Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po gólové přestřelce berou všechny body Kraslice


Branky


4

Deštivá neděle nabídla nespočet zajímavých střetnutí, mezi které bezpochyby patřilo klání Kraslic s Kynšperkem, který neměl úplně kompletní sestavu a musel trochu rotovat. I přes to byl očekáván velice vyrovnaný duel.

 

Za informace, fotogalerii ze zápasu a spolupráci děkuji Karlu Bayerovi a jeho stránkám slavoj-kynsperk.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, nakonec po jednom gólu na každé straně

Kynšperští mohli vést již ve 2. minutě, ale ani Miroslavu Vágnerovi, ani Martinu Najmanovi se ve skluzu nepovedlo dosáhnout na míč a uklidit ho do branky. Další velká šance hostů přišla v 8. minutě, když ránu Tomáše Dočkala vyrazil domácí Jiří Urbánek, a dorážející Lukáš Šereda potom netrefil odkrytou bránu. Domácí štěstí okusil i Michael Carda, jeho střela ale letěla nad branku hostů. Ve 21. minutě zahrávali domácí rohový kop, jehož zakončení skončilo na spojnici a následnou dorážku zmařil bránící Martin Najman. Ve 36. minutě zahrávali hosté přímý volný kop, jehož exekuce však neproběhla podle plánu a z následného protiútoku se prosadil hlavou Tomáš Dočkal - domácí vedli 1:0. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, o tři minuty později se o to postaral z dorážky Miroslav Vágner. Hosté měli do poločasu ještě jednu velkou šanci, která byla zmařena až na brankové čáře. První poločas tak skončil 1:1.

Gólovou smršť nakonec ovládli domácí.

Kynšperští měli dvě gólové příležitosti hned v úvodu druhé půle, ani jednu však nevyužili. Ta druhá pak pramenila v protiútok domácího celku, který si počínal chladnokrevněji a Tomáš Dočkal tak poslal Kraslice do vedení. V 53. minutě se po rohu prosadil hlavou Miroslav Vágner a bylo opět srovnáno - 2:2. Po hodině hry pak přišla pro hosty černá desetiminutovka, když se prosadili Michal Müller a Lukáš Šereda. Hostům se podařilo snížit na rozdíl jediného gólu, postaral se o to Michael Carda. Dvě minuty na to už to však bylo znovu o dvě branky, když se po pohledném ťukecu s Lukášem Šeredou prosadil Tomáš Dočkal, který tak zkompletoval hattrick. Dvojice si pak role vyměnila, a Lukáš Šereda zvyšoval na 6:3. Z následné rozehry se po pár nahrávkách podařilo hostům snížit, gól vstřelil Jakub Marek. I přes další šance už branka nepadla a ukazatel skóre tak na konci ukazoval 6:4 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér): První domácí zápas sezony potvrdil, že SK Kraslice svým současným hráčským potenciálem, kde je skloubena hráčská zkušenost na straně jedné a dravost mládí na straně druhé by teoreticky měli patřit mezi aspiranty na postup do KP. Bude však zapotřebí se i nadále věnovat určitým herním činnostem, které mohou zlepšit herní obraz i výsledky týmu. Jedná se zejména o obranou činnost, kde se inkasuje poměrně dost branek. A také zápas proti nováčkovi soutěže Slavoji Kynšperk to potvrdill, neboť 4 inkasované góly a další neproměněné šance soupeře ukázali na slabší místo ve hře domácího SK. Proti zkušenějšímu a kvalitnějšímu soupeři se ne vždy může podařit množství obdržených branek vykompenzovat počtem vstřelených branek, za což tým vděčí hlavně individuálním střeleckým kvalitám a invenci Tomáše Dočkala, který společně s Jakubem Kurtinem tvoří rozhodující osu týmu. Jsem přesvědčen, že i s tímto dílčím problémem si v Kraslicích poradí a kluci se budou i nadále zlepšovat tak, abychom se po konci sezony opět po dlouhých 13 letech dočkali v Kraslicích nejvyšší krajské soutěže.




Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - D. Palocsányi [-] (46. J. Šiman [-] ) , V. Lomoz [-] (58. O. Seidl [-] ) , T. Studeník [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] (78. T. Salva [-] ) , L. Šereda [-] , J. Šrámek [-] , P. Hruška [-] , R. Hudák [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - Z. Beran [-] , K. Sommer [-] , M. Najman [-] , M. Vágner [-] , R. Panajotov [-] , J. Kardoš [-] , J. Marek [-] , M. Carda [-] , F. Hanzlíček [-] (70. J. Nosil [-] ) , S. Marek [-]

ŽK: 9. M. Müller - 37. J. Kardoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - TICHOTA Martin, BOUŠE Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Kraslice podruhé nezaváhají, a pokud budou proměňovat šance, může zápas skončit i vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích