3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí z Miřkova dohrávali v devíti, přesto vyhráli.


Branky


14. Z. Lapáček (p.) , 44. P. Falout , 84. P. Cihlář - 28. Z. Housar , 78. F. Maslen
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, brzké vedení domácích a červená karta.

 

Dnešní duel na hřišti Miřkova přinesl dvě červené karty, několik neproměněných šancí na obou stranách i hezké góly. Ale po pořádku. Domácí se  vsouboji s týmem Klenčí dostali velice brzy do vedení, kdy po faulu hostujícího brankáře proměnil penaltu Zdeněk Lapáček. I tak byl začátek poměrně vyrovnaný, ale pomalu se ke slovu dostávali i hosté, kteří byli fotbalovější a měli i několik dobrých příležitostí. Jednu z nich využili ve 26 minutě, kdy srovnal Zdeněk Housar z rychlého brejku. I nadále měli i více ze hry a více šancí. Pět minut před koncem poločasu byl za zbytečný faul vyloučen domácí Šilhavý a oslabil tak svůj tým. I v deseti se však podařilo domácím jít ještě do poločasu do vedení a to zásluhou Falouta. První poločas tak lépe vyzněl pro domácí, ikdyž v jeho závěru přišli o vyloučeného hráče.

Aktivní hra hostů a velká nervozita

 

V druhém poločas utkání byli lepším týmem hosté z Klenčí, kteří se tlačili do zakončení a měli spoustu šancí. Zůstaly bohužel nevyužity. Pomalu začalo přibývat nervozity na obou starnách. Nepřičinili se o to jen hráči samotní, ale velkou měrou k tomu přispěl i rozhodčí, který spoustu zákroků nechal bez povšimnutí. Nakonec se ale hosté vyrovnání dočkali, když jednu z mnoha šancí dokázal ve vyrovnávací gól přetavit Filip Maslen a to v 78 minutě zápasu. Hosté se i nadále tlačili do zakončení a snažil ise využít přesilovku, kteoru hráli od konce prvního polčasu. Udeřilo však na druhé straně, kdy se nádhernou střelou pod horní tyč prezentoval Pavel Cihlář a strhl tak vedení na stranu domácích. Do konce zápasu zbývalo jen několik minut a tak již hosté moc času na korekci výsledku neměli. Další branka již nepadla a tak se po nervozním závěru radovali domácí z Miřkova, ikdyž v úplném závěru přišli o dalšího hráče, jmenovitě o kapitána Soukupa, který po strkanici s protihráčem viděl červenou kartu a bude tak týmu chybět v příštím zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Miřkov
Vlastimil Pokorný: Myslím si, že rozhodčí utkání nezvládl. My jsme měli štěstí, hosté byli fotbalovější, měli i více šancí. Protože jsme měli široký kádr, mohli jsme o poločase vystřídat i gólmany, kteří dnes skvěle zachytali. Jen poslední půlhodina zápasu byla zbytečně nervózní.




Sestavy


FK Miřkov
B. Martínek [-] (46. P. Věneček [-] ) - J. Kozák [-] , Z. Šilhavý [-] , T. Šindelář [-] , Z. Lapáček [-] , P. Marek [-] (67. Z. Sláma [-] ) , P. Falout [-] (84. J. Kopperberg [-] ) , P. Cihlář [-] , V. Voráč [-] (72. A. Benda [-] ) , J. Vlček [-] (42. A. Žižka [-] ) , V. Soukup [-]

Spartak – První chodská Klenčí B
Z. Veber [-] - F. Maslen [-] , F. Smazal [-] , M. Radič [-] (35. J. Mifek [-] ) , Z. Housar [-] , M. Kovařík [-] , J. Sokol [-] , J. Jero [-] , T. Macht [-] (46. P. Řezníček [-] ) , P. Smazal [-] , Z. Mifek [-]

ŽK: 89. Z. Lapáček - 12. J. Sokol , 82. M. Kovařík , 89. Z. Mifek . ČK: 40. Z. Šilhavý , 91. V. Soukup .
Hráči zápasu: B. Martínek , P. Věneček - F. Maslen .
Místo: Miřkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pareský Vladislav - ÚTERSKÝ Jaroslav (N), DIVIŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.