64. M. Skoupý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠKARDA Adam, KLEPÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra domácích

Ambice domácích jsou jasné a jsem přesvědčený, že v tomto utkání nenechají nic náhodě a jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích