2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 15:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas musely rozhodnout až penalty


Branky


4

K dnešnímu utkání v Lokti pod hradem zajížděl ambiciozní tým Rozvoj Trstěnice s cílem odvézt si plný bodový zisk.Celé dopoledne silně pršelo, proto panovaly obavy, zda bude utkání vůbec odehráno. Hřiště bylo velice dobře připravené a fotbalový bůh se smiloval, během utkání dokonce déšť ustal úplně a cestu na stadion si možná až překvapivě našlo 150 fanoušků. A bylo na co koukat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločas byla k vidění jedna branka

FK Loket se představil poprvé doma a v utkání ukázal několik posil, například brankáře Václava Belbla z Kolové, který vystřídal Loketskou legendu Michala Kolesnáče, který se nechal slyšet, že 727 utkání za Loket by snad již mohlo stačit. Domácí vstoupili do utkání lépe a už po 11 minutách vedli 1:0, prosadil se Michael Janičo, který skóroval po dorážce do prázdné brány. Loketský tým ožil a snažil se své vedení ještě navýšit. Průběh utkání však ovlivňovalo spousta nepřesností a většina potencionálně nebezpečných akcí končila hned v zárodku. Do poločasu se tak už víc nestalo a hosté šli do kabin s nejtěsnějším mankem, které chtěli co nejdříve smazat.

Po pauze se síly vyrovnaly

Hosté z Trstěnic se na trávník vrátili jako polití živou vodou a byli to oni, kdo udával tempo, což hned po úvodním hvizdu stvrdil Tom Oleksink, který stál na konci pohledné kombinace a srovnal stav na 1:1. Trstěničtí působili fotbalovějším dojmem a snažili se kombinační hrou převážit misky vah na svou stranu. To se jim podařilo v 69. minutě, když podle sudího ve vlastním vápně fauloval domácí Jiří Drahozal. Naskytnuté příležitosti se chopil kapitán hostů Stanislav Bartůněk a nedal gólmanovi šanci - 1:2. Loketší však zbraně nesložili a naopak vrhli většinu svých sil do útočení a bojovnosti. Šance se začaly kupit, největší z nich neproměnil po samostatném úniku Tomáš Hrdlička, který obešel i golmana, ale pak trefil pouze tyč hostující brány. V 80. minutě zahrávali domácí přímý kop, jehož exekutorem byl domácí kapitán Marián Kolesnáč, a výstavní šibenicí přes zeď srovnal skóre na 2:2. Víc už se v základní hrací době nestihlo, a o tom, kdo si vezme druhý bod, tak musely rozhodnout penalty.

Trstěnice zachovaly klid

Penalty měly nakonec rychlý spád, když hned tři loketští hráči neproměnili, a tak po výhře v penaltovém rozstřelu 4:1 berou druhý, velice cenný bod, Trstěnice.



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Michal Kolesnáč (vedoucí): Kluci odehráli slušný zápas, ale z mého pohledu je vidět, že se musí zlepšit naše souhra, přesnost kombinace a taktika vedení utkání. Kluci jsou ale zapálení, v tom vidím devízu, takže musíme vydržet v tréninkovém úsilí a věřím, že pak přijde ta slastná vlna úspěchu.




Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - J. Drahozal [-] - F. Zázrivec [-] , J. Falář [-] (78. D. Dudi [-] ) , M. Janičo [-] (64. F. Petra [-] ) , T. Klásek [-] , M. Horváth [-] , M. Dvořák [-] (41. T. Hrdlička [-] ) , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] , R. Ungr [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Jahoda [-] - M. Štrupl [-] , F. Labai [-] , J. Dvořák [-] (46. T. Chlapec [-] ) , P. Pauš [-] (86. A. Novák [-] ) , S. Bartůněk [-] , M. Lorenz [-] , P. Kvěšek [-] (54. K. Ilko [-] ) , T. Oleksink [-] , O. Synek [-] , P. Hraško [-] (46. M. Osvald [-] )

ŽK: 12. M. Horváth , 23. J. Drahozal , 64. T. Klásek , 85. D. Dudi - 27. P. Kvěšek , 80. F. Labai , 81. O. Synek , 85. T. Oleksink .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra hostů

Trstěnice jsou horkým favoritem a v Lokti body nenechají. Podle mě tutovka kola.

Tip: výhra hostů