0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice porazily nejtěsnějším rozdílem rezervu Hvězdy Cheb


Branky


9

Na umělém trávníku v Chebu přivítala tamní rezerva Hvězdy soupeře z Trstěnic. Trstěnice měly před tímto zápasem o dva body více, než domácí, kteří chtěli rozdíl smazat a dostat se v tabulce před hosty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól utkání padl v první půli

Do zápasu vstoupily oba mančafty sympaticky, Trstěnice byly na míči o něco více, žádnou z vypracovaných šancí však ani jeden z celků nedovedl do zdárného konce. Na zásadní moment si 80 diváků muselo počkat až do 41. minuty. Akce započala u hostujícího gólmana Čečka, který dlouhým výhozem našel přesně své levé křídlo. Do tandemu mu stihl naběhnout levý bek, který dostal krásný balón k doběhu, poslal přesný centr k penaltovému puntíku, který si našel Marek Osvald a věděl, jak se situací naložit. Míč poslal do sítě za záda bezmocnému gólmanovi a hosté se ujali vedení 1:0. První půle již mnoho dalšího nenabídla a domácí tak šli do šaten s jednogólovým mankem.

Bojovná druhá půle už změnu ve skóre nepřinesla

Výkonu Trstěnic v úvodu druhé půle chyběla kvalita z první 45 minut. S umělou trávou hosté poněkud zápasili a často nechávali míč za sebou. Chebská Hvězda se snažila se zápasem něco udělat, ani ji se však nedařilo vypracovat si větší příležitost. Hrál se převážně bojovný fotbal, který mnoho krásy nenabídnul. Domácí se snažili hru oživit a využili všech pět střídání, ani ty však výraznou změnu v průběhu zápasu neudělaly. Do konce zápasu už se skóre nezměnilo a velice cenné vítězství si tak připsali hosté z Trstěnic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér hostů): Dnes to bylo velice bojovné utkání, Chebští to až do samotného závěru nevzdali a myslím, že hlavně silou vůle jsme si pro ty tři body dokráčeli. V první půli jsem byl s výkonem spokojen a kluci zaslouží pochvalu, ale v té druhé šel výkon rapidně dolů a asi i jak byly nohy už unavenější, byl míč na pro nás nezvyklém povrchu spíše překážkou. O to víc si ale výhry cením.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
J. Šneberger [-] - P. Běhounek [-] (72. O. Ouhrabka [-] ) , R. Žídek [-] (62. L. Sládeček [-] ) , J. Hrotek [-] , M. Beneš [-] (62. F. Kompit [-] ) , D. Krejčí [-] (79. T. Rolník [-] ) , M. Pilař [-] (79. P. Beneš [-] ) , P. Lhotský [-] , M. Mojcher [-] , L. Plíhal [-] , J. Beneš [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - A. Novák [-] , F. Labai [-] , J. Dvořák [-] (32. K. Ilko [-] ) , P. Hraško [-] , M. Štrupl [-] , S. Bartůněk [-] , M. Osvald [-] (83. P. Bušek [-] ) , T. Chlapec [-] , O. Synek [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 65. M. Mojcher , 65. L. Sládeček - 70. M. Lorenz .
Hráči zápasu: M. Štrupl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - VOKOUN Tomáš, BOUŠE Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra hostů

Trstěnice jsou velice silný tým a mají ambice na postup do KP, v zápase s Chebem to potvrdí.