Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 13:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kubice si s chutí zastřílela


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Aktuálně druhý tým tabulky přivítal na svém hřišti Holýšov, který přivezl vesměs mladé hráče, kteří se v soutěži oťukávají. Doácí nenechalli nic náhodě a i v tomto zápase potvrdili pozici nejlépe skórujícího celku soutěže. Jako první se prosadil po pěkné individuální akci, kdy prošel celou obranou a zakončil, Martin Duraj. Odstartoval tak brankostroj Kubice. O deset minut později ho napodobil Jaroslav Krakeš a stanovil tak výsledek prvního poločasu.

 

Ve druhém poločase se hrálo prakticky na jednu brankku, kdy domácí měli více ze hry, více šancí. Ty dokázali proměňovat. Pár minut po zahájení druhé půle přidal třetí branku Martin Malý. Ve druhé polovině poločasu se pak prosadili ještě Karel Strejc, Dominik Stróž a druhým gólem v zápase Jarda Krakeš. Česká Kubice tak pohodlně vyhrála tento duel s Holýšovem, posunula se na druhou příčku a kraluje soutěži v počtu vstřelených gólů, když si jich připsala v šesti kolech již 29.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Česká Kubice
Karel Strejc: Dali jsme první gól, pak se už hrálo prakticky jen na jednu branku.




Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - D. Anderle [-] , M. Malý [-] , D. Mai [-] (75. O. Grešo [-] ) , J. Baar [-] (60. M. Výboštek [-] ) , D. Martin [-] (50. T. Dvořák [-] ) , D. Stróž [-] , K. Strejc [-] , J. Krakeš [-] , L. Neumann [-] , P. Strnad [-]

FK Holýšov B
M. Steinbach [-] , J. Valenta [-] , M. Svoboda [-] , J. Kubina [-] , M. Svoboda ml. [-] , T. Vrzal [-] , T. Zelený [-] , J. Šagát [-] , L. Bozděch [-] , D. Zavadil [-] , D. Šagát [-]

ŽK: 11. J. Krakeš .
Hráči zápasu: D. Martin .
Místo: Č.Kubice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kastl Jan - CHMELÍK Miroslav, HEJDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.