0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr se na půdě nováčka zapotil, ale body si nakonec odváží


Branky


0

Hráči Třemošné před svými fanoušky pořádně potrápili lídra soutěže z celku Dynama ZČE, vaz jim zlomila až hostující trefa do šatny, přesněji do branky. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V našem předvíkendovém Tipu experta říkal kapitán domácích Tomáš Eisenhammer, že zápas bude velmi těžký, favorit je daný a jeho tým se pokusí vybojovat alespoň bod. A to se Třemošné dlouho dařilo. V první poločase byla aktivnějším týmem, ovšem doplatila na prokletí posledních zápasů – nemohoucnost vstřelit gól. A soupeř toho také využil. Ve čtyřiačtyřicáté minutě sám udeřil druhou svojí vážnější šancí zápasu. Dynamo rozehrávalo volný přímý kop, ten se snesl přímo na hlavu Pavla Machta, který tak určil přestávkový stav.

 

Do druhé půle vstoupili nabuzení hosté mnohem lépe, svého soupeře tlačili, ale uklidňující trefa ne a ne přijít. Druhý gól tak nakonec paradoxně naskočil do zápisu až v téměř osmdesáté minutě, když po prostrčení za obranu Tatranu definitivně rozhodl střelou kolem brankáře Miroslav Nemček. Hosté tak nakonec udrželi vedoucí příčku před dotírajícími hráči Touškova, domácí jsou naopak ve spodní polovině tabulky.            

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná
Eisenhammer Tomáš (TJ Tatran Třemošná): „Viděli jsme vyrovnaný zápas, ale my nejsme schopní dát gól. Soupeř měl tři, čtyři šance a proměnil půlku, takže jsme doplatili na naší nemohoucnost vstřelit branku.“

SK Petřín Plzeň B
Bačkovský Michal (TJ Dynamo ZČE Plzeň B): „Z naší strany jsem s hrou spokojený nebyl. První poločas měl více ze hry soupeř, my jsme ze dvou šancí vytěžili jeden gól. Ve druhé půli jsme hráli prvních dvacet minut a poté to zase spadlo do takového stereotypu. Celý zápas nebyl příliš pohledný. Měli jsme hodně zraněných a tak nastoupil dorostenec Trojovský a zahrál výborně.“



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
T. Motyčka [-] - J. Dobrý [-] , L. Randa [-] (83. D. Fehér [-] ) , L. Vít [-] , T. Rusňák [-] , R. Hilgart [-] , T. Eisenhammer [-] , V. Čechura [-] , V. Vrba [-] , J. Dohrmann [-] , J. Vurm [-]

SK Petřín Plzeň B
L. Němec [-] - P. Macht [-] , P. Bendl [-] , T. Gita [-] , M. Brácha [-] , V. Světlík [-] (46. T. Kraus [-] ) , R. Šilhánek [-] , M. Nemček [-] , M. Trojovský [-] , V. Skora [-] , L. Rout [-] (72. L. Bledý [-] )

ŽK: 68. T. Rusňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - KUNESCH Jan (N), MIČAN Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.