L. Čáp 50.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila bere další cenné body


Branky


6

Do Lokte zajížděli hosté z Baníku Pily. Domácí byli i přes ne úplně špatný herní projev po dvou zápasech stále bez bodu, Pila měla na kontě jednu porážku a jednu výhru. I přes to byl Loket v zápase favoritem, očekával se však především tvrdý a důrazný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná a nedůrazná hra domácích znamenala manko

Domácím v prvním poločase nešlo snad vůbec nic a divácí kroutili nevěřícně hlavou nad spoustou nepřesností i bezradností v osobních soubojích. Ve 23. minutě to hosté poprvé potrestali. Poměrně snadno se do šance dostal Vlastimil Šimůnek, který sám potáhl balon, vytvořil si pro sebe šance a pak ji i povedeně zakončil. Loketští se snažili najít odpověd, a bývalo by se jim to bylo podařilo, nebýt pro hosty dobře postavených tyčí jejich svatyně. Do šancí se postupně dostali František Zázrivec, Marek Horváth a Ladislav Čáp, jejich pokusy však skončily na tyči, respektive břevně. Ve 37. minutě se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš a po poměrně jednoduché akci přišel centr ze strany, který si našel Marek Burda a povedenou střelou z voleje zvýšil vedení hostů na 2:0. 

Loketští ožili, na body to ale nestačilo

V kabině Lokte muselo být o poločase pořádně rušno, protože domácí na hřiště vyběhli jako nový tým a hned v 50. minutě se po centru prosadil hlavou Ladislav Čáp a snížil tak na 1:2. I přes další snahu ale domácímu FK vázla koncovka a všechny akce tak končily nevalně. Jak se blížil konec, byla ve vzduchu cítit čím dál větší nervozita a hra se přiostřovala, často za hranici pravidel. To vyvrcholilo těsně před koncem zápasu. Hostující Vlastimil Šimůnek byl v útočné akci poslán k zemi a neměl se k tomu vstát, rozhodčí se však rozhodl hru nepřerušit a hráči z Lokte tak pokračovali ve hře. Hostům se nelíbilo, že domácí neposlali míč do zámezí a snažili se jejich útočnou snahu za každo cenu zmařit. První se o to pokusil Baníkovský Vlastimil Kubín, který ovšem v pokusu o přerušení akce soupeře vůbec netrefil, a po něm se do obranného manévru zapojil i Robert Vavřina. Ten už akci přerušil, a i když se jednalo o čistý zákrok, byl velice důrazný a hráč domácích při pádu jen těsně minul zábradlí u postranní čáry. Rozhodčí to posoudil jako nebezpečnou hru a Vavřina, který už jednu žlutou na kontě měl, dostal v 88. minutě druhou a odešel předčasně do sprch. Následovala strkanice, ze které odešel s červenou i Vlastimil Kubín a hosté tak dohrávali v 9 lidech. Náskok už ale ubránili a nakonec tak berou velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Michal Kolesnáč (vedoucí, hráč, trenér): V dnešním utkání jsme nastoupili s odhodláním, že mužstvo Pily jasně herně přejedeme. Bohužel už od prvních minut to bylo pouze zbožné přání,hosté hráli jednoduše a účelně. Pro nás je to již v druhém domácím utkání nepříjemná ztráta bodů a máme co zlepšovat v souhře i psychické odolnosti protože nás čeká další utkání v sobotu v Dolním Rychnově, který praktikuje podobný styl fotbalu jako Baník Pila.

TJ Baník Pila
Robert Vavřina (hráč hostů): Zápas byl velice vyrovnaný, ale ve vzduchu bylo po celou dobu cítit velké napětí. Myslím si, že jsme na balónu byli po celý zápas o něco silnější, každopádně jsem nesmírně rád za tři body a musím pochválit celý tým.



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] (82. D. Dudi [-] ) - J. Drahozal [-] - F. Zázrivec [-] , F. Petra [-] (46. D. Vysekal [-] ) , M. Janičo [-] (72. J. Falář [-] ) , T. Klásek [-] , M. Horváth [-] (82. J. Sassman [-] ) , M. Kolesnáč [-] , L. Čáp [-] , Z. Truhlář [-] , R. Ungr [-] (82. T. Hrdlička [-] )

TJ Baník Pila
R. Kubín [-] - A. Roubíček [-] , V. Kubín [-] , J. Tišnovský [-] , R. Vavřina st. [-] - O. Brožík [-] , R. Vavřina [-] , J. Plic [-] - T. Verzich [-] , V. Šimůnek ml. [-] , M. Burda [-]

ŽK: 68. M. Horváth , 88. D. Dudi , 89. F. Zázrivec - 41. T. Verzich , 69. R. Vavřina , 81. V. Kubín . ČK: 88. R. Vavřina , 88. V. Kubín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - VARGOVÁ Jessica, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady čekám vítězství domácích, kteří minulé kolo potrápili Trstěnice. Souboj s Pilou by měli zvládnout lépe než my.