Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Babylon opět dojel na to, že se nedokázali sejít v plném počtu


0

 

Na poslední podzimní kolo přijeli na hřiště Babylonu hráči Kdyně, kteří v případě výhry mohli poskočit na druhou příčku tabulky. Museli také čekat na vývoj utkání v Zahořanech. Ale nechtěli se spoléhat na ostatní výsledky a od začátku chtěli jít za výhrou. Usnadnili jim to nakonec i sami domácí, kteří se zatím potýkají s neúplnou sestavou a v mnoha případech nebyli kompletní. To se stalo i dnes a kdynští toho dokázali hlavně v první půli využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompletní sestava ulehčila hostům situaci.

 

Do posledního podzimního kola se domácí Babylon opět nesešel v kompletní sestavě a začal utkání v deseti. Hosté toho dokázali velice brzy využít a šli dovedení po deseti minutách zásluhou Michala Kratochvíla. Hosté i díky početní převaze byli lepší, měli více ze hry, lépe kombinovali. Brzy přidali i druhou pojistku, kdy druhým gólem v zápase zajistil dvoubrankové vedení svému týmu opět Michal Kratochvíl. První poločas tak lépe zvládli hosté a do šaten šli s nadějným výsledkem.

Babylon doplnil sestavu a dotáhl se herně i výsledkově.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí již v kompletní sestavě a hned to na hře bylo znát. Obraz hry se rapidně změnil, hra se vyrovnala a hrálo se nahoru dolů. Šance byly na obou stranách. Jako první se prosadili domácí, kteří nedlouho po začátku druhé půle dokázali snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Michala Hrdličky. I hosté ale měli své velké šance. Jednu z nich dokázal využít Standa Cetl a opět vrátil hostům dvoubrankové vedení. Babylonští však zbraně nesložili a minutu na to opět snížili na rozdíl jediné branky. Autorem byl Václav Podskalský. Za další čtyři minuty bylo dokonce vyrovnáno zásluhou Michala Hrdličky, pro kterého to byla druhá branka v zápase. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, stalo se něco, v co již nikdo nedoufal. V poslední minutě zápasu podklouzl při rozehrávce domácí kapitán David Kavalír a nabídnuté šance se chopil hostující snajpr Tomáš Belanec, který nezaváhal a zajistil hostům šťastné vítěztví. Babylon byl blízko minimálně bodu a je otázkou, jak by vypadal zápas, kdyby od začátku hráli v plném počtu. Kdyně se po šťastném vítězství vyhoupla na druhou příčku a dokázala tak využít zaváhání Zahořan.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Babylon
Zdeněk Biedermann: Zápas ovlivnilo to, že jsme se nedokázali sejít v plném počtu. Měli jsme blízko k bodu.




Sestavy


TJ Sokol Babylon
J. Kaufner [-] - M. Schejbal [-] , O. Bolovanský [-] , P. Votava [-] , J. Krejčí ml. [-] , J. Kodera [-] , M. Hrdlička [-] , V. Podskalský [-] , D. Kavalír [-] , M. Kuník [-] , J. Černý [-]

SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - M. Miklič [-] , S. Cetl [-] , Z. Šup [-] , J. Janoušek [-] - T. Dufek [-] , V. Trumpeš [-] , K. Knauer [-] , M. Šindelář [-] (48. T. Belanec [-] ) - M. Kratochvíl [-] , M. Fedor [-] -

ŽK: 31. Z. Šup , 36. K. Knauer , 79. S. Cetl , 87. T. Dufek .
Hráči zápasu: M. Hrdlička - M. Kratochvíl .
Místo: Babylon. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pivoňka Martin - HOJDA Petr (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.