4:2
(3:0)
65. R. Šilhánek (p.)
80. T. Mudra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo poprvé tvrdě narazilo, Kaznějov je tak čtvrtý!


Branky


22. J. Hyneš , 43. P. Vaneš , 45. P. Vaneš , 89. J. Uher - 65. R. Šilhánek (p.) , 80. T. Mudra
0

Již náš expert odhadoval možná pro mnohé překvapivý úspěch domácích a tak se také stalo. Kaznějov jako první oloupil lídra o všechny body a rozdíl mezi oběma soupeři snížil z devíti na šest.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání vstoupili lépe hosté, ale dvě dobré příležitosti nevyužili. Navíc ze hry pro problémy ze zády musel odstoupit kapitán Rous a brzy přišel i za neproměněné šance trest. Ve dvaadvacáté minutě Kaznějov zahrával roh, centr přistál přesně na hlavě Jakuba Hyneše, který pohodlně zavěsil. Když už se zdálo, že je poločasový výsledek udán, připravili si domácí v jeho samotném závěru pro svého soupeře dva tvrdé direkty. Nejprve se Daniel Vikler protáhl obranou Dynama a svůj únik vyšperkoval kličkou Plegerovi s následným zakončením prakticky do prázdné. V posledních vteřinách úvodního dějství navíc kapitán Bohemie přešel z role střelce do pozice nahrávače a skvělou příhrou před branku připravil pro Pavla Vaneše velmi jednoduchou pozici ke skórování.

 

Na sto přítomných diváků začalo tušit velké vítězství, ke kterému ještě zkraje druhé půle přispěl hostující Brácha, jenž po odmávaném ofsajdu pronesl nepublikovatelná slovíčka a z ruky sudího Marouška viděl rovnou červenou kartu. I tak se ovšem Dynamu podařilo snížit. Do pokutového území domácích se probíjel střídající Vojta a gólman Pešík uviděl kromě odpískané penalty také červený kartonek. Stav hráčů na place se tak srovnal, navíc proměněnou penaltou zadělal na drama René Šilhánek. Ještě více domácím zatopil Tomáš Mudra, který přímo z rohu nachytal záskok z pole v brance Kaznějova. Ten však přeci jenom duel dovedl do vítězného konce. V devětaosmdesáté minutě předvedli domácí pohlednou akci, kterou zakončil kanonýr Jaroslav Uher a odšpuntoval gejzír radosti. Náskok Dynama na čele je tak aktuálně tři body na Touškov, Bohemia je o šest bodíků zpět.            



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Pitlík Vladimír: „Myslím, že jsme viděli pěkný zápas a naše výhra je zasloužená.“

SK Petřín Plzeň B
Bačkovský Michal: „V prvních patnácti minutách hry jsme měli dvě vyložené šance, které jsme neproměnili. Pak nás domácí potrestali, začali nás přehrávat a navíc jsme inkasovali dva slepené góly a bylo skoro rozhodnuto. Ze začátku druhé půle přišla červená, a přestože se po jejich červené hra trošku srovnala, již nic krásného k vidění nebylo. My jsme se to ještě snažili zvrátit, ale bohužel, domácí zaslouženě vyhráli.“



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
M. Pešík [-] - D. Vinkler [-] (85. J. Kiss [-] ) , J. Uher [-] , J. Hyneš [-] (75. D. Pojer [-] ) , J. Kopač [-] (79. O. Běhounek [-] ) , P. Vaneš [-] (56. M. Polívka [-] ) , M. Fedorco [-] , J. Vondráček [-] , J. Diviš [-] , T. Jung [-] , D. Müller [-] (49. T. Vaneš [-] )

SK Petřín Plzeň B
T. Pfleger [-] - P. Macht [-] , M. Trojovský [-] , P. Bendl [-] , T. Gita [-] , T. Kraus [-] , M. Brácha [-] (52. D. Tichý [-] ) , Z. Rolko [-] , R. Šilhánek [-] , L. Rous [-] (10. D. Vojta [-] ) , L. Chocholatý [-] (46. T. Mudra [-] )

ŽK: 25. J. Diviš , 31. J. Hyneš , 70. J. Vondráček , 87. O. Běhounek - 19. P. Macht , 44. D. Vojta , 50. P. Bendl . ČK: 64. M. Pešík - 48. M. Brácha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KOVÁŘÍK Tomáš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.