1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov poprvé vyhrál za tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patnáct minut rozhodlo o první výhře Chodova

 

 Na hřiště Klenčí dorazil hosté z Chodova, kteří ještě nevyhráli v probíhající sezoně a tak měli v úmyslu určitě tento stav změnit. Domácí se poprvé sešli v kompletním stavu. Od začátku to byl vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, hosté ale měli více šancí a také je dokázali využít. A netrvalo to ani moc dlouho. Deset minut po zahájení zápasu se poprvé do domácí branky trefil Jindřich Kobes, o deset minut později přidal druhou branku hostů Jindřich Konop a necelé tři minuty na to zvyšoval na tříbrankový rozdíl Petr Frána. Neuběhla ani půlhodina hry a o zápase bylo téměř rozhodnuto. Tříbrankový náskok se nesmazává tak snadno.

Domácí už jen korigovali

 

Ve druhém poločase o sobě dali vědět i domácí, kteří dvakrát nastřelili břevno, ale ke gólu to zatím nevedlo. Podařilo se to až v 67 minutě, kdy domácí příznivce potěšil Martin Kovařík a snížil na 1:3. To bylo ze strany domácích bohužel vše a tak chodovští slavili první výhru v nové sezoně, navíc na hřišti soupeře. 



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí B
František Cipera ( Klenčí ): V první půli byli lepší hosté. ve druhé zase my. Útočili jsme, ale chyběli nám tři hráči základu a to bylo nakonec znát.




Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí B
J. Jero [-] - F. Smazal [-] (68. M. Radič [-] ) , F. Maslen [-] , K. Hula [-] , P. Diviš [-] , M. Kovařík [-] , J. Sokol [-] , M. Čipera [-] (63. L. Brašna [-] ) , T. Macht [-] (46. J. Mifek [-] ) , V. Fišer [-] , Z. Mifek [-]

TJ Tatran Chodov B
F. Dolhý [-] - J. Kobes [-] , P. Kurek [-] , J. Konop [-] , L. Ticháček [-] , P. Frána [-] , K. Váchal [-] , M. Šperl [-] (42. J. Doležal [-] ) , J. Veselý [-] , J. Pfeifer [-] , P. Pajma [-]

ŽK: 49. F. Smazal - 75. L. Ticháček , 89. K. Váchal .
Hráči zápasu: Z. Mifek , P. Diviš - J. Konop .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Rada Jiří - JANEK Dominik (N), HÁLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.