Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle sahala v Žichovicích po bodech, domácí byli ale v závěru proti


Branky


16

Žichovice dosud neprohrály a na domácím hřišti nechtěly nic měnit. Jenže po dvou rychlých brankách jakoby přišlo převeliké uspokojení, čehož hosté využili a nebylo daleko od překvapení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle do poločasu srovnala krok

Kdyby byli na zápase diváci, mohli by si v 11 minutě říct jdeme na pivo je hotovo, ale opak byl pravdou. Po krásných akcích celého domácího útoku se prosadil Jiří Motl a samostatně Ion Butnaru.

Hosté hrající hodně v defezívním bloku čekali na chybu a tu domácí udělali ve středu hřiště. Po nákopu obrana nedosáhla na míč který prolétl až k Jiřímu Masopustovi a ten dobře ví jak se chovat ve vápně - 2:1. Za pár minut bylo pro domácí ještě hůř. Nakopnutá standartní situace z poloviny hřiště prolétla až do malého vápna a za asitence domácí obrany za hosty srovnává hlavou na 2:2 Jaroslav Šafár. Por domácí to byl evidentně šok. Ještě před poločasem Krejčí a ani po dorážce Říha nepřekonali skvěle chytajícího Hučka a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Žichovice se vzpamatovaly a zápas vyhrály

Druhá půle představila ten samý obraz hry, jako poločas první. Hosté polehku rozehrávali, nikam nepospíchali. Jůda ve své šanci nepřelstil Hučka z malého vápna, ale domácí stále utahovali smyšku. V 66. minutě se Žichovice dočkaly. Petr Čadek si zpracoval centr do vápna položil si obránce a netradičně levou rozvlnil síť.

Hosté hrozili pouze z přímých kopů a ty byly v podání Masopusta hodně jedovaté. V závěru o bodech rozhodl svou akcí Motl. V 88. minutě se rozběhl po straně a našel před bránou osamoceného Krejčího, který pak snadno upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Utkání začalo skvěle, ale skvělé bylo jen prvních 11 minut, pak nastal zmar jako v utkání před týdnem. Vázla kombinace, neproměňujeme jasné příležitosti, padá na nás deka. Utkání jsme nakonec zvládli, ale spíš jsme soupeře přetlačili, než abychom ho přehráli. Žihle má dobrý tým a trochu se divím, že je tak dole, nehrála špatně. Teď nastala Prymupauza, trochu sem za ni rád, protože třeba Motl musí mít nohy z oceli, co ten toho schytal. Ale i ostatní doléčí své šrámy a uvidíme, kdy nás zase pustí do hry. Přeji všem aby se jim vyhýbaly nemoci, abychom se co nejdříve sešli zase při utkáních společně s diváky.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Nástup do zápasu pro nás byl klasický... Po deseti minutách jsme prohrávali 2:0. Následně jsme ale byli domácím vyrovnaným soupeřem a do poločasu jsme srovnali. Přežili jsme prvních 15 minut druhé půle, ale po standardní situaci domácích jsme opět zbytečně inkasovali. Jak jsme se hnali za vyrovnáním, tak soupeř v závěru využil naší otevřené obrany a výhru si pojistil. Musím kluky pochválit, za předvedenou hru a pokud na to po nucené pauze navážeme, bude to jen dobře.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Motl [-] , T. Hnídek [-] (46. M. Špírek [-] ) , P. Čadek [-] (89. L. Červený [-] ) , Š. Říha [-] (88. L. Černý [-] ) , K. Krejčí [-] (88. L. Mourek [-] ) , J. Volf [-] , T. Jůda [-] , I. Butnaru [-] , D. Žáček [-] , J. Havel [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - P. Malý [-] , J. Masopust [-] , J. Brož [-] , J. Šafár [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , V. Churavý [-] (34. V. Fink [-] ) , L. Meiner [-] , L. Rázek [-] , F. Půta [-]

ŽK: 56. P. Čadek , 75. I. Butnaru - 6. L. Rázek , 71. J. Šafár .
Hráči zápasu: J. Motl - T. Přibyl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Wohlmuth
Tip experta: výhra domácích

Domácí bez výraznějších komplikací porazí hosty ze Žihle.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích