Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:30

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany otočily duel v Dobřívě a již jsou páté!


Branky


0

Domácí  nedotáhli do vítězného konce slibně rozehraný duel a zůstávají poslední, Dioss naopak poskočil na pátou příčku, šest bodů od vrcholu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Aktuálně poslední celek tabulky se do loňského účastníka 1.A třídy pustil bez bázně a hany a také se trhl do vedení. V pětadvacáté minutě se v šestnáctce Nýřan udála mela a dorážkou se z malého vápna prosadil Karel Hlavička. Hosté však poměrně brzy přispěchali s odpovědí. Cvachouček našel svou příhrou Václava Tymla, ten prošel z pravé strany do vápna a prosadil se ranou na zadní tyč. Po chvilce se hostující obraně trhl Anar Aliyev po postranní čáře, neštrádoval si to do pokutového území a vše zakončil umístěnou ranou. Vzápětí se penalty dožadoval Hlavička, ale jeho přání sudím Huclem vyslyšeno nebylo a naopak pro domácího hráče přiletěla žlutá karta. Jenže dohady neustaly a autor první branky utkání inkasoval i druhou a po červené tak musel předčasně do sprch. Více se již do první půle nevešlo, rozhodnout tak měla druhá. 

 

A stalo se. Hned zkraje druhého poločasu se balón třikrát různě odrazil ve vápně domácích, až se míče ujal Zdeněk Cink a dodal na kopačky svého týmu klid. Hosté v poklidu duel vedli ke zdárnému konci, využili všech pět střídání a ještě v závěru přidali dvě branky. Nejprve byl odpískán pokutový kop po ataku na Cvachoučka. K exekuci se postavil Jan Šlégl a nechyboval. Následně Tyml s Folkem vykombinovali akci pro Tomáše Voráčka, který zakončoval prakticky do prázdné. Domácí tak zůstávají na poslední příčce, Nýřany naopak útočí na čelo průběžné tabulky.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Ondřejíček Jiří: „Začali jsme velice dobře, aktivně, soupeř nám sice vyrovnal, ale pak rozhodla červená a my se cítíme hodně poškození a budeme podávat protest. Výsledek sice nezmění, ale jde o trest pro hráče. Poprvé v historii, co jsem ve fotbale, budeme podávat protest proti výkonu rozhodčího.“

TJ Nýřany
Niedermayer Martin: „Na to, že jsme hráli u posledního, tak začátek nevypadal, že bychom měli být lepší. Pak jejich nedisciplinovaností šel jejich hráč ven, tam se to trochu zlomilo. My to ještě otočili a druhý poločas již byl z naší strany lepší. Mohli jsme dát i více branek, ale jsme rádi, že bereme tři body.“



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Dřímal [-] - V. Vild [-] (71. P. Ondřejíček [-] ) , D. Hlaváček [-] - T. Koudelka [-] , T. Sekyra [-] , J. Monhart [-] (75. J. Horáček [-] ) , B. Mikulík [-] - K. Hlavička [-] , F. Koudelka [-] , M. Malkus [-] - P. Dvořák [-]

TJ Nýřany
T. Kouba [-] - J. Cvachouček [-] (81. J. Cink [-] ) , V. Tyml [-] , L. Šlégl [-] (78. T. Michálek [-] ) , J. Václavík [-] (46. Z. Cink [-] ) , T. Voráček [-] , J. Rosol [-] , A. Aliyev [-] (68. J. Folk [-] ) , J. Šlégl [-] , V. Kočí [-] , Z. Zdvihal [-] (87. M. Štěpánek [-] )

ŽK: 19. T. Sekyra , 28. D. Hlaváček , 38. K. Hlavička - 27. J. Cvachouček , 55. Z. Cink , 59. V. Kočí . ČK: 39. K. Hlavička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUCL Lukáš - ŠŤASTNÝ Jiří (N), POSPÍŠIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.